Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční zasedání 2012

6. 1. 2012

 

6.1.2012 U Hrocha
 
 

1)     Jednací místo

Vzhledem k tomu, že nebyly předloženy jiné návrhy, jednací místo se nemění
 

2)     Vyhlášení vítězů a poražených, kooptace, diskvalifikace, vyloučení, degradace, povýšení

Vítěz podle zveřejněných výsledků Kryšpín akceptován, poražení nejsou. Popelkův návrh na uvedení Kryšpína do síně slávy se nesetkal s jakoukoli reakcí, nicméně vyústil v úkol pro Žambocha zajistit pamětní desku do jednací místnosti. Vznešeny návrhy na kooptaci Vodičky do pozice prezidenta odpůrce a Renaty do pozice prezidenta pro jiné pohlaví. Vodička projevil odpor k zaplacení útraty jako podmínky pro kooptaci, Renata se nevyjádřila. Oba byli tudíž jmenováni kandidáty na prezidenta, o kooptaci rozhodne příští výroční zasedání.
 

3)     Neomluvená neúčast

Jelikož bylo stanoveno, že jakákoli neúčast na výročním zasedání je neomluvitelná, omluva V. B. byla přijata, nicméně neakceptována. Projednání bodu bylo odročeno na 15.00, aby měl V. B. možnost dorazit. Po 15.00 bylo rozhodnuto, že vzhledem k neúčasti na výročním zasedání 2012 V. B. může hrát turnaje Depresscup v tomto ročníku pouze růžovými a oranžovými míčky. Každá rána jinými míčky mu bude počítana s jednou trestnou. Karmu si může ponechat
 

4)     Herní plán do budoucna

Návrhy na květnové masters
a)     Bohmerwald a dohrávky Krumlova a Kestřan.
b)     Procházkova alternativa rozšířená na další hřiště na pomezí ČR a Rakouska.
c)      Žambochova alternativa: SMR - vzhledem ke státním svátkům hrát čtyřdenní masters: Skalica, hřiště u Blavy, Gyor v Maďarsku a Laa či Poysdorf v Rakousku.
Mimomasters kryšpínova extémní 18 v Říčkách v OH 28.9.
Speciální úkol pro Bucherta uspořádat 100. turnaj za dosud neuspořádaný Karlštejnský speciál z roku 2010. Žamboch navrhuje hrát v jednom dni dvě 18 jamková hřiště, že by to bylo stého turnaje hodno.
 

5)     Pravidla pro rok 2012, vč. bodů za Hrocha

a)     zůstává bodování podle počtu účastníků,
b)     zůstává bonus za par, resp. birdie,
c)      body za Hrocha: 2 běžná účast, 5 účast na výročním či vánočním zasedání, za předem hlášenou placenou účast.
d)     Schválen bonus 20 bodů za hru pod 100 ran
 

6)     Institucionalizace a financování

Procházka bližší kooperaci s Mentour nespecifikoval, Kryšpín myšlenku založení ČAGON (České asociace golfových nadšenců) nesdělil
 

7)     Komise pro stanovení pravidel ceremoniálu dekorování vítězů

Žamboch zpracuje varianty scénářů závěrečných ceremoniálů jednotlivých turnajů vč. Masters a vyhodnocení celého ročníku - termín 29. 2. (navrhovaný termín 31.2. Žamboch neakceptoval)
 

8)     Různé a další obvyklé body

a)     Procházka předal prezentaci vydavatelství Harlequin, zaměření podle mentality (proč všichni dostali erotiku, jen já historii?)
b)     Procházka se protentokrát vzdal svých pravidelných platonických protestů.
c)      Logo Depresscupu navrhne Renata ve spolupráci s Procházkou, schvalovací proces v režii Komise pro stanovení pravidel ceremoniálu dekorování vítězů.
d)     schválena povinnost uspořádat zimní curlingový turnaj pro Hlaváčka. Hlaváček se to pokusil zpochybnit, že zima letos nebude
 
 
Jednání ukončeno v 15.45 - účast Hlaváček, Košíková, Kryšpín, Popelka, Procházka, Vodička, Žamboch
Zapsal sušný bojler
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověď Vijayovi

(sušný bojler, 30. 1. 2012 12:25)

Bylo to pod pípou

To jsem teda blázen

(Bobby Vijay, 15. 1. 2012 23:36)

Zajímalo by mě totiž, kde vzal prezident navrhovatel zápis a texty závěrečných usnesení, když mě celý pátek odpoledne a večer bombardoval vzkazy, že jsem mu to sebral a odnesl, což jsem původně přiznal, ale ani já nakonec nic nenašel. Asi u Hrocha straší