Pikantní králík:
Pikantní králík:
Směs na naložení:
rozpuštěná 1/8 másla
2 cibule na kolečka
3 prolisované stroužky česneku
po 1 lžičce soli, chilli (já nedávám), octa, soj. omáčky, worčestru, cukru
troška pepře
1/4 l kečupu (já dávám sladký)
Porce králíka potřeme touto směsí a necháme ho v ní v chladnu do 2. dne odležet. Pak podlijeme vodou a upečeme.
Příloha: rýže, bramborový knedlík + kompot
Komentáře
Přehled komentářů
Tak tenhle recept jsem vyzkoušela a musím uznat klobouk dolů, opravdu pochoutka, chválila celá rodina!
Jen jsem to dělala o víkendu a neměla jsem vorčestr a sojovku, tak jsem dala masox a trochu magi, česnek máme rádi tak jsem přidala ještě dva stroužky. Určitě udělám tento recept i v budoucnu(se sojovkou a vorčestrem)tak jak to má být. Marcelko díky za prima tipy. Bezva stránky!
Bezva recept
Jana,23. 6. 2009 21:36