Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní králík:

18. 7. 2008

Pikantní králík:

Směs na naložení:

rozpuštěná 1/8 másla

2 cibule na kolečka

3 prolisované stroužky česneku

po 1 lžičce soli, chilli (já nedávám), octa, soj. omáčky, worčestru, cukru

troška pepře

1/4 l kečupu (já dávám sladký)

 

Porce králíka potřeme touto směsí a necháme ho v ní v chladnu do 2. dne odležet. Pak podlijeme vodou a upečeme.

Příloha: rýže, bramborový knedlík + kompot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bezva recept

Jana,23. 6. 2009 21:36

Tak tenhle recept jsem vyzkoušela a musím uznat klobouk dolů, opravdu pochoutka, chválila celá rodina!
Jen jsem to dělala o víkendu a neměla jsem vorčestr a sojovku, tak jsem dala masox a trochu magi, česnek máme rádi tak jsem přidala ještě dva stroužky. Určitě udělám tento recept i v budoucnu(se sojovkou a vorčestrem)tak jak to má být. Marcelko díky za prima tipy. Bezva stránky!