Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

NABÍDKA EXTERNÍ SPOLUPRÁCE - STÁŽE

 

   Při větším množství zpracovávaných zakázek nabízím příležitostnou spolupráci externím konstruktérům. Podmínkou úspěšné spolupráce je vlastní počítač, licence Solid Edge 2021, SOLIDWORKS 2017 pro strojaře, Autocad apod. (pro elektrikáře)  a chuť pracovat. Živnostenský list není podmínkou. Spolupráci nabízím zkušeným konstruktérům, ale i studujícím nebo začínajícím vysokoškolákům (nejlépe ČVUT, VUT), event. šikovným středoškolákům technických směrů (SPŠS).

 

PRACOVNÍ POZICE NA HPP - KOSTELEC NAD LABEM:

*     KONSTRUKTÉR, KONSTRUKTÉTKA STROJNÍ  (SOLID EDGE)  - zpracovávání modelů a výkresové dokumentace pro zákazníka. Samostatná práce v kolektivu 3 konstruktérů.

 

PRACOVNÍ POZICE PRO EXTERNÍ SPOLUPRÁCI:

 

*     KONSTRUKTÉR, KONSTRUKTÉRKA STROJNÍ  (SOLID EDGE)  - zpracovávání modelů a výkresové dokumentace pro zákazníka.

*     PROJEKTANT, PROJEKTANTKA ELEKTRO  (AUTOCAD, ...)  - zpracování elektrodokumentace pro zapojení strojů a staveb, zapojení a programování PLC automatů. Pro občasnou spolupráci aktuálně hledáme elektrikáře - pohonáře - znalost el. pohonů, řízení, navrhování, event. programování PLC automatů. Znalost předpisů, §50.

    

   Své nabídky na spolupráci zasílejte společně s profesním životopisem a upřesněním Vašich dovedností e-mailem nebo poštou na výše uvedené kontakty.

   Zájemce, kteří budou splňovat naše kritéria, budu osobně kontaktovat.

  

STÁŽE A ZÍSKÁNÍ PRAXE:

 

* VHODNÉ PRO ABSOLVENTY, KTEŘÍ NEMOHOU SEHNAT PRÁCI A POTŘEBUJÍ ZÍSKAT PRAXI JAKO KONSTRUKTÉŘI STROJNÍ (SOLID EDGE, SOLIDWORKS) - naučíme Vás zpracovávat modelovou a výkresovou dokumentaci pro zákazníka. Jste po ukončení školy na úřadu práce a nikde Vás nechtějí? Všude požadují praxi? Umožníme Vám zvýšit si své sebevědomí a vyzkoušet si reálný provoz v konstrukční kanceláři. Získáte potřebnou praxi a doporučení pro budoucího zaměstnavatele. Délka praxe - min. měsíc. Praxe je neplacená.