Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovka pro celé rodiny - září 2014

1. 9. 2014

A je po akci. Počasí nám v sobotu zrovna nepřálo, ale to nezastavilo deset skupin, aby se naší bojovky zůčastnily. O to dobrodružnější jsme to měli.

15 dospělých a s nimi 19 odvážných dětí si užili fajn sportovně-společenský večer! :) První skupinka vyrazila v 7:30, poslední v 8hod. Trasy byly dvě (A a B), skupiny vysílány po 5 minutách, schránek a otázek do tajenky celkem 9 na každé trase. Všichni své úkoly splnili a ti s drobnými nedostatky to v cíli dohnali malým fyzickým nebo gastro trestem.

Do cíle to Ti nejrychlejší stihli do 1,5 hodiny! Po cestě bylo možné potkat vodníka, hejkala, čarodějnici, křemílka nebo také ducha/bubáka :)

Po příchodu poslední skupiny byl v cíli pro děti připraven kouzelný stromek, na kterém visely odměny. Ty jsme ještě doplnily u ohně omalovánkami a strašidelnými perníčky :)

Skupiny dle vyslání na startu trasy/pozice v cíli:

A1 "Andělé" / 4.

B1 "Roťáci" / 3.

A2 "Sperkovic" / 6.

B2 "Oranžáci" / 1. - gratulace k nejrychlejšímu zvládnutí trasy! :)

A3 "Soveňáci" / 2.

B3 "Teenagers" / 8.

A4 "Svobodovic" / 5.

B4 "Kymrovic" / 7.

A5 "GleichoŠvábic" / 9.

B5 "Glechovic" / 10.

Všem patří gratulace ke zvládnutí trasy a splnění úkolů. Někdo byl od bláta méně, někdo více, někomu stačilo se po cestě vykoupat v kaluži. Odměna na konci byla u všech 100% zasloužená. Věříme, že i buřtíky přišly k chuti! :)

Děkujeme za Vaši účast, organizátoři si to také užili. :)

Pár fotek jsme v cíli udělali, ale opravdu jen několi: http://drahuskamcely.rajce.idnes.cz/Bojovka_pro_cele_rodiny_2014

TkD

_____________________________________________

V sobotu 20. září 2014 od 19:30hod. se startem z návsi, kde dostanete mapu a další instrukce. :) 

Děti musí být doprovázeny rodiči/dospělými. :) Připravte si dostatek odvahy pro cestu za šera až za tmy! :) Skupina může být tvořena i partou kamarádů, samozřejmě nejen členy rodiny. Nebude to závod na čas. :) 

Něco málo z pravidel (víc prozradíme až soutěžním skupinám na startu): 

Jsou plánovány dvě trasy táhnoucí se po celé obci, na kterých budete hledat otázky, jejichž odpovědi Vám napoví cíl cesty. Po cestě potkáte i několik pohádkových postav. :) 

Mějte sebou: baterky, pevné boty (nebo gumáky v případě deště), tužku (raději dvě), mobil pro případ zavolání pomoci, pláštěnky pro případ deště, tatínkové nůž.

Pokud budete mít psa, je to určitě možné, jen prosíme na vodítku.

Těšíme se na Vás! :)

TkD

 

Náhledy fotografií ze složky Bojovka pro celé rodiny - září 2014