Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastná sázka na 13

16. 5. 2013

Šťastná sázka na 13

Při pořádání tradičního reprezentačního plesu Spolku celníků ČR měli letos organizátoři plesu šťastnou ruku. Technickými podmínkami byli přinuceni změnit obvyklé místo konání plesu v Jílovišti a po následném důkladném výběru zvolili hotel DUO na Proseku v Praze 9, v blízkosti stanic metra, tramvají i autobusů.

Poslední únorovou sobotu roku 2013 se na 13. reprezentační ples Spolku celníků ČR sjížděli k místu konání plesu celníci, jejich rodinní příslušníci a přátelé z celé republiky, včetně hostů z celních správ Německa, Rakouska a Francie. Přes obavy vyvolané sněhovou kalamitou se dostavilo všech 159 hostů, kteří si předem rezervovali nebo zakoupili vstupenku.

Vše, co bylo organizátory předem ohlášeno, se plnilo do puntíku – v pěkném prostředí kongresového sálu předkládaný teplý i studený raut lákal oči i hladové žaludky, ovace vyvolávající předtančení nového tanečního páru, společenská hra o množství cen a pohodlné ubytování s bohatou snídaní. Bezvadnou hudbu s dvěma zpěváky, hrající celý večer, si tancechtiví hosté tak oblíbili, že po předem ohlášeném konci produkce ve dvě hodiny ráno iniciativně mezi sebou uspořádali peněžní sbírku na pěkně dlouhý přídavek.

Páni v tmavých oblecích a dámy v rozličných toaletách nabízených možností bohatě využili, po prvních tónech již parket nezůstal nikdy prázdný, a když se tančící páry nevešly na parket, tančily s chutí i po kobercích okolo. Chvilky oddechu mezi tanci využívali „staří známí“ k výměně osobních i pracovních novinek nebo svými hlasy podpořili zpěváky chytlavých písniček. Konečné vyhlášení výsledků dražby ve prospěch konta „Celník v tísni“ ve výši 3 280 Kč a 30 EUR bylo provázeno potleskem.

Počáteční obavy organizátorů plesu, jak bude změna tradičního místa konání plesu přijata a zda se budou lidé dobře bavit, brzy zmizely. To nejdůležitější - radost, dobrou náladu a chuť se bavit přivezli hosté s sebou.

Závěrem tedy: Úspěšný ples skončil, ať žije ten příští!
 
 
Za předsednictvo Spolku celníků ČR
Jindřiška Kubelková
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář