Jdi na obsah Jdi na menu
 


3 prachatická setkání

 

 
3 Prachatitzerzusammentreffen – 3 prachatická setkání
 

V rámci projektu uspořádáme společná setkání 6 hudebních souborů na třech místech našeho města Prachatic.U kašny na Velkém náměstí, v altánu hospitní zahrady a v Parkánu se vždy sejdou dva soubory s vlastním koncertním vystoupením. Na každém z uvedených míst se postupně vystřídá všech 6 souborů. Při každém setkání se sejdnou různá hudební tělesa. Diváci i samotní účastníci budou mít možnost si vyslechnout více různých vystoupení. Do projektu pozveme soubory, které se liší velikostí i programem. Koncerty budou pestré a pro posluchače zajímavé. Z Rakouska přijede smíšený pěvecký sbor Chorgemeinschaft Bad Leonfelden, pozveme ženský komorní sbor Maraveja, klarinetový soubor Jana Hovorky, zúčastní se náš smíšený pěvecký sbor Česká píseň, dětský flétnový soubor Píšťalky a dívčí pěvecký sbor Fontána.

 

Im Rahmen des Projektes veranstalten wir das Zusammentreffen von 6 Musikensembles an 3 Stellen der Stadt Prachatice. 2 Chöre treffen sich bei dem Röhrbrunnen auf dem Hauptplatz, im Altan des Gartens vom Hospitz und im Park. Alle Ensembles wechslen sich an jeder Stelle ab. Bei jedem Treffen kommen verschiedenen Ensembles zusammen. Die Zuschauer und Teilnehmer haben so die Möglichkeit mehrere Konzerte zu hören. Wir laden zu dem Projekt Ensembles ein, die sich in Grösse und Program unterscheiden. Die Konzerte werden bunt und für die Zuschauer interessant sein.

 

Spolufinancováno Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. „Gemeinsam mehr erreichen – Společně dosáhneme více“

 

 

logo_eu.jpg   logo_euregio.gif  logo-panaci.jpg