Jdi na obsah Jdi na menu
 


DIAMANTOVÁ VODA je vyjímečná - Pití VODY - Popis pramenité VODY Cristalis - VODA a lidský organismus - Paměťový efekt vody

6. 9. 2009

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Obrazek

Diamantová voda a její tajemství

Autorka - Alena Horká

Obrazek

Popis:

,,Publikace pojednává o vyjímečné léčivé vodě, jejíž zřídlo je ve Francii, a která se stala také u nás velmi oblíbeným nápojem a účinnou léčivou tekutinou."

,,Diamantová voda se řadí mezi alternativní metody léčení a je velmi kvalitní s vynikajícími léčebnými výsledky podloženými expertními atesty. Odplavuje z těla veškeré škodlivé látky a detoxikuje organismus. Stačí se o tom přesvědčit na vlastní napití."

,,Diamantová voda se řadí mezi alternativní metody léčení, ale stejně tak se používá jako běžný nápoj na vaření a všude tam, kde je voda zapotřebí. V knize je uvedeno 450 zkušeností s léčením lidí, zvířat, i všestranné využití léčivé Diamantové vody v přírodě, v domácnosti, také nejnovější poznatky a záhadné projevy této blahodárné a vysoce léčivé tekutiny."

,,Do knihy je zařazen i překlad knihy pana Ducatillona, strůjce Diamantové vody."

 Obrazek

 Reakce na Diamantovou vodu :

 Olga napsala :

,,Diamantová voda je skvělá ! Dva měsíce už ji leju do sebe, na sebe, kolem sebe, šířím, jak se dá a žasnu. Vesmírný dar pro planetu Zemi.
Čistí, léčí, harmonizuje - je to na dlouhé povídání. Všem vřele doporučuji !"

,,Já jí lečím veškeré své zdravotní problémy : rýmou, zánětem dutin počínaje přes zažívací problémy, čištění celého organizmu až po např. kožní problémy apod. Kromě toho ji mám ve skleničce v rezervoáru WC, kde sama narezonuje vodu a tím se dostává do odpadních vod, kde blahodárně působí. Dávám ji do pračky, do myčky nádobí, do napařovací žehličky, do pokojové fontánky, do odpařovačů na topení, leju ji do beček s dešťovou vodou, do kašen, do akvária, do jezer, řek, rybníků, všude skvělé dodává účinky. Taky ji přidávám do jakéhokoliv nápoje ( víno, pivo, šťávy - stačí pár kapek a budete žasnout nad změnou chuti ), vařím z ní čaj, kávu, polévky, brambory, samozřejmě zalévám květiny... Je úžasná, blahodárná, ozdravná pro celou planetu, do dvou měsíců rozpustí i plasty."

 dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Tina napsala :

,,Já osobně se zabývám čínským uměním Feng-Šuej a ačkoli některé věci se zdají být neuvěřitelné, tak se opravdu dějí. Ze začátku jsem trochu pochybovala .., ale teď jsem moc ráda, že se podle toho učím a řídím. Můj život je o dost lepší. I tady člověk někdy mluví s věcmi a třeba i s třetí osobou, tak proč ne s vodou. Jsem ráda, že už tolik lidí kolem mě používá Diamantovou vodu a ti, kdo nevěří, ať nevěří, ti, kdo zesměšňují, ať si trhnou. Všichni lidé, kteří věří v něco takového, mají totiž obrovské šťěstí a možná o tom ani neví. Diamantovou vodu rozhodně doporučuji, sama ji používám."

www.doktorka.cz

Obrazek

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Běla napsala :

