Jdi na obsah Jdi na menu
 


CT v Přeštické školce

5. 5. 2014


Na konci dubna jsme začali pravidelně navštěvovat školku v Přešticích, kde pracujeme s dětičkami, učiteli a rodiči.

Zájem předškoláčků a jejich rodičů byl natolik velký, že dětičky byly rozděleny do 3 skupinek a do konce školního roku, každá skupinka absolvuje 3 sezeníčka.

 

Věříme, že od září budeme opět v CT pokračovat a to i v hojnějším počtu pejsků, třeba i v odpoledních hodinách a větším počtu rodičů, kteří jsou dopoledne většinou v práci.

 

V případě zájmu rodičů o fotečku z naší galerie, neváhejte napsat naší paničce na e-mail o zaslání snímku v plné kvalitě.

 

9.7.2016

Prázdniny jsou v plném proudu a i u nás je prázdninový režim - canisterapeutický klid. S koncem školního roku jsme se prozatím rozloučili s CT ve školkách. Vzhledem k paníčkovo pracovnímu vytížení, pauzu prodlužujeme zatím do konce roku...

Každopádně spolupráce v našich školkách byla báječná a rádi se k ní, pokud nám to kapacity dovolí, brzy vrátíme. :) Poděkování letí jak do Plzně, tak do Přeštic.

 

A zde pár foteček z posledního CT dne v Přešticích... Jako dárek na rozloučenou dostali kluci pytel granulek - takže mňam a VELKÉ DÍKY dětem ze školky, které na ty naše psí kluky tak mysleli heart

 

skolka5.jpg

skolka4.jpg

skolka3.jpg

skolka2.jpg

skolka1.jpg

 

16.5.2014

V pátek přišly na řadu nejmladší dětičky. Vzhledem k tomu, že již jsme se znali, tak proběhlo setkání velice příjemně a přirozeně, jako by děti znaly Bastienka celý život.

 

img_5015.jpg

 

Fotečky pořízené paní ředitelkou naším foťáčkem, které tímto děkujeme, naleznete v naší Schránce plné zážitků nebo přímo zde.

 

15.5.2014

Návštěva 9.5. se z důvodu nedostatku dětiček kvůli státnímu svátku nekonala, ale nahradili jsme si jí hnedka další týden ve čtvrtek. Na řadu přišla skupinka předškoláků a bylo vidět, že jsou to již velké děti, které se vesměs nebáli, vše zvládali levou zadní a moc se na nás těšily.

 

Fotečky naleznete v naší Schránce plné zážitků nebo přímo zde.

 

2.5.2014

Druhá návštěva ve školce vzhledem k dešti nás zavedla do společenské místnosti školky. Dětičky se posadily okolo nás a plny očekávání nás pozorovaly, co se bude dít. Vzhledem k předcházejícícu státnímu svátku, byla účast dětiček menší, tentokráte jich bylo 9. Ale i tak si to děti i my řádně užily. Náplň sezeníčka byla stejná jako u první skupinky - základy.

Byly zde moc šikovné dětičky, některé měly pejska již doma a věděly, jak se k pejskovi chovat, některé měly respekt, ale nic, co bychom nedokázaly s Bastienkem odbourat.

 

img_4880.jpg

 

Fotečky z druhé návštěvy naleznete v naší Schránce plné zážitků nebo přímo zde.

 

25.4.2014

První návštěva ve školce proběhla vzhledem k počasí venku. Dětiček bylo okolo 20 a na prvním sezení se naučili, základní věci ohledně pejsků.

  • Jakou potřebují péči.
  • Že na cizího pejska bez páníčka se zásadně nesahá.
  • Pokud dostanou povolení od páníčka pejska k pohlazení, tak jak k pejskovi přistupovat, aby se nelekl a mohli si pejska bez obav pohladit.
  • Jak pejskovi dát pamlsek.

Všechny dětičky byly moc statečné a i ty co se z počátku trošku bály, svůj strach v přítomnosti Bastienka hravě překonaly. Všichni si pejska podrbkali a dali mu mňamku.

img_4848.jpg

Fotečky z první návštěvy naleznete v naší Schránce plné zážitků nebo přímo zde.