Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červen 2004 - Noční kopaná

 

Noční kopaná je akcička, kterou sice nepořádá náš sbor dobrovolných hasičů, nicméně je to událost, na které sestry a bratři nemohou chybět. Tento podnik má na starost p. Vláčil, čili Andulky. Je to poměrně novodobá záležitost, letos to byl teprve druhý ročník, ale jelikož na loňský byly velice zdařilé ohlasy, nebylo důvodu, aby se to neujalo!

     Akce se konala o prázdninách 2004. Všechna soutěžící družstva se tedy v tuto dobu sešla na sokolském hřišti v Senici na Hané, kde se seřadila do řady a Noční kopaná pro rok 2004 byla úspěšně zahájena.  Zájemců bylo poměrně hodně. Přihlásily se holky z házené, fotbalisti – ti měli dokonce dvě družstva, hospoda u kostela. Své družstvo jsme poskládali i my a samozřejmě nemohl chybět tým od Andulek. Soutěžících bylo mnohem víc, ale nějak jsem si to zapomněla poznamenat, kdo vše se zúčastnil (tady vidíte, že jako kronikář mám ještě nějaké mouchy, ale to se spraví!)

     Nicméně, proč se zabývat ostatními účastníky, když hlavní hvězdou byli hasiči, že? Teda aspoň pracně vyráběný transparent to oznamoval všem přítomným. Je pravda, že ani tady jsme nebyli zas taková elita, která by vyhrála, avšak není důležité vyhrát, ale zúčastnit se! A že jsme se zúčastňovali!!! Pečlivě jsme se na tuto akci připravili. Naše družstvo mělo nejen ony zmíněné transparenty, ale i vlastní lékařský dozor! Sice to všichni byli naprostí laici, ale v takovém dokonalém přestrojení, co měli na sobě, to nikdo nemohl poznat. A že byli vybavení! Nejen lékařské stejnokroje a nosítka, ale i vlastní transfůze barvy višňového Jelcina nemohla chybět! Též samotné družstvo bylo pěkně vyparáděné. Zeleno-červené hlavy měli opravdu jen hasiči! A aby všeho nebylo málo, tak proč by si kluci místo trenýrek neoblékli třeba sukni. Takže vy co jste tam nebyli, si jistě živě dokážete představit, jako noblesní tým Sbor dobrovolných hasičů Senice na Hané byl.

Organizace celé akce byla celkem dobrá, ale pro velký počet soutěžících se Noční kopaná protáhla. Všichni se ale dobře bavili a vůbec nikomu nevadilo, že je už tma a celkem chladno. Ale co, hlavně že bylo, co pít a co jíst. A vítěz? Víte, že si už ani nevzpomínám? Jedno je ale jisté! My jsme to určitě nebyli!    

 

-LV-

předchozí zápis

další zápis

zpět na obsah kroniky

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30