Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 1. 2011

Keytar

Keytar je klávesnicová kytara respertivě klávesy pověšené na krk tak jako kytara.Mohli jste ji vidět např.ve videoklipu Tepláky.Stojí přibližně kolem 20 000Kč.Cena se pohybuje podle typu.Na českách stránkách jsem viděla jenom keytar Roland AX-Synth který vypadá opravdu nadherně.Tento typ je v dostání ve dvou variací:černobílé a černé.(Mně se osobně víc líbí v černobílé.)Ale dále existují značky roland AX-1,roland AX-7 a taky je keytar od yamahy a knoru atd.

ROLAND AX Synth

  • Počet kláves: 49
  • Barva: bílá
  • Šířka: 114
  • Hloubka: 27
  • Výška: 9
  • Hmotnost: 3,9 kg

Technická data

• Vlastní zvukový engine, vybavený zvuky nejnovějších syntezátorů Roland
• Ribbon kontroler, D Beam, modulační pruh, knoby a na podiu dobře čitelný displej
• USB MIDI pro snadné zapojení do PC
• Vyhrazené tlačítko V-LINK k ovládání videa
• Dlouhá životnost baterií (cca 6 hodin)


Syntezátor na rameno - show bez omezení

V záři reflektorů

Je čas osvobodit keyboard ze stojanu a vazby na podium. Stylový AX-Synth reprezentuje novou generaci ručních keyboardů Roland, ovšem poprvé obsahuje také svůj vlastní zvukový generátor.
Je soběstačný, vybavený hutnými, sólovými zvuky z aktuálně nejlepších syntezátorů Roland. Zavěste AX na rameno a spusťte show.

Všechno v jednom

Zapojíte a hrajete — co může být ještě jednodušší? AX-Synth má vše, co potřebujete ke strhující show. Na rozdíl od většiny kontrolerů, je AX-Synth soběstačný a vybavený stovkami skvělých zvuků Roland. Externí MIDI zařízení není potřebné. Všechno je v něm a připraveno k práci.

Mimořádné ovládání

AX-Synth je vybaven skvělým ovládáním pro výrazové živé hraní. Posunem prstu po ribbon kontroleru získáte ultra plynulý Pitch bend. Modulační joystick a speciální ovládací knoby jsou zde rovněž, tvarování zvuku v reálném čase. Mávnutím ruky nad neviditelným paprskem D Beam spustíte pozornost budící efekty.

USB MIDI

Jelikož AX-Synth je kompletně soběstačný, je také schopen ovládat externí nástroje přes MIDI. Zapojením do MIDI zařízení získáte neomezené množství zvuků a textur, vše ovládatelné z AX-Synth.

Přizpůsobivé programování

AX-Synth má ve svém trezoru vynikající sólové zvuky, ale pokud je chcete upravit podle svých představ, můžete si stáhnout speciální PC aplikaci – SW editor/knihovnu. USB/MIDI konektor AX-Synth umožňuje komunikaci do a z počítače rychle a snadno.

ROLAND AX Synth

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Candid Ways to Downgrade Blood Stress

ASkegreeencuct, 11. 10. 2018 12:15

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-de-cialis-au-quebec/

dotaz

venda, 4. 2. 2014 18:09

a dá se ještě sehnat roland ax-1???? nevíte někdo kdo by h oměl na prodej??? Děkuju moc