Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.Baťovy kanály

29. 9. 2021

Tak jsme letos zase nestihli moc jezdit, nakonec aspoň malá dovolená. Vydali jsme se do Veselí nad Moravou.

 Řeknete si - jednoduché, cestou tam, díky objížďkám jsme si "perfektně zakroužili" okolo Kyjova. Když se nám konečně s pomocí GPS v mobilu, (ta živá trochu zklamala) podařilo najít správný směr, tak jsme zas narazili na uzávěru před cílem. Opět jsme kroužili, tentokrát u Veselí, toto městečko se zdálo být nedobytné, teda hlavně kemp. Na kritické křižovatce budují kruháč a tak zákaz ze všech stran. Nakonec se nás ujali hodní domorodci a převedli nás přes pěší most. Je na lanech, takže jsme se s 250 kily motorek taky trochu pohoupali, ale všichni přežili, i ten most. A hurá konečně jsme v cíli. A protože jsme letos vyjeli jen jednou a pak tohle bludiště, s radostí jsme odložili řidítka a vyrazili k občerstvení a pak jsme padli za vlast v bungalovu..

Ubytování perfektní a protože jsme byli u vody, vyměnili jsme na chvíli motky za člun, teda taky s motorem a jeli na průzkum kanálu. Byl to taky trochu boj. Než jsem si zvykla jak se ta potvora řídí, brzdili jsme o břeh nebo kličkovali jak v závodě slalomu. Všechny čluny v okolí to nakonec přežily bez nehody a my taky. Počasí nádherně vyšlo a tak jsme trochu flákali a trochu si prohlídli blízké okolí a dovolená utekla. A je tu odjezd. 

Tak ráno vyrážíme, vypadalo to v pohodě a zase ten KIJOV a zase jsme kroužili. No nic, pokračujeme domů. Ale to by nebylo ono, kdybychom se ještě nestavili v Hořicích a na Dachové prima osvěžující koupačku.

 

Náhledy fotografií ze složky GALERIE 2021

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář