Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klub pod střechou

VÝHODY pro členky (členy...) KLUBU POD STŘECHOU

  • 1x měsíčně Klubový den - všechny individuální akce s 20% slevou (konzultace - osobní i skype, cvičení, masáže)
  • Informační občasník - informace, tipy, zajímavosti pro těhulky a maminky, termíny akcí včetně konání Klubového dne

 

Registrace přes mail list v levém menu. Klientky, s kterými jsem v mailovém kontaktu, mám většinou v této databázi už zařazené. Pokud Vám ode mne nechodí žádný infomail a chtěly byste být členkami Klubu pod střechou, tak mě na to upozorněte. Nepoužívám žádné automatizované systémy (možná na to časem dojde, ale zatím stále upřednostňuji osobní péči a kontakt), takže chybičky se mohou vloudit.

 

Konzultace na různá témata. Např.:

Těhulky: Jak o sebe v těhotenství pečovat - výživa, vhodné pohybové aktivity, relaxace, doporučená literatura, kontakty, informační zdroje. Prenatální komunikace,vývoj miminka. Péče o tělo v těhotenství - reflexní masáž nohou, cvičení proti křečovým žilám, masáž bříška, masáže zad, masáž hráze. Přírodní prostředky a aromaterapie v těhotenství, při porodu. Jiný úhel pohledu na porod a jak fungují hormony. Vyšetření v těhotenství a možné obtíže v těhotenství. Výběr porodnice, praktické zkušenosti a dnešní možnosti v porodnicích. Partner u porodu a další možnosti podpory - lékař, porodní asistentka, dula, kamarádka - výhody a nevýhody. Co s sebou do porodnice. Aromaterapie, akupresura, úlevové techniky, nefarmakologické tlumení bolesti u porodu. Výbavička pro miminko, informace pro úspěšné kojení, péče o miminko, jak ho správně nosit, polohy na odříhnutí, střídání aktivity a relaxace, rituály, masáže miminek. Hojení případné jizvy po porodu , jizva po císařském řezu, šestinedělí. Přirozená antikoncepce nejen po porodu. Pomoc při přípravě porodního plánu/přání. 

Maminky: Kojení. Poporodní cvičení - správně a efektivně. Jak vše zvládnout - rodičovské rituály atd. Výchovné "taktiky" - tzv. bezkonfliktní rodičovství. Péče o sebe. Přírodní prostředky a aromaterapie v šestinedělí, pro péči o miminko a rodinu - v prevenci i k řešení některých problémů. Přirozená antikoncepce. Příprava na početí miminka. Věkový rozestup mezi sourozenci. MŠ, ZŠ, domácí vzdělávání. Volnočasové aktivity pro děti. Masáže dětí a pohybový rozvoj.