,,Vážení, na Diamantovku nedám dopustit. V roce 2005 jsem byla operována s obrovskými nádory, v přijímacích papírech, které jsem vezla s sebou do FN Královské Vinohrady a které jsem cestou v sanitce poctivě proštudovala, jsem měla psanou i metastázu na slezině vel. 3x5 cm, byla vidět i na přiložených snímcích z CT. Podle našich doktorů jsem přiliš šancí neměla - ale: kromě obrovské víry v uzdravení + jednoho zajímavého vzkazu od anděla ? - Vypadal jako člověk a padající hvězdičky na obloze noc před odjezdem do FN Vinohrady jsem s sebou vezla také láhev Diamantovky, a tuto jsem měsíce před a celou dobu po operaci pila ! Doktoři se sice divili, při vizitě mi stála na nočním stolku láhev od Vermutu Bianco, ve které jsem svou Diamantovku rozmnožovala a přechovávala, ale nic mi nezakazovali a já jsem se opravdu velmi výrazně zlepšovala den ze dne. Jo a mimochodem, nádorů tam bylo hafo, ale metastázu na té slezině nenašli, doktor kroutil hlavou, a nádory nakonec oproti původním prognózám a rozborům byly nezhoubné. Co udělá Diamantovka s kytkama za zázraky, to se přesvědčete sami ! Diamantovce věřím, i když právě teď mám období, kdy ji nepiji - zřejmě ji nepotřebuji. Ale tvrdím, a jsem naprosto svéprávná, že mi Diamantovka pomohla."

www.dama.cz

Obrazek

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Síla vody

  ,,Už jsem mnohokráte slyšela o účincích Diamantové vody či fotografiích jejich krystalů. Sama tuto vodu také používám a vím, že pomáhá při potížích ze žaludkem, zabírá na nejrůznější kožní potíže - třeba ekzémy, na bolesti a nemoci kloubů, účinkuje při nemocech dýchacích cest."

,,Můj známý si díky Diamantové vodě výrazně ulevil od astmatických potíží." 

,,Na esoterickém víkendovém festivalu v Brně jsem potkala paní, která tam byla se čtyřletým synem a vyprávěla mi, že její syn trpí od narození dětskou mozkovou obrnou, lékaři ji proto jako mamince nedávali naději, že bude někdy chodit a mluvit. Maminka se ale nevzdávala a začala dítěti od kojeneckého věku ( od čtyř měsíců ) dávat k pití právě Diamantovou vodu. Podávala mu ji ve formě čajíčků, připravovala mu z ni kojeneckou stravu a podobně. V duchu prosila vodu o uzdravení svého chlapečka. A začaly se dít věci. Chlapeček roste a začíná mluvit. Maminka je šťastná a pokračuje ve svém ,,léčení." Pořídila mu také k postýlce obrázek krystalů Diamantové vody. Věří v úplné uzdravení dítěte. Moc bych ji to přála a myslím, že naději má. Když jsem klučinu viděla, jak je živý a veselý jako jiné děti, nevěřila bych, že byl tak vážně postižený."

Alena Horká - Brno - Spirit

dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

 ,,Také já sama mám velké zkušenosti s Diamantovou vodou."

Obrazek

,,Dostala jsem ji před mnoha lety od mé známé, která mi o ni povykládala své. Naslouchala jsem ji s láskou a nemohla uvěřit, že vůbec něco takového existuje." 

Diamantovou vodu mi dala do skleničky od přesnidávky se slovy - ,,Tuto vodu si namnož sama, protože každá domácnost má své vibrace a svou energii. Dej díl Diamantové vody a devět dílů studené vody z kohoutku a nechej 24 hodin, aby se ti namnožila a pak pokračuj a namnož si ji tolik, kolik budeš potřebovat. Ale pozor !!! Vždy se tato Diamantová voda musí množit a uchovávat v čirých sklenicích - ne obarvených anebo plastových. Její účinek by neměl sílu a voda by nebyla Diamantová, ale obyčejná. Může se množit a uchovávat také v různě velikostních sklenicích od zavařenin, ale velmi čistě vymytých a také ve skleněných láhvích od alkoholu, ale opět čirých - tak jako je sklo v oknech.

