Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. část - základy

5. 11. 2008

Hurá, už se konečně začalo !!

     Nejdřív se na pozemku objevila tajemná hromada přikrytá plachtou, pod kterou byly nějaké hadice a trubky, dráty a armatura... Maníci z firmy měli dorazit vyměřit budoucí domeček, ale asi se lekli metrových bodláků, tak nejdřív přišel ke slovu křovinořez... (náš stromeček-keříček za HUPem nám tam zatím nechali :-)) ObrazekA pak 29.10. konečně bagr vykopal rýhy pro základy.

 

     Dva dny na to byly položené tvarovky, a my se už prošli po budoucím obýváku a kuchyni a koupelně a chodbě a schodech a zimní zahradě... Sice potmě a po lijáku, takže v ukrutánským blátě, ale to jsme si přece nemohli nechat ujít :-)))

 

 

 

      A pak hned po víkendu chlapi obložili základy z vnějšku izolací a pokládali kanalizační trubky. Ty pak bagr rovnou zasypával pískem. Taky přivedli do domečku hadici na vodu od přípojky.

Obrazek

 

     Až to vše srovnají, tak se bude betonovat základová deska... Prý asi ve středu. U toho samozřejmě nesmíme chybět, ale oni jsou nějak moc rychlí... I to kopání výkopů jsme tak nějak prošvihli :-)))

 

 

 

 

 

     No, ale nakonec jsme míchačku stejně neviděli... Ve středu se sice betonovalo, ale zase byli "rychlejší než vlastní stín" a v 10 dopoledne už na poli - pardon, už se může říkat na stavbě - nebyla ani nožička. Jenom krásná, čerstvá plocha měkkého betonu. Tak, a máme zase smůlu... A teď se nic nebude dít alespoň na dva týdny, než to všechno zatvrdne. A pak hurá na dřevěnou kostru domečku :-))) 

 

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Základy...

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář