Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muž z jiné DIMENZE? - Žijí mezi námi? - Muž, který přišel z BUDOUCNOSTI - Cestovatel V ČASE

3. 3. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Muž z jiné DIMENZE?

TAKÉ V KRIZI LZE MÍT VIZI - Nirvana tree

Foto - nirvanatree.cz

,,V knize Directory of Possibilities popsali Colin Wilson a John Grant podivnou událost, která se odehrála v roce 1954 na letišti v Tokiju. Po přistání letadla čekali cestující na odbavení pasové kontroly. Byl mezi nimi i muž evropského vzhledu, nikterak odlišný od jiných lidí kolem. Ovšem úředníkům předložil pas, který sice vypadal jako pravý, ale vystavený v neexistujícící zemi, jmenovala se Tured. Celníci chtěli po muži, ať jim stát ukáže na mapě. Muž zabodl prst na místo, kde leží Andorrské knížectví. Celníci mu řekli, že na tom místě je Andorra, ovšem cizinec trval na svém a plynnou japonštinou vysvětloval, že země Taured je na svém místě tisíc let a Andorru nezná. Tvrdil, že jen zase přijel na služební cestu. V pase skutečně měl hned několik vstupních razítek, která prokazovala, že v Japonsku během posledních pěti let byl opakovaně. Výslech trval několik hodin, muž si stěžoval na únavu, proto byl nakonec eskortou převezen do hotelu. Dveře pokoje byly uzamčeny a hlídala ho stráž. Ráno chtěli strážní cizince probudit, ale ten beze stopy zmizel. Případ byl odložen ad acta."

Žijí mezi námi?

,,Četl jsem článek o chlapci z Číny, který se jako jediný v rodině narodil s modrýma očima, které mu navíc ve tmě svítily. Rodiče ho nechali vyšetřit lékaři a ti zjístili, že jsou jeho oči podobné kočičím. I v noci normálně viděl, nepotřeboval lampičku. Otevírá to otázku - nejde o dítě z mimozemskými geny? Vždyť i jinde na světě se objevují případy lidí, kteří mají neobvyklé vzezření a schopnosti. Možná jde o nějaký cílený experiment s lidskou rasou."

Pavel z Vysočiny

SPIRIT

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Muž, který přišel z BUDOUCNOSTI

,,Cestování v čase je stále velmi populární nejen mezi spisovateli, ale i mezi mnoha vědci, kteří se touto teorií permanentně zabývají. Jedni tvrdí, že cestování v čase není možné kvůli tzv. časovému paradoxu, jiní jsou přesvědčeni, že se to dá a žádný časový paradox neohrožuje cestování v čase. Tento spor trvá dodnes, ale v roce 2000 byly miliony lidí šokováni tvrzením jakého si Johna Titora, že je temponaut, tedy cestovatel v čase z roku 2036."

Mohl být jeho příběh pravdivý ?

,,Projekt cestování v čase - 14. října roku 2000 dal o sobě v internetových kavárnách na východním pobřeží USA vědět muž, který tvrdil, že přišel z budoucnosti. V elektronických diskusích vystupoval pod jménem Timetraveller – 0, a později se představil jako americký voják John Titor, který byl zařazen do projektu cestování v čase. Údajně měl přicestovat z roku 2036 a svým velitelem byl vyslán do roku 1975, aby dopravil do své doby počítač IBM 5100, na kterém se podílel jeho dědeček. Počítač prý potřebovali kvůli odstranění problému, který se měl v roce 2036 objevit u jejich počítačů. Někde se však stala chyba a on se dostal do roku 2000. Jeho příběh v té době šokoval celý svět a mnozí fyzici se jeho vyprávěním začali opravdu zabývat."

Záhadný cestovatel v čase z roku 2036 

Stroj času

Řeknete si, že nějaký blázen se chtěl zviditelnit a celý příběh o cestování v čase si vymyslel. John Titor však uváděl do úžasu mnoho vědců, kteří se teorií cestování v čase zabývají. Kromě toho, že dkoázal odpovědět na jakoukoli otázku, byl schopen uvést mnoho podrobností o sobě a o údajném projektu cestování v čase. Tvůrci z roku 2036 nazvali stroj času Time Distortion Gravity Displacement Unit, tedy Čas zkreslující a gravitaci posunující jednotka. Stroj času byl vyroben firmou General Electric a skládal se ze dvou rotujících dvakrát kladných miniaturních černých děr o hmotnosti 100 kg, které kolem sebe dokázaly deformovat gravitaci a tím i čas."

,,John Titor zveřejnil nejen nákresy, ale i fotografie stroje času, který byl vyroben s využitím nanotechnologií. Na to, aby se mohl přemísťovat v čase měl John Titor ve svém autě Chevrolet Corvette na straně spolujezdce uloženou jakousi mobilní jednotku na přesun v čase. I když mnozí lidé Johna Titora označovali za blázna, pro vědecké kruhy zůstaly dostupné informace o stroji času podnětem k teoretickým analýzám a k výzkumu."

Záhadný cestovatel v čase z roku 2036

Příběh Johna Titora

,,Temponaut John Titor tvrdil, že se narodil v roce 1998 na Floridě, ale v roce 2000, kdy se zapojoval do internetových diskusí už měl 38 let. Pátrání po dvouletém Johnu Titorovi na Floridě v roce 2000 však bylo neúspěšné. Mnozí fyzikové vysvětlují tvrzením existence více (paralelních) světů, z nichž každý existuje na vlastní časové linii. Z toho vyplývá, že v naší časové dimenzi Titor nikdy neexistoval, ale ani při cestě do našeho času se nevrátil do původní časové linie a jeho věk zůstal poznamenán budoucností. V roce 2000 našeho času měl proto 38 let, protože žil v roce 2036 a narodil se v roce 1998, ale v jiné časové linii. Mohly být jeho zážitky z dětství az dalšího života jakýmsi mementem toho, že se to mohlo, případně může ještě stát ?"

,,John Titor například říkal, že když měl třináct let, byl vojákem a do školy šel až když měl 31 let! Tvrdil, že v roce 2005 vypukla v USA občanská válka, které se jako dítě účastnil. Válka prý vedla k omezování občanské svobody, která byla motivována snahou o posílení národní bezpečnosti. Pak v roce 2015 vypukla 3. světová válka, kde zemřeli až 3 miliardy lidí. Začala tím, že Rusko zahájilo válečný útok na největší americká města, přičemž první jaderná hlavice dopadla na město Jacksonville."

Záhadný cestovatel v čase z roku 2036

,,Do konfliktu pak byla zatažena i Čína a později i Evropa. USA se nakonec rozpadly a hlavním městem nové federace se stalo město Omaha ve státě Nevada. Největším obchodním partnerem se paradoxně stalo Rusko. O své roli John Titor mluvil jako o humanitární misi, kterou měl varovat svět před apokalypsou. O naší časové linii se nezmiňoval v nejlepším duchu, neboť tvrdil, že se žene také do záhuby, pokud si lidstvo neuvědomí to, co je pro něj nejdůležitější."

,,Podle vyprávění Titora se svět po globálním konfliktu v jejich časové linii změnil a lidé se více sblížili, kdy převažuje život na venkově a zemědělská výroba. Lidé využívají sluneční energii, vodíkové články, ale i internet, či poštu. Medicína v roce 2036 je údajně na vyspělejší úrovni, genetické inženýrství a klonování není žádnou vzácností. Lidé však i nadále umírají tehdy, když přijde jejich čas."

,,Příběh, ale i osobnost Johna Titora je a bude stále velmi kontroverzní. I když se našlo obrovské množství skeptiků, kteří mu nevěřili absolutně nic, nikomu se nepodařilo prokázat, že by byl jeho příběh vymyšlený. John Titor se měl vrátit do roku 2036 dne 24. března 2001. Zda se tak stalo neumí říct nikdo. Přesto se temponaut John Titor stal fenoménem 21. století."

PARANORMAL

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Cestovatel v ČASE

Dostal jsem se do roku 2137

,,Al Bielek se v létě roku 1943 účastnil Filadelfského experimentu, jehož podstatou mělo být zneviditelnění torpédoborce USS Eldridge. Plavidlo údajně skutečně zmizelo a cestovalo několik sekund v čase."

,,Bielek později vypověděl, že se během této doby ocitl v roce 2137. Ležel v nemocnici, kde strávil nejméně šest týdnů. Lékaři používali vibrační a světelné nástroje. Dále uvedl, že z mapy zmizela Florida a Atlanta ve státě Georgia ležela na pobřeží oceánu. Velká jezera se spojila v jedno velké jezero. To vše se dozvěděl z televize, která na jeho pokoji vysílala nepřetržitě zprávy. Zmínil také, že na Zemi žilo pouhých 300 miliónů lidí, z toho 50 miliónů na území USA. Nešlo ale o Američany v dnešním slova smyslu, z mapy světa zmizeli i Kanaďané."

,,Na podzim 1943 se při opakování téhož experimentu dostal údajně až do roku 2749 a prožil v něm dva roky. Zde viděl města plovoucí po oceánech. Společnost už neřídila žádná vláda, ale jakási umělá inteligence schopná telepatické komunikace."

SVĚT KOLEM NÁS

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO