Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo ŽÁCI: Starší žáci podlehli v oslabené sestavě Krumlovu 0:2 !!!

26. 4. 2010


15. kolo I. třída sk. B žáků

Starší žáci - FC M. Krumlov 0:2 (0:0)

ObrazekTrenér Zdeněk Strnad zhodnotil utkání st. žáků:

V 4. kola krajské soutěže se utkali starší žáci v domácím prostředí s vedoucím mužstvem tabulky z Moravského Krumlova. Naši žáci vstupovali do zápasu oslabení o tři hráče základní sestavy, což při úzkém kádru mužstva znamenalo doplnit mužstvo mladšími žáky.

I přes tyto problémy naše mužstvo odhodlaně čelilo převaze soupeře, který svoji hrou zůstal poněkud dlužen pověsti lídra tabulky. Situace našeho týmu se ještě více zkomplikovala po vyloučení brankáře D. Klementa, který fauloval soupeřova útočníka v jasné gólové šanci mimo pokutové území. I po tomto oslabení se nám, díky bojovnosti našich hráčů, podařilo dohrát první poločas za bezbrankového stavu.

Bylo však zřejmé, že bude jen otázkou času, kdy se soupeři podaří odpor zdecimovaného mužstva zlomit. Zázrak se nekonal a naši žáci v průběhu druhého poločasu inkasovali dvě branky. Vzhledem k tomu, že jsme po dalším zranění našeho hráče L. Brychty museli poslat do zápasu hráče z kategorie přípravek, je třeba považovat tento výsledek za úspěch.

Je velká škoda, že jsme se s takto kvalitním soupeřem nemohli utkat v kompletní sestavě. Myslím, že při předvedené bojovnosti hráčů bychom mohli být v kompletním složení našemu soupeři vyrovnaným partnerem.

 

Mladší žáci - FC M. Krumlov  0:5 (0:3

Sestava:

Gottwald David

Michal Tomeček Martin Syrovátka Kryštof Brychta Martin Odehnal 

Marek Najt Ivo Kozel Michal Jobánek David Strnad

Michal Šmarda Patrik Tribula

Střídali: Ondřej Čalkovský Dominik Klusák Zdeněk Baštař Jan Mrázek

 

Hodnocení utkání trenérem Petrem Pospíšilem:

Jestliže jsme si mysleli, že jsme si fyzicky mnohem větší soupeře vybrali v minulém zápasu se Zbýšovem, tak jsme hodně zmýlili. Soupeř z Moravského Krumlova měl prostě široký výběr z ročníků 1997 a 1998, zatímco my spíše z ročníků 1999 a 2000.

 

Obrazek

Utkání jsme nezačali navíc dobře, protože po chybě brankáře Davida Gottwalda (první vážnější chyba v letošní sezóně) jsme hned v první minutě prohrávali 0:1. Potom ve velice slibné pozici vychytal pěknou střelu Michala Jobánka brankář hostů. Důležitým momentem byla situace, kdy soupeř při naší útočné akci zahrál malou domů, kterou rozhodčí přehlédl. Z následné akce soupeře byl roh a z něho jsme obdrželi druhou branku místo toho, abychom měli šanci srovnat skóre. Smůlu jsme si vybrali ještě v poslední minutě první polovině, kdy náhodný odkop skončil pod břevnem naší branky.

Druhá polovina utkání nebyla z naší strany díky fyzické převaze hráčů z Krumlova tak dobrá, jako byla ta první. Góly jsme ale obdrželi opět ze standardních situací, herně jsme se soupeřem drželi krok i v druhé půlce. Ačkoliv výsledek vypadá jednoznačně,tak si myslím, že naši hráči odehráli velice dobrý zápas, který byl ovlivněn nejen jejich výkonem …..

Vynikající výkon v obraně předvedli Martin Syrovátka a Martin Odehnal, kterým výrazně přehledem a jistotou pomohl Kryštof Brychta a svou bojovností i Michal Tomeček. Středová řada se opírala o nejlepší výkon v sezóně Michala Jobánka, kterému standardně nadprůměrným výkonem pomohli David Strnad a Ivoš Kozel. Výkon Marka Najta na kraji zálohy byl obdivuhodný vzhledem k výškovému rozdílu, který byl mezi ním a jeho protihráčem. Dobré pokrytí míče a bojovnost v dnešním zápase předvedli i Patrik Tribula a Michal Šmarda (který měl v nohách i utkání za starší žáky). Oživení do zápasu přinesl Ondřej Čalkovský, který přes svoje mládí rovněž častokrát ukázal svůj talent.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář