Jdi na obsah Jdi na menu
 


13/ 2008 Máša na motosrazu Harley Davidson v italském Sirmione

Září 2008 

Mášiny zážitky z motosrazu v Itálii.

Dostala jsem nabídku podívat se na mezinárodní sraz Harley Davidson klubu od členů Harleye Davidson - Martiny a Zbyňka,  jeli tam autem s přívěsem na motorky. Této nabídce jsem neodolala a tak mě ve čtvrtek ráno naložili v Rochlicích do auta a vyrazili jsme. Do Sirmione jsme dorazili večer ve 20.30 hod. Zajeli jsme co centra a již druhý hotel nás ubytoval ve třílůžkovém pokoji a s motorkami v garáži. Ještě jsme zvládli menší večerní prohlídku města, účastníci se teprve začínali sjíždět a tak jsme si ještě poměrně v klidu mohli prohlédnout místo dění. Procházku jsme ukončili z důvodu únavy dříve. V pátek jsme si prohlédli město, spoustu stánků na místě srazu a vystavených nových motorek. No a také spoustu zaparkovaných motorek. Přijížděli další a další účastníci srazu z celého světa. Bylo na co koukat - motorky a jejich páníčky. Tolik motorek zaparkovaných na jednom místě hned tak často člověk nevidí.

Večer byly tanečky, pivečko , vínečko a různé dorozumívání – většinou posunky - protože nás „totáč“ bohužel žádnou použitelnou cizí řeč nenaučil. Ovšem třetí pivo nám jazyk rozvázalo a tak se dovídáme, kolik kdo ujel km, než se sem dostal. Ve čtyři ráno se vracíme unaveni do hotelu.

V sobotu v 11.00 hodin jsme tak tak stíhali vyjížďku. Byla nádherná. Za burácení motorů jsme projeli městem a zablokovali na 3 hodiny místní dopravu. Pak jsme vyrazili do Garlandu – zábavního parku, který je kousek od Lago di Garde. Hojným užíváním spousty různých atrakcí  jsme tam prakticky strávily celé odpoledne. Unaveni jsme dorazili do hotelu. Večer jsme ještě naposledy vyrazili do centra srazu. Zde také potkáváme další Čechy (členy pražské pobočky klubu ), se kterými jsme strávili večer. Tentokráte jdeme na  hotel dříve, protože nás zítra čeká 950 km domů. Ráno nakládáme motorky a odjíždíme k domovu.


Máša, Martina, Zbyněk
 

Náhledy fotografií ze složky Máša na motosrazu H&D v Italii

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář