Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s Petrem Hovězákem, bývalým brankářem Čechie Zastávka

19. 3. 2009

V sérii rozhovorů s hráči Čechie pokračujeme !!! Tentokrát to padlo na Petra Hovězáka, bývalého brankáře Čechie Zastávka, který na začátku letošního ročníku 2008/2009 přestoupil do USC Drasenhofen.

ObrazekObrazek

 

 

Petr Hovězák

Věk: 31 let

Kariéra: Zastávka, Rosice, Zastávka, USC Drasenhofen (nižší Rakouská soutěž)

Oblíbený fotbalista: Gianluigi Buffon

Oblíbený tým: Juventus Turín

Jídlo: těstoviny na všechny způsoby

Nápoj: pivo

Hudba: všechno krom dechovky

Volný čas: rodina ,v zimě hokej, léto tenis

 

 

 

 

 

 

1)      Peťo v létě jsi odešel hrát do Rakouska do USC DRASENHOFEN. Jak jsi se k k této možnosti hrát v zahraničí dostal ? Si tam na hostování nebo na přestup ?

Možnost odejít jsem měl již v minulosti přes známého,který tam působí již 10 let ale dlouho jsem odolával,teď si občas nadávám.Odešel jsem na přestup.

 

2)       Můžeš nějak blíže představit tvůj tým za který nastupuješ USC DRASENHOFEN  (soutěž, kvalita, hráči, tým)

Soutěž 2klasse na úrovni okresu .Team je poskládán s odchovanců.Cizinci jsme tam dva Češi.V A teamu jsem nejstarším hráčem.

 

3)      Jak si v Rakousku spokojen? Kdy Ti začíná nová sezóna?

Zatím jsem spokojen,někdy je pravda,že kvalitu fotbalu v některých utkáních vymaže z hlavy až měsíční výplata ale jinak dobrá parta a diváci.Rád bych jich za Zastávky poslal do školy fandění-kdyby to samozřejmně šlo.Sezona už začala 8.3.bohužel tento zápas byl odložen a 15.3.jsme už hráli a vyhráli 3:0.Ambice na postup nejsou,před sezónou bylo řečeno vedením že musíme nejhůře uhrát osmé místo.Prozatím jsme na čtvrtém místě ze ztrátou 6 bodů na prvního se skórem  31:19,druhá nejlepší obrana a hlavně….. BRANKÁŘ?

 

4)      Jak by jsi porovnal kvalitu se Zastávkou po sportovní stránce ?

Areál v Drasenhofenu je skromnější s osvětleným travnatým hřištěm s menšími kabinami a malou hospůdkou.Na domácí zápasy chodí podle soupeře od 60 do 200 diváků.

 

5)      Jak dlouho by jsi chtěl hrát fotbal v Rakousku, plánuješ návrat do Zastávky?

Vydržet jak to půjde  zdravotně a dokud nepřestanou platit,protože ta částka je tak zajímavá,že nemám důvod se vracet ale kdo zkusil fotbal v Rakousku  a nemá už žádné ambice v Českém fotbalu tak ví o čem mluvím.Jinak přeji Zastáveckému fotbal jen to nejlepší A teamu boj o přední místa v tabulce a B teamu vytoužený postup.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dotaz

(Robin Vališ, 14. 2. 2010 20:56)

Ahoj Petře,
rád bych se Vás zeptal na pár věcí ohledně fotbalu v Rakousku a podobně. Tak pokud by to bylo možné, byl bych moc rád kdybyste se mi ozval,nebo mi kdokoliv napsal Váš kontakt na mail: robin.valis@seznam.cz, nejlépe taky mail. Děkuji a at se daří fotbalu v Zastávce!!:)