Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovský běh v Bohumíně

    Dne 30.12.2010 se v Bohumíně v parku P. Bezruče konal každoroční velice populární  závod v běhu sprintem. Účastnilo se celkem 140 závodníků a za náš team RENATA. Počasí bylo maximálně extrémní, šílený mráz!!! Bohužel tepelné zázemí ani wc nebylo nijak zvlášt zajištěno, takže bylo na místě odskočit si do sněhu a dobře se rozběhat, oběhnout celou trať předem pro příjemné zahřátí a nejlépe se rovnou postavit na start s výstřelem. Atmosféra celkově byla výborná, čaj v cíli velice potěšil a výherní ceny samozřejmě také, šampus a štangle salámu zajistili příjemné naladění k silvestrovskému slavení PF.

    Utíkala jsem jak se říká o závod, důležité bylo hned po startu zajistit výchozí pozici  v davu a udžet si ji až do cíle. Trať byla pro ženy 800m, okruhy to byly celkově dva. Nebyl čas si ani nastavit stopky a už jsem byla v cíli, takže čas nevím, snad zjistím na webu, ale nějaké soupeřky jsem nechala za sebou a zajistila si sympatické 3. místo!!!:)

    Součástí závodu byly i běhy dětí, kde se náš Junior umístil tipla bych oproti Hornické desítce již někde v půlce, takže jako mamka také zlepšuje:)!

    Ze známých a přátel  jsme se zde sešli s rodinkou Baláž Extreme team a Dědkem Beskydským, takže jsme příjemně povykládali a popřáli si běžecké úspěchy do Nového roku!

 Výsledky:     http://www.ak-bohumin.cz/novinky/221-Vysledky-SB-2010.html

        Foto:        http://www.ak-bohumin.cz/galerie/?gal=49

 

 Bachroníková Renata - TT Ostrava - místo 3. /ženy/

 

    .

  

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář