Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci Kahanu v přípravě vyhráli a remizovali

30. 3. 2014

 Příprava starších žáků FKM Kahan

První mistrovské utkání jarní části proti Ivančicím se kvapem blíží, proto jsme během tohoto týdne sehráli hned 2 přátelská utkání. Místo čtvrtečního tréninku jsme na Zastávce přivítali mužstvo z krajského přeboru Vysočina - FC Spartak Velká Bíteš.

FKM Kahan - FC Spartak Velká Bíteš 3:0 (1:0)
Branky : Černý 2x, Strnad

Utkání jsme měli jasně ve své režii, i když náš výkon měl k ideáli daleko.
Opět spousta nepřesností a zejména velká laxnost v zakončení. Během utkání jsme měli snad 20 situací 4 na 2 apod., ale naše koncovka byla doslova zoufalá.
Chyběl Břoušek a Jobánek. Během prvního poločasu se zranil Přibyl, doufáme, že to nebude nic vážného.

V sobotním dopoledni jsme využili pozvání účastníka 1.A třídy sk. A - FC Kuřim (3. místo).

FC Kuřim - FKM Kahan 1:1 (0:0)
Branka : Šrámek

Opět chyběl Břoušek, který si již 14 dní kupuje nové kopačky, Jobánek, který zatím dává přednost hraní na trubku, zraněný Přibyl a omluvený Strnad (mistrák za Bohunice). Mladší hráli předzápas, proto nás bylo přesně 11. Další nemilé překvapení nás čekalo po příjezdu do Kuřimi, kde jsme místo na nádherný pažit hlavního hřiště, vyběhli pouze na tréninkovou plochu, která měla do ideálního terénu hodně daleko. Velice kvalitní soupeř byl pro nás před Ivančicemi ideální prověrkou. Spíše jsme bránili, domácí během utkání zahrávali snad 20 rohových kopů a až na jedno zaváhání Syrovátky, jsme se bránili celkem bez problémů. My jsme hrozili spíše z brejků, ovšem můžeme směle říct, že vyložených možností jsme měli více než domácí - ovšem to zakončení ... !!!
I druhá půle měla podobný průběh. Inkasovali jsme po špatném odkopu Syrovátky, který nastřelil Morkuse, od něhož se míč odrazil s pomocí tyče do naší branky. Vyrovnali jsme až minutu před koncem, když Najt našel rozběhnutého Šrámka, který konečně zavěsil - 1:1.