Jdi na obsah Jdi na menu

Snubní prsteny z chirurgické oceli a titanu

25. 3. 2012

 Blíží se váš velký svatební den? Pojí s náročným zařizováním. Potřebujete zařídit mnoho důležitých věcí a mezi ty hlavní patří výběr snubních prstýnků. Jaké si vyberete.

 

Proč volit snubní prsteny z chirurgické oceli a titanu?

Už víte, z jakého materiálu budou vaše snubní prsteny? Donedávna bylo klasikou zlato a méně často se objevovaly stříbrné snubní prsteny. Dnes však už nemusíte mít jen zlatý či stříbrný snubní prsten. V poslední době se stále více rozšiřují snubní prsteny z chirurgické oceli a titanu.

Proč volit snubní prsteny z těchto kovů? Chirurgická ocel a titan mají mnohé vlastnosti, které je předurčují pro výrobu šperků.

Jde o tvrdý materiál, který je hypoalergenní, zachovává si po celou dobu stálou barvu, je vysoce odolný a neztrácí svůj lesk. Vaše snubní prsteny tak dlouho budou vypadat jako nové a vydrží vám po celý život. Nemusíte se bát omezené životnosti prstenů.

Nespornou výhodou je také jejich cena. Šperky z chirurgické oceli a titanu jsou mnohem levnější než zlato či stříbro. Přitom vypadají velmi pěkně.

U snubních prstenů z chirurgické oceli a titanu vás také potěší jejich velký výběr. Vyrábějí se v rozmanitých podobách. V široké nabídce najdete elegantní, hladké prsteny, ale i snubní prsteny zdobené různými rytými motivy, ale pěkně vypadají i prsteny z chirurgické oceli a titanu, které jsou zdobené zirkony či jinými drahými kameny.

Už jste si rozmysleli, jaké budou vaše snubní prsteny? Volte kovy jednadvacátého století i vy. Jsou jimi chirurgická ocel a titan. Mají mnohé vlastnosti, které pro ně dělají ideální materiál pro výrobu snubních prstenů.

15.7.2011

www.ok-snubniprsteny.cz