,,Já Diamantovou vodu používám k vaření čajů, kávy, polévek, brambor, k podlévání masa ..." 

,,Další mé použití Diamantové vody - nepřevařenou - k zalévání květin, pro zvířátka, přidávám si ji do vody na koupání - třeba 2 litry. Dále k různým obkladům a to např. vyvrtnutý kotník a na různé otoky, bodnutí hmyzem, k čistění pleti. Také ji nalévám do odpadu z kuchyně a koupelny a záchodu v domácnosti, protože má velké účinky na regeneraci vody, se kterou přijde do styku i když je tato voda odpadní. Nosím ji u sebe když jdu do přírody a vlévám ji do jezírek, potůčků, řek, protože tato Diamantová voda má nedozírné léčivé účinky i v přírodě. Regeneruje a harmonizuje jak náš organizmus, tak  také pomáhá v přírodě. Vždy než použiji tuto Diamantovou voděnku, vkládám do ni své úmysly a to - Pomoz, prosím ... ! Uzdrav, prosím ... ! Uchovej zdraví, prosím ...! Vyčisti, prosím ...! atd. A nezapomenu hlavně poděkovat !"

,,Ještě malá poznámka, ale velmi významná !!! Tato Diamantová voda by se neměla prodávat, protože je darována všem lidem k užitku a pro zdraví všeho a všech a tak je to dáno a bylo i psáno. Nesmíme bohatnout z pomoci Diamantové vody, která byla a je určena pro podporu obyvatelstva, zvířat a přírody matky Země !!!"

,,Proto obdarovávejte své blízké s vloženým dobrým úmyslem do Diamantové vody a i vy sami používejte tuto Voděnku pro své zdraví a zásobujte ji i své okolí !"

,,Vaše jakékoliv dobré úmysly vkládané do Diamantové vody se budou po čase plnit, musíte však věřit !!!"

,,Také vás chci upozornit, že používání Diamantové vody můžete také na určitý čas přerušit - to vám příjde na mysl samo a nemusíte Diamantovou vodu množit. Jen si uchovejte určité množství této Voděnky a po určitém čase opět můžete nastartovat její používání !"

Ludmilka

 Obrazek

 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 Pití vody zvyšuje tělu výdej energie

 Obrazek

,,Každý, kdo si pozorně hlídá váhu, ví, že po pití čisté vody nepřibere ani gram. Němečtí vědci z postupimského Institutu pro výzkum výživy pod vedením Michaela Boschmanna však přišli na to, že tato životadárná kapalina patří mezi významné redukční prostředky."

 ,,Voda nejenže dokáže uhasit žízeň a naplnit žaludek, aniž by dodávala zbytečné kalorie, ale navíc zvyšuje energetické výdaje organismu zhruba o třicet procent. Tento jev nastupuje zhruba deset minut po konzumaci tekutiny a maxima dosahuje po třiceti až čtyřiceti minutách."

 ,,Potvrdily to pokusy, jež badatelé uskutečnili na čtrnácti osobách s normální váhou, které sledovali poté, co vypily půl litru vody a zajímali se především o energetické změny probíhající v jejich organismu."

,,Z jejich zjištění vyplývá, že každý, kdo denně vypije alespoň 1,5 litru čisté vody, spálí v průměru 200 kilojoulů. Za rok je to zhruba 73 000 kilojoulů, což odpovídá 2,4 kilogramu tuků."

,,Přitom je podstatně účinnější studená voda než teplá, neboť k jejímu ohřevu na tělesnou teplotu musí tělo vynaložit o čtyřicet procent více energie. Nemluvě o tom, že voda podněcuje samotný nervový systém, jenž pak lépe ovlivňuje probíhající metabolické pochody."

,,Výzkumy potvrdily, že pramenitá voda je nejspolehlivější a zdravotně nejméně rizikový odtučňovací prostředek.“  

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Popis Pramenité vody Crystalis

Obrazek

- je čerpána a stáčená s kvalitního pramenu v panenské přírodě u Pacova na Vysočině

- obsahem cenných prvků a celkovou minarelizaci je ideální pro lidský organismus

- pramenitá voda Crystalis je vhodná pro přípravu kojenecké stravy

- údaje o podmínkách skladování, lhůtách spotřeby a trvanlivosti deklaruje společnost Crystalis s.r.o. na etiketě ekologického vrátného obalu

Další údaje o této vodě naleznete na :

www.crystalis.cz

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Voda a lidský organismus

Obrazek

,,Voda je zajisté nezbytnou součástí našeho života. Téměř všechny procesy, které se v organismu dějí, jsou na vodě závislé. Bez ní totiž nemohou probíhat žádné fyziologické reakce." 

Voda a tělo člověka

Tělo novorozence tvoří až z 80% voda.

Tělo dospělého člověka tvoří voda z 50 – 60%.

Tělo seniora tvoří voda ze 45%.

Voda a vniřní orgány

Nejvíce vody se nachází v plících, mozku a svalech

(až 80% jejich váhy).

V kůži a játrech je zhruba 70% vody jejich váhy.

Kosti obsahují 20% vody jejich váhy.

Voda a jiné části našeho organismu

Voda hraje velkou roli v řízení tělesné teploty.

Při chemických reakcích v těle vzniká asi čtvrt litru tzv. vnitřní vody.

Dospělý člověk denně přijme asi 2,5 litru vody.

Z krve do střev denně přechází až 9 litrů vody.

Mezi ledvinami a zbytkem těla se za den vymění 17 litrů vody.

,,Velká část vody v našem organismu je uzavřena v buňkách."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Paměťového efektu vody využívá především homeopatie. Vzpomínám, jak nám kdysi pan učitel ve fyzice vykládal, že homeopatie v podstatě nemůže fungovat a výklad podkládal výpočty, podle kterých nemůže roztok již obsahovat ani stopu účinné látky. Oponovala jsem panu učiteli teorií o paměťovém efektu vody a tato teorie byla popřena. O několik měsíců později jsem v odborném časopise našla článek pojednávající o paměťovém efektu vody, podepřený experimenty, které hypotézu potvrzovaly. Donesla jsem článek panu učiteli a časopis jsem od té doby již neviděla a pan učitel o výsledku svých úvah mlčel.

Paměťového efektu vody využívá nejen homeopatie, na stejném principu je stavěná i Bachova květová terapie a gemmoterapie. I některé zvláštní metody bylinářů obsahují prvky využívající paměťového efektu vody.

Paměťový efekt vody v kostce shrnuje schopnost vody zaznamenávat, či zachovávat energetický otisk prostředí, kterému byla vystavená, či předmětů, které do ní byly vloženy. Voda v podstatě funguje jako datový disk, který lze pomocí specifických metod „nadopovat“ daty, či energiemi a tyto energie lze také z disku smazat. Velmi špatně se do klidu uvádí voda z vodovodního řadu. Vnitřek vodovodních trubek nebude na pohled příjemné prostředí, voda přijde do vaší sklenice poznamenaná a většinou nepříliš osvěžující. Oproti tomu pramenitá voda, která trubkami nešla, či šla jen minimální trasu je příjemná a posilující. Voda se částečně ustálí varem a několika hodinami stání ve skleněné průhledné nádobě. Pak vychlazená nabývá příjemnějších vlastností a neutrality, která zajišťuje dostatečnou čistotu pro nové naprogramování vody. Čisté vodě lze „načíst“ jakýkoli program, od léčení, po postupnou otravu toho, kdo tu vodu bude pít. Naprogramovanou vodu lze přidávat do jídla, do pití, do koupele.

Nejvhodnější je naprogramovat si vodu zcela sám. Víte pak nejlépe, co všechno bylo do vody vloženo a jak bude účinkovat.

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO