Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Naši hráči na turnajích OFS Znojmo

Dva naši mladí hráči Adam Švejda ( TJ Sokol Hevlín ) a Roman Haranza ( TJ Cukrovar Hrušovany nad Jev. ) opět reprezentovali okres Znojmo a to na dvou turnajích -v Třebíči a ve Znojmě , které byly sehrány v hale.

Naši hráči byli zařazeni v reprezentaci OFS Znojmo v týmu jedenáctiletých hráčů - Bohunský, Tuza, Šlezinger a Sláma (Mor. Krumlov), Krátký a Sigmund (Miroslav), Podpíchal a Blažíček (IE Znojmo), Krabica (Suchohrdly u Mir.), Havlík (Višňové), Kříž (Dobšice), Švejda (Hevlín), Haranza (Hrušovany), Dvořáček (Trstěnice), trenéři Václav Dvořák a Libor Palička.Zde se jim vedlo dobře, zejména A.Švejdovi, který z odehraných 6-ti zápasů vstřelil 2 branky.

 

Dále se dne 29.11.2008 konal výběr hráčů přípravky ve sportovní hale v Šanově, kam dostal pozvánku z našeho klubu pouze Adam Švejda.Po jednání s předsedou OFS Znojmo byl do nominace doplněn Jakub Krča. Jednalo se o výběr hráčů přípravek okresu Znojmo pro halový turnaj v Brně-Bohunicích, který se konal dne 6.12.2008.Turnaje se zúčastnila mužstva MěFS Brno,1.SC Brno,OFS Břeclav, OFS Blansko, OFS Vyškov, OFS Znojmo, ObFZ Trnava a ObFZ Bratislava.V základní skupině skončilo Znojmo na 3. místě a hrálo o 5-6 místo s Trnavou. Konečné pořadí Znojma bylo 6 místo.                                                                                              asš.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář