Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nevysvětlitelné záhady a Označeni mimozemšťany - Uzdravení z vesmíru a Globální oteplování

26. 11. 2013

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Již mnoho lidí zažilo únos, a někteří lidé únosy zažívají neustále. Jsou sledováni každým dnem. Jsou označeni nebo v jejich tělech se nacházejí implantáty. Jistě je také mnoho lidí, kteří o implantátech nevědí, že je mají, protože se na nic nepamatují a nevzpomínají si !"

Zadejte :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=RUXeUN_Km-E

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  ,,Uzdravení z vesmíru"

cliff-side-nightsky

SVĚTLO SAMAYA A UZDRAVENÍ

,,Dnes už není žádných pochybností o tom, že mnozí lidé, kteří přežili blízké setkání s UFO a jejich posádkami, se náhle zbavili svých chronických chorob. Existují o tom důkazy nejen ve formě výpovědí svědků, ale i lékařská dokumentace. Přestože badatelé jevu UFO sesbírali množství fotografií, filmů, radarových záznamů, fragmenty kovů, stopy po přistání, efekty medicínské a elektromagnetické povahy a tisíce stránek vládních dokumentů, pro ty, kteří se na existenci mimozemšťanů dívají skepticky, je to stále málo. Jedním z výřečných argumentů, potvrzujících zásah mimozemských bytostí do života pozemských, jsou náhlá uzdravení."

,,Případ šestileté Alice, u které lékař zjistil pokročilý záškrt, splňuje více podmínek. Pomalu před smrtí prožilo dítě setkání s mimozemskými bytostmi, které popsalo jako "anděly v bílých pláštích se stříbrnými pásy". Ti přenesli Alici do nitra létajícího talíře, kde jí řekli, že bude vyléčená. Chodili kolem ní s malým, virguli podobným zařízením a potom jí přikázali, aby si stoupla do "velkého modrého cylindru" s malým okénkem. Z vrcholu cylindru na ni dopadalo až téměř k hlavě světlo. Potom jí oznámili, že je "zdravá a očištěná" a podrobili ji různým procedurám."

,,Následujícího dne ráno našla matka Alici zdravou hrát si v dětském pokoji. Dítě důkladně vyšetřil lékař před vyléčením i po něm." 

,,Už klasickým případem vyléčení je příběh policisty Roberta W. Goodea z Texasu, popsaný v mnohé literatuře. Když Goode s kolegou McCoyem projížděli autem kolem Damonu v Texasu, spatřili masivní objekt, který zůstal viset ve vzduchu. Nečekaně se přemístil nad policejní auto a vypustil na něj proud světla, který trefil Gooda do levého ukazováčku. Přesně tam, kde ho před dvěma dny pokousal malý krokodýl patřící jeho synovi. Prst, který ho velmi bolel, najednou přestal, a když si Goode strhl obvaz, neviděl po kousnutí ani stopy. Policisté se vrátili "na místo činu" a s překvapením zjistili, že předmět se tam stále nachází. Nakonec je důkladně vyslechl major L. R. Leach ze základny vzdušných sil v Ellingtonu. Celé záležitosti se dostalo široké publicity. Případ je důležitý nejen pro důvěryhodnost obou policistů, ale i díky důkladné majorově analýze."

,,Mimořádně zajímavé jsou i jiné případy vyléčení zásahem neznámých bytostí. Například vyléčení dánského badatele UFO Hanse Lauritsena ze zánětu jater, což potvrdili čtyři důvěryhodní svědci a lékařské vyšetření. Většinou nemají vyléčeni lidé velké lékařské znalosti. Existují ovšem i výjimky. Takovou je případ lékaře z francouzských Alp, kterého 2. listopadu 1968 ve čtyři hodiny ráno vzbudily synovy výkřiky. Lékař uviděl dva svítící disky visící ve vzduchu před vchodem do synova pokoje. Před jeho očima se slily do jednoho disku, který vyslal proud světla k jeho hrudníku. Syn trpěl částečnou paralýzou pravé ruky a nohy, což byl následek zranění v alžírské válce. Mimo to měl i čerstvě zraněný kotník, který měl oteklý a bolestivý. Jakmile zasáhl syna proud světla, jeho zranění na kotníku okamžitě zmizelo a následující den ráno lékař zjistil, že ustoupila i paralýza a syn může normálně chodit a pohybovat pravou rukou. Svědkem celé události byla i synova manželka."

,,Znevažovat nelze ani mnohé případy, kdy lékař zjistil existenci nádoru, který po zásahu záhadných bytostí zmizel. Z mnoha vzpomeneme případ Morgany K., která se od svého lékaře v roce 1994 dozvěděla, že má zhoubný rakovinný nádor. Operaci určili na 14. prosince. Den před tím jela společně se synem autem a najednou oba spatřili bílý trojúhelníkový objekt. Syn to považoval za dobré znamení a řekl jí, že už nebude mít žádné zdravotní problémy. Byla to prorocká slova. Večer cítila velké bolesti v okolí nádoru a omdlela. Lékař, který měl provádět zákrok, na místě nádoru nic nenašel. Rentgenové snímky ukázaly, že po nádoru není ani stopy..."

Z neznámého zdroje

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Globální oteplování způsobují vesmírné paprsky"

Obrazek

Globální oteplování je daleko méně způsobováno člověkem, než se usuzuje, tvrdí autoři nového, kontroverzního výzkumu.

Vědci argumentují, že vesmírné paprsky z kosmu hrají daleko větší roli ve změnách podnebí na Zemi, než se dosud usuzovalo. V knize, která vyjde tento týden, tvrdí, že změny v počtu kosmických paprsků, dopadajících do atmosféry, přesně pozměňují množství mraků, pokrývajících planetu Zemi.

Velké množství mraků zakrývá Zemi a odráží horko zpěgt k slunci, takže se planeta ochlazuje.

Henrik Svensmark, meteorolog v Dánském středisku pro studium vesmíru, který stál v čele tohoto výzkumu, se domnívá, že Země je dnes obklopována menším množstvím mraků, protože do atmosféry vstupuje menší množství kosmických paprsků. A to způsobuje dnešní globální oteplování.

Svensmark tvrdí, že emise kysličníku uhličitého v důsledku lidské činnosti mají menší dopad na klimatické změny, než si vědci myslí.

Tato kontroverzní teorie je publikována týden poté, co 2500 vědců, členů Mezinárodního panelu pro podnebné změny OSN vydalo svou čtvrtou zprávu, v níž varuje, že emise CO2, vypouštěné do ovzduší v důsledku lidské činnosti, mohou způsobit zvýšení teplot do konce století až o 4,5 C.

Svensmark tvrdí, že jejich výpočty ignorují vliv vesmírných paprsků na vznik mraků kolem Zeměkoule a že je možné, že růst teploty Země v důsledku lidské činnosti je daleko menší.

Tým více než 60 vědců z celého světa připravuje velký experiment s použitím urychlovače částic v Ženevě, který má simulovat vliv vesmírných paprsků na zemskou atmosféru. To by mělo prokázat, zda je Svensmarkova teorie pravdivá či nikoliv.

Svenskmark argumentuje, že vesmírné paprsky vytvářejí elektricky nabité částice, když dosáhnou atmosféry. Tyto částice přitahují ze vzduchu vodní molekuly a tak vznikají mraky. Množství vesmírných paprsků, dosahujících k Zemi, se měli podle magnetické činnosti Slunce. Během vysoké magnetické činnosti slunce dopadá na Zemi méně vesmírných paprsků, a tak se tvoří méně mraků, což vyvolává globální oteplování.

Britské listy ( článek – Nový věk – 2012 )

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