Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ženy z Karimy

Příspěvky

Gábina

27. 2. 2020

Děkuji Gábině, že si našla na mateřské dovolené čas napsat svůj příběh s tancem. Je ve studiu nejdéle ze všech tanečnic, za ta léta jsme spolu zažily mnoho. Podle možností na sobě  vždy "pracovala", čímž se násobí její přirozený půvab a zároveň pomáhala s rozvojem studia. Její smysl pro detail, postřeh, rozvaha, schopnost poukázat na odchylky a umění diplomaticky nám to sdělit, mnohdy umožnily skokové pokroky celé taneční skupiny. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Ženy z Karimy | Fotografie: Gábi 2020

Terka Prošková

20. 11. 2019

Velice děkuji Terce, že si našla čas a sepsala svůj příběh s orientálním tancem. Může být mnoha mladým slečnám inspirací.

 

Magda

9. 9. 2019

Magda se do studia dostala teprve před třemi lety, nicméně její nadšení pro tanec, ochota trénovat, týmový duch a skvělá povaha způsobily, že se její posun ze začátečnic do vystupovací skupiny stal legendárním. V srpnu přišla na ukázkovou hodinu a po půl roce přeskočila do vyšší pokročilosti a chvilku na to se přidala k show time a ani ne po roce od seznámení se s Karimou  aorientálním tancem s námi vystupovala. Pro mě jako vedoucí studia to bylo veliké překvapení a otevření světa nových možností.

 

Lenka Čapková ( roz. Danková)

9. 9. 2019

Lenka Čapková je jednou z nejdéle tancujících žen v Karimě. V průběhu let ji mnoho žen mohlo zažít jako lektorku, zároveň je součástí vystupovací skupiny Show time. Kde nejenom tančí, ale je i autorkou několika krásných choreografií, se kterými nás můžete vidět vystupovat.  Více se dočtete kliknutím na tlačítko "celý příspěvek".

 

Karla

8. 2. 2010

Karla je zakladatelkou a vedoucí studia Karima. V příspěvku a odkazech se o ní dozvíte více. Orientálnímu tanci se začala věnovat když jí bylo něco málo přes 30, před více než 18 ti lety. Od roku 2003 učí ženy od začátečnic, po stálice v Ústí a okolí. Vystupuje sama i se skupinou SHOW TIME, která v rámci Karimy již dlouhá léta působí. Tanec miluje z mnoha důvodů, pro ni samotnou je velikým přínosem a je přesvědčená, že má blahodárný vliv i na další ženy.  

 
Celý příspěvek | Rubrika: Ženy z Karimy | Fotografie: Karla

Tým studia Karima

8. 9. 2009

Za 16 let fungování studia Karima žijeme své životy a vše by se nedalo zvládnout, pokud by se s postupným růstem studia nenašla hrstka nadšenců, kteří jsou ochotni v rámci svého koníčku udělat něco navíc. Mezi tyto nadšence počítám děvčata ze Show time která svými vystoupeními reprezentují studio, bubeníky a lektorky ... a každého kdo přikládá ruku k dílu. Děkuji všem za jejich snahu a nasazení kterým se spolupodílejí.