Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

andel-do-hmoty.jpg

slunce.jpg

duchovni-mesto2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Osobní meditační a harmonizační obrazy

Talent pracovat s automatickou kresbou jsem objevila před mnoha lety. Od první meditace jsem kreslila obrazy stejného typu jako dnes. Jsou vytvořeny intuitivně a ke každému jsem také ihned obdržela Poselství z informačního pole světa. Lidem se líbily. Příliš jsem textům nerozuměla, ale s obrovskou pokorou jsem je předávala dál. Někdo pochopil hned, někdo až za dlouhý čas, další možná nikdy… To už nebyla moje starost. Tak vznikly obrazy pro rodiny, jednotlivce,  děti, zvířátka, prostory, kanceláře, salony, pracovny, domy, školy i nemocnice. Dokonce pro planetu Zemi. Většinu lidé sami zadali, některé vznikly „jen tak“, aby své majitele našli později. K některým přišla mantra, jindy promluva, vždy poselství, někdy modlitba. Kreslím tak 20 let. 

S každou kresbou jsem získávala informace, co obrazy „umí“. Lidé mně to nadšeně oznamovali. Někdy se ani nechtělo věřit. Paní, která 14 let neslyšela  mi volala, že chodí po domě a nahlas zpívá, protože se slyší. Vůbec nepochybovala, že díky obrazu. Jiná paní vstoupila do obrazu a ocitla se v moři, kde se dvěma úhoři řešila svoji rodovou karmu. Další ženě se útvary na obraze pohybovaly v rytmu jejího srdce. Muž s vysokou školou technického směru se na obrazu pro rodinu ihned poznal. Známá  viděla, jak z obrazu vyzářily dva světelné proudy, uchopily jí jako houpací síť a léčily její tělo. Mladému muži v cizině zloději zapálili  a vykradli byt. Na fotkách byla jen černá spoušť, hasiči a na stěně nedotčený papírový obraz ode mne. Atd. atd. Stovky příběhů. Stále jsou to pro mne zázraky a jsem nesmírně vděčná, že právě já můžu takové kresby tvořit. Není to ale náhoda. Za vším je obrovská víra, pokora a respekt k vyššímu řádu světa.  Kresby pomáhají odstranit bloky a překážky v energiích, pročistit zatížená území a prozářit minulosti i současnost.  Jsou to intuitivně vytvořené dráhy, doplňující energie z centrálního zásobníku vesmíru do jednotlivých oblastí aury i fyzického těla.

Napojením se na obraz (třeba rozostřeným viděním, meditací, tichým pozorováním, působením ve spánku, v hladině alfa) může člověk získat i velké množství informací. Kresby jsou časově neohraničené.

7-pastelky.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Originální kresba pastelkou na čtvrtce, bez rámu. Podepsaná autorkou.

Průvodní intuitivní osobní text.

Formáty kreseb: A4, A3, A2 a A1

Ceny A4  500Kč, A3  750Kč, A2  1000Kč, A1 2000Kč.

Doba zhotovení individuální. Obraz je možné zadat i pro jiného člověka. 

Objednávky: e.motyckova@seznam.cz, tel.: 775 151 156

 

 

80.jpgzaric-i..jpg

lecivy-prutok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

fialka.jpg

zaric-a.jpg

kolo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

modra-sit.jpg

srdce.jpg

ufonek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Eva Motyčková