Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo. III. třída muži: Vev. Knínice - ČECHIE B 1:1 (0:1)

1. 9. 2008

4. kolo III. třída skupina B muži

Sokol Vev. Knínice - ČECHIE Zastávka 1:1 (0:1)

Branky:   70. Koudela - 38. Paseka

Sestava:

Pospíšil Jan - Venclovský (50. Malý), Hovězák, Nešpůrek, Zoblivý - Pospíšil Zdeněk, Matouš, Kadlčík, Bohuslav (80. Klapal)- Divácký, Paseka

Naši hráči vstoupili do utkání aktivně, domácí v prvním poločase k žádné vážné situaci nepustili. Měli míč pod kontrolou a snažili se tvořit hru k tomu jim hřiště v Knínicích moc nepřispělo. Ve 12. minutě prošel Kadlčík po individuální akci do vápna a přihrál na malé vápno Diváckému, který ale ve 100% šanci zakončil pouze do brankáře. V 17. minutě naši šanci zlikvidoval skvěle domácí brankář. Ve 23. minutě dostal Bohuslav krásnou nahrávku za obranu, jeho střelu k tyči brankář chytil. Ve 30. minutě tečoval opět Bohuslav střelu Pospíšila, ale knínický brankář reflexním zákrokem vytáhl na roh. První branka padla ve 38. minutě, kdy Matouš v dohrál souboj s domácím brankářem, který neměl míč pod kontrolou a přihrál před prázdnou branku Pasekovi, který otevřel skóre zápasu v náš prospěch - 0:1. V 39. minutě si domácí vytvořili první menší šanci, kdy z dálky pálil Koudela. Do kabin šli naši hráči se stavem 1:0 pro nás.

Ve druhé poločase se hra vyrovnala, naši hráči jako by přestali hrát a domácí ucítili šanci, že mají na to vyrovnat. V 64. minutě šel po chybě naší obrany do brejku domácí Koudela, ale Pospíšil skvělým zákrokem ještě kryl. Ovšem to neplatilo o 70. minutě kdy domácí snížili brankou Koudely - 1:1. Po této brance se naši hráči snažili co mohli o vstřelení branky, ale všechny naše akce zlikvidoval domácí brankář, který byl jednoznačně nejlešpí hráč utkání. Jako tomu bylo v 73. a 90. minutě. Knínice měli ve druhém poločase pouze jednu vážnější šanci, kterou ovšem Honza Pospíšil chytil. Utkání skončilo 1:1.

Fotky z tohoto zápasu najdete ve fotogalerii z právě probíhající sezóny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář