Jdi na obsah Jdi na menu
 


Září 2009

1. 9. 2009

28.9. Vybudovali jsme holkám pískoviště...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

27.9. Stále platí, že Noemka jí víceméně pořád a úplně všechno, co se jíst dá. A když se může krmit sama, stojí to teprve za to...

Obrazek

 

 

22.9. Tak dnes si Mirinka asi letos naposled užila klouzačku na zahradě. Udělali jsme jí ze starého lina a jezdí až překvapivě dobře..

Obrazek

 

 

20.9. Levně jsme koupili(no našli jsme u popelnice..) dětskou kuchyňku. Nomča si ji moc oblíbila a ráda peče či vaří...

Obrazek

 

 

17.9. Poslední víkend o prázdninách jsme se vydali tradičně na vodu. Bohužel jsme nesehnali na Noemku mikrovestičku a tak s ní musela Martina zůstat doma. Přidal se k nám nastupující pan učitel Pepa Kabelů a jelo se. Mirinka po celou dobu sušila pádlo a radila ostatním, jak mají pádlovat.. Tak jsme jí občas rádi přehodili do lodi Fáberům...

Obrazek

Obrazek

 

 

13.9. Mirinka se letos pomalu loučí s naším bazénem.. Ve školce ale začla chodit na plavání, takže si vody i tak užije dost. Potápí se a když se nebojí, uplave bez rukávků asi metr..:-)

Obrazek

12.9. Tak Martina šla po roce a půl zase jednou do práce.. Dovolená(mateřská) sice bude pokračovat, ale v nedaleké lékarně bude mít občas pohotovostní(tzn. noční nebo víkendovou) službu..

Obrazek

 

 

4.9. Noemka začíná objevovat kouzlo houpačky...

Obrazek

 

 

1. 9. Tak už nám to zase začalo, Miri šla dneska poprvé po prázdninách do školky. Příjemným překvapením bylo, že jí zůstala její oblíbená paní učitelka. Zítra bude Mirinka ve školkce poprvé spát.

 

Obrazek