Jdi na obsah Jdi na menu

Křest knih Jana Krásy "Přes vlny Baltu do krajin Trollů a Vikingů"

Křtiny nových knížek "Přes vlny Baltu do krajin Trollů a Vikinků 1" a "Přes vlny Baltu do krajin Trollů a Vikingů 2" fotografa, cestovatele a fajn kamaráda Jana Krásy, proběhly ve středu 15. ledna 2014 v knihkupectví Serius v Jablonci nad Nisou, kde jsou také obě knihy již volně k prodeji. K sehnání jsou i v knihkupectví Fryč v Liberci a na internetovém e-shopu " http://www.photojankrasa.com/

Aby se Honza mohl vydat za krásami jiných zemí, nechal se najmout jako kamioňák a šest let křižoval Evropu. Při některých výpravách mu dělal společnost, kameramana i kuchaře v jedné osobě, jeho bratr Karel, se kterým ho tyto cesty velmi sblížily. Po náročných kilometrech za volantem, s nezbytným technickým vybavením a fotobatohem se vydával Honza na své "fotolovy". Ostatní řidiči kamionů usedli ke svým videím či pivu, Honza nasedl na kolo a vyrážel za zajímavostmi. Z cest tak postupně vzniklo šest svazků knih plných zajímavostí a nádherných fotografií, které budou postupně vydávány.

 

V případě Vašeho zájmu o jakékoliv fotografie mne prosím kontaktujte.

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jan Krása - Poděkování

16. 1. 2014 11:51

Děkuji Vlaďko. Perfektně jsi to zdokumentovala. Bylo to fajn. Byli jste všichni moc fajn a já vám všem moc děkuji za účast a tobě obzvlášť. Mašinka ti krásně pracuje a tak ti přeji moc a moc radostí s fotografií.

Vlaďka Dvořáková - Re: Poděkování

16. 1. 2014 13:00

Díky Honzo, i pro mne to byl skvělý zážitek. A těším se na další křest! :-)