Jdi na obsah Jdi na menu
 


UFO - dokumentace, kontakty, důkazy

3. 11. 2010

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

 

,,UFO - dokumentace, kontakty, důkazy"

 

Obrazek

 

,,Dokumentace podává důkazy, že již spousty let naši planetu navštěvují zástupci galaktických civilizací, jejichž kosmické lodě jsou pozorovány po celé zeměkouli."

,,Dokumantece ukazuje, že při kontaktu obyvatel země s mimozemskou civilizací je žádoucí inteligentní přístup. Můžeme totiž očekávat, že tyto zřejmě mírumilovné a velmi vyvinuté mimozemské bytosti nám poskytnou ,,vývojovou pomoc" při řešení našicch globálních problémů."

,,Okamžité veřejné prozkoumání a případné navázání kontaktu s inteligencemi by se mělo stát životně důležitým úkolem lidského rodu."

,,UFO existuje - neidentifikovatelné objekty byly a jsou pozorovány na všech místech naší zeměkoule, lidmi všech profesí, společenských vrstev, ras, náboženského přesvědčení a úrovně vzdělání. Mezi svědky patřili a patří profesionální pozorovatelé, jako jsou astronomové, civilní a vojenští piloti, obsluha radarů a astronauti. Všechny charakteristiky, které byly vyvozeny  z pozorování, ukazují na to, že v případě UFO jde o řízené dopravní prostředky supercivilizací."

,,Létající tělesa jsou dopravními prostředky mimozemské civilizace humaidního vzezření, která přišla na Zemi se zcela jasnými záměry. To, že byla hojně pozorována u vojenských zařízení, zvláště u atomových základen, skladišť a testovacích zařízení, i to, že se začala objevovat v masovém měřítku 2 roky po prvním atomovém výbuchu, naznačuje, že jejich příchod má něco společného se vstupem Země do atomového věku ..."

,,Tisíce civilistů se setkalo s mimozemšťany a ti je vzali na paluby svých dopravních prostředků. Sdělili jim, že přicházejí s přátelskými úmysly a jsou připraveny lidstvu  pomoci při překonávání globálních krizí."

,,A proto věří, že čas pokročil tak daleko, že není nutno shromažďovat důkazy, co už je dávno dokázáno !"

,,Co se týká UFO, vlády zklamaly. Nejen svou neschopností, ale i zřetelným utajováním reagovat jen přiměřeně na existenci UFO, ale také další neschopností řešit problémy, jako je ozonová díra, skleníkový efekt, odumírání lesů a všeobecné zamoření Země atd. Dokázaly tak, že nezastupují již zájmy lidstva, ale že se snaží udržet systém, který je už dávno překonaný. Proto nastal čas, aby dospělí ,,anonýmní pozemšťané" vzali iniciativu do svých rukou."

,,PROTO VYZÝVÁME VŠECHNY DOSPĚLÉ OBYVATELÉ TÉTO PLANETY : UDĚLEJTE DALŠÍ KROK, SETKEJTE SE S MIMOZEMSKOU CIVILIZACÍ, KTERÁ JE ZDE JEN PROTO, ABY NÁM, LIDEM TÉTO ZEMĚ, V DOBĚ NEJVYŠŠÍ KRIZE V NAŠI HISTORII PODALA POMOCNOU RUKU."

,,ODVAŽME SE JAKO LIDSTVO K DALŠÍMU KROKU V NAŠÍ EVOLUCI. VSTUPME DO KONTAKTU S JINOU CIVILIZACÍ. ZAŘAĎME SE MY SAMI I NÁŠ SVĚT DO VELKÉ GALAKTICKÉ RODINY OBYVATELNÝCH PLANET."

Obrazek

____________________________________________________________________

,,V dubnu 1989 prohlásili poprvé ve španělské televizi zástupci armády a vládní úředníci, že ve Španělsku došlo k setkání s mimozemšťany."

 

,,Dne 21.února 1974 prohlásil francouzský ministr obrany Robert Galley, že existence UFO je, jak řekl doslova ,,nezvratná" skutečnost, protože soustředili již na 15 000 pozorování UFO včetně jejich přistání."

 

,,V březnu 1978 uvolnilo italské ministerstvo obrany šest zpráv z roku 1977 o pozorování UFO vojenským personálem."

 

,,Ve Velké Británii prohlásil Lord Dowding maršál letectva Anglie, že je přesvědčen, že tyto objekty existují a nejsou produktem žádné pozemské civilzace. A přistání UFO v jeho zemi přesvědčilo i britského admirála námořnictva a šéfa obrany státu hraběte Mountbatten of Burma o mimozemském původu UFO, protože prohlásil v dopise ufologovi Timothy Goodovi, že jsou to obyvatelé jiné planety."

 

,,Hrabě z Clancarty prohlásil, že je na čase, aby vláda Jejího Veličenstva informovala širokou veřejnost, co všechno je již známo o UFO, protože UFO se stále ve větším množství objevují a proto je dobré říci národu pravdu. Představte si, že se zítra rozhodnou k hromadnému přistání v naší zemi. Docela klidně by to mohlo vyvolat paniku, vždyť náš národ není na to připraven !"

 

Obrazek

 

 ,,Několik vlád veřejně připustilo, že UFO skutečně existují : Francie, Norsko, Švédsko, Brazílie, Argentína, Venezuela, Mexiko, Filipíny a Peru. Další vlády o existenci UFO vědí, ale nepřiznávají to."

 

,,Již v roce 1961 prohlásil generál  L.M.Chasin z Francie - bývalý koordinátor pro vzdušnou obranu v NATO : Létající talíře mají pro nás značný význam. Žádal jsem vlády, aby se ujaly iniciativy a místo toho, aby si dělaly posměšky z těch, kteří věří v létající talíře, se zasadily o založení vyšetřovacích komisí v co největším počtu civilizovaných zemí. Musíme se snažit, aby se potlačil komplot proti zvěřejňování zpráv o úkazech nejvyšší důležitosti. Jinak by to mohlo mít pro celé lidské pokolení nevyzpytatelné následky."

 

,,Dne 26. ledna 1953 prohlásil mluvčí vojenského letectva Pentagonu Albert M.Chop : Jestliže zřejmě řízené létové manévry, o kterých hovořili kompetentní pozorovatelé, jsou reálné, pak jediným možným vysvětlením ( úkazů UFO ) je jejich meziplanetární původ."

 

,,Americké velitelství obrany vzdušného prostoru připustilo, že jeho velmi složité infračervené senzory pro sledování drah satelitů denně registrují 800 až 900 objektů, jejichž létové charakteristiky neodpovídají ani drahám satelitů ani obvyklým balistickým létovým drahám. Znamená to, že každou hodinu, každý den vnikají do zemského vzdušného prostoru více než 3 UFO."

 

Jsou pozorovány :

- ploché kotouče, bílé nebo načervenalé, s vysokou rychlostí a manévrovací schopností a často se vyskytují ve formacích

- objekty ve tvaru disku, matně stříbřité

- světla připomínající světlo hvězd, někdy ve formacích

- doutníkový tvar šedivé barvy, klidné letové pohyby

- válcová, kovová, reflektující forma, potácivý let

- lety 3 až 9 objektů ve formacích, převážně ve směru jih sever

 

,,Různé předměty, které byly podle zpráv již nalezeny ve ztroskotaných talířích jsou velmi lehké a velmi pevné. A nebyli jsme schopni ještě jejich pohonný mechanismus napodobit, protože jsou mimozemského původu a návštěvníci k nám přicházejí z jiných planet."

 

Obrazek

,,Existují také zprávy, že přístroje nebo lidé, kteří je obsluhují, jsou také velmi lehcí a jsou schopni vydržet extrémní zrychlení, snižování a zvyšování rychlostí, tedy manevrovací schopnosti, kterých jsou schopny jejich kosmické lodě. Tito - cizinci - mají prý biologickou stavbu jako jistý hmyz, který žije na naši Zemi."

,,Také je známo na základě skutečnosti, že mnoho zbytků létajících talířů bylo popsáno na vnitřní straně cizími hieroglyfy."

,,UFO se objevilo nad německámi základnami ze dne 13. na 14. ledna 1980 - objekt byl velký jako transportní letadlo a vznášel se ve 100 metrové výšce nad garlstedskými vřesovišti a pak  letěl obloukem na sever a na silnici B6 je sledována vojenská hlídka jedním velkým a třemi malými objekty. Mateřská loď se vznášelo nad vojenskou základnou - vojenský a cvičný prostor."

,,UFO kontrolují skladiště atomových zbraní  a celou řadu amerických leteckých základen v době od 27. října do 10. listopadu 1975 - tedy plných 15 dní - jsou neznamými létajícími objekty, které byly bedlivě sledovány a když byly zjíštěny radarem detaily, došlo k výpadku elektrického energie."

Tyto objekty přistály ve dvou případech na ploše skladiště atomových zbraní a na základnách :

LORING AFB (Airforce - Base, Maine

WURTSMITH AFB, Michigaan

MALMSTROM AFB, Montana

MINOT AFB, Severní Dakota

GREAT FALLS AFB, Montana

HARLOWTON LCF, Montana

FALCONBRIDGE, Ontario/Kanadda

 

Obrazek

Identifikace neznámých objektů jednotlivé popisy :

Objekt zhasne světla a při vzdálení opět rozsvítí, objekt vazařuje světlo a jim osvětluje startovací dráhu.

Na objektu je více světel, ale bez určitého uspořádání. Nad ním je ještě jeden oranžově zlatý objekt, který je opatřen malými světly.

Na severovýchodě je černý objekt ve tvaru roury.

Objekt enormně zvýšil rychlost a začal stoupat a není k rozeznání od hvězd.

Objekt se podobá oranžově bílému kotouči.

Objekt je světlý hvězdicový a je velký jako automobil a létá bezhlučně.

Objekty mají průměr 24 metrů, jsou barvy stříbrné nebo zlaté, s modrým světlem na vrchu, průhlednými otvory o stranách a červeným světlem na spodku."

 

,,UFO přistálo ve dnech 8. srpna až 3. září 1980 na přísně tajné ploše pro testovaní zbraní v uzavřeném vojenském prostoru - sídlo komise atomové energie Kirtlandská základna, Sandia - New Mexiko/USA."

,,Shromažďují se speciální zprávy o UFO, o pozorováních a případech, které se staly v blízkosti citlivých vládních míst, o něž mimozemšťané projevují výjimečný zájem, podobně jako o nukleární zbraně a jaderný výzkum. Množství pozorování a případů se podle vojenských zdrojů odehrálo u atomových základen."

,,Zájem mimozemšťanů o naše nukleární zbraně musí být dán do souvislosti s nebezpečím atomové války na Zemi a je jisté, že mimozemšťané prozkoumávají náš sluneční systém v rámci mírové mise."

 

Obrazek

,,Technologie mimozemšťanů je o několik tisíciletí před technologií nám nyní známou. Naši vědci předpokládají, že většině vědeckých informací, které jsme od mimozešťanů zjískali, porozumíme teprve tehdy, až se naše technologie vyvine na takovou úroveň, která odpovídá technologii jejich. Tento vývoj však může trvat několik staletí."

 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 Vypsáno - UFO - Důkazy - Dokumentace