Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Předem děkuji za pochopení, pokud na Vámi zaslané E-maily, nebudu hned odpovídat a to jen z důvodu mého časového vytížení při čtení a psaní korespondence atp.

Kontakt  : v.kucharsky@tiscali.cz

Pod všemi články, je možná diskuze. Upozorňuji, že budou smazány příspěvky, jež se netýkají daného tématu, budou obsahovat urážky, vulgarity, nepodložené tvrzení nebo politické zviditelňování a odkazy na jiné stránky.    Administrátor 

 

 

 

>

 

TOPlist

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Privatizace Ostrava Poruba

(Martin Teichert, 19. 3. 2012 19:28)

Dobrý den.
Jak se říká pěkně jste jim tedy natrhly zadky.Nás to teď čeká tady v Ostravě,ale někteří lidé to už vzdávají předem což je velice špatně.Asi se už s Vámi spojil pan Adamec a o všem Vás informoval.No moc Vám gratuluji k takovému úspěchu.Náš pan starosta nechce o ničem ani slyšet.
Hezký den přeji.

Re: Privatizace Ostrava Poruba

(Mgr. Květuše Fukalová, 20. 3. 2012 12:06)

Jsem ráda, že existují lidé, kteří dokážou věco dotáhnout do konce.Reaguji na pana Teicherta.Pracuji ve Sdružení na ochranu nájemníka. Na schůzi jsem posledně nebyla, ale jinak mám vše z první ruky od pana Adamce.Pane Teicherte,ozvěte se mi prosím na můj mail: kvetusefukalova@seznam.cz. Díky za spolupráci.

hlavni vchod

(SKOPALOVA Dana,, 14. 7. 2011 15:20)

dobry den,prosim o radu nase SVJ,1.maje 1529 mi nechce umoznit chodit hlavnim vchodem(neda mi klic!!!),protoze nekolik majitelu bytu rozhodlo,ze se nebude pouzivat!! (boji se PRUVANU!!!) Neni to proti pozarnim predpisum?? jako clen SVJ mam podil i na spolecnych prostorech,muze mi tedy nekdo branit v jejich pouzivani !!??? prosim, Vas moc o radu,co s tim?? poradite mi????? dekuji , s pozdravem SKOPALOVA Dana, 1.maje, 1529 . KADAN.

Re: PRODEJ BYTU

(MAREK, 26. 1. 2011 18:26)

DĚKUJI ZA VYŘEŠENÍ PROBLÉMU.....

DOTAZ

(´MAREK RUČKA, 20. 7. 2010 15:23)

Dobrý den pane kucharský,mám dotaz ohledně koupě bytu který kupuje muj otec.Jedná se o dodatek ke smlouvě jestly teda nějaky existuje chtěl bych být spolu majitel proto protože otec bydlý sám a přimý potomek jsem sám jde jen oto kdyby se něco stalo aby tento byt nepropadl státu dnes vtéto době si není člověk ničím jistý děkuji za odpověd.DrakulaMarkus@seznam.cz

RE: byt

(Václav Kucharský, 12. 12. 2010 9:42)

Dobrý den pane Lukáš, pokud se někdo vydává za vnučku a nezakládá se to na pravdě, tak se v tomto případě jedná o trestní čin. Pokud takový případ znáte, tak mi napište o koho se jedná a já se postarám, aby došlo k nápravě. Děkuji za pochopení. Václav Kucharský

byt

(lukas, 6. 12. 2010 18:02)

Dobrý večer,chci se zaptat zda-li má osoba nárok na byt ,která se vydává za vnučku majitele a přitom to je cizí člověk.Ale došlo již k tomu,že smlouva na byt jí již byla napsaná což si myslím,že není vůbec zákonné.Děkuji.

DAROVÁNÍ BYTU

(Petra, 3. 11. 2010 21:41)

Vážený pane Kucharský, ráda bych se informovala o možnosti darování bytu svým rodičům. Koupila jsem byt od společnosti MUROM a ráda bych jej darovala svým rodičům dříve, než uběhne pětileté předkupní právo společnosti MUROM. Je to možné? Chápu správně, že smlouva uzavřená mezi mnou a společností MUROM zakazuje jen prodej bytu a pronájem? Děkuji.

Re: DAROVÁNÍ BYTU

(Václav Kucharský, 4. 11. 2010 1:23)

Dobrý den paní Petro, ano smlouva zakazuje prodej bytové jednotky třetí osobě, ale darování bytu osobě v příbuzenském stavu (rodiče, děti, vnučka atp.) je bezproblémové a společnost MUROM v tomto směru nečiní žádné překážky. Problém je zde na stránkách několikrát popsán. Děkuji.

RE: Odprodej bytu

(Kucharský Václav, 2. 9. 2010 16:18)

Vážená paní Andreo, pokud neznám bližší údaje a přesnou adresu, tak nechci posuzovat Váš spor. Pokud si sám zjistím informace, tak Vám rád poradím. Chcete-li skutečně radu, tak mi napište na můj osobní email. Toto jsou stránky veřejné a tudíž bych zde konkrétně neodpověděl. Jedná se o Vaší soukromou věc. Děkuji za pochopení.

Odprodej bytu

(Andrea , 30. 8. 2010 13:11)

Dobrý den pane Kucharský,
nevím zda se ptám na správném místě, ale doufám, že ano. Dostala jsem výpověď z bytu, podala jsem žalobu, neboť výpověď byla neoprávněná, teď mám obavu, že než se to soudně vyřeší nebudu mít nárok na odkoupení bytu za 1183,- neboť soudní řízení může trvat déle než rok. Jelikož jsem si jista, že spor vyhraji mám právě výše uvedené obavy, že už mi to za tu cenu neprodají, nebo se snad pletu ? Moc Vám děkuji za radu

RE:KOUPĚ BYTU

(Kucharský Václav, 29. 8. 2010 8:11)

Vážená paní Mihalcová, pokud máte zájem o byt v Kadani, Klášterci nad Ohří, Chomutově nebo Jirkově, tak se obracejte na paní Lenku Zeleňákovou (777247198, Lenka.Zelenakova@seznam.cz), která má u společnosti MUROM o bytech v těchto lokalitách nejlepší přehled. Pokud má někdo zájem o byt v Solenicích, Štěchovicích nebo Loučné nad Desnou,jako paní Maderová, tak se prosím obracejte na pana Miloslava Štumpu.(739084123, m.stumpa@centrum.cz)

Děkuji

(Malík, 30. 6. 2010 20:29)

Děkuji pane Kucharsky za odpoved

RE:Zápis do Katastru

(Václav Kucharský, 29. 6. 2010 9:42)

Dobrý den pane Malík, není problém na straně MUROMU, ale na straně KN. Jednoduše, na KN nedokáží zapsat více než 20 bytů denně ze všech podaných žádostí na okrese. Prosím všechny čekající o trpělivost. Do 15.7. 2010 bude zapsáno na KN dalších 530 bytů. Budou to byty zkontrolované a zaplacené v Květnu. Byty zaplacené v červnu budou zapsány v srpnu atd. K dnešnímu dni bylo zapsáno 130 bytů podaných MUROMEM. Pro informaci, ještě více jak polovina bytů není nájemníky zaplacená.

Zápis do katastru

(frýba, 29. 6. 2010 8:52)

viz. Aktuálně, článek z 2.6.2010, tzn že ve čtvrtek 1.7.2010 by měla být první velká várka vkladů

Zápis do katastru

(Petr Malík, 28. 6. 2010 15:36)

dobrý den pane Kucharsky
Chtel bych se optat kdy budou zapsany vlastníci bytových jednotek do katastru.Nak se jim to vleče:-)))
S pozdravem a přáním všeho nej dodatečně Malíkovi

RE:Dodatek č.1

(Václav Kucharský, 25. 5. 2010 15:13)

Dobrý den paní Simono, protože se jedná v tomto příspěvku o konkrétní nabídku, tak potřebuji vědět další informace, aby jsem mohl pomoci.(příjmení, emailovou adresu, mob.kontakt, trvalé bydliště atp. Pokud potřebujete skutečně pomoct, tak napište na mou emailovou adresu nebo na adresu spravanemovitostisever@email.cz. Děkuji za pochopení

RE: SMLOUVA

(Václav Kucharský, 24. 5. 2010 21:37)

Dobrý den, pane Pavel máte pravdu pokud jste manželé musíte mít smlouvu 5x. Vše je popsáno v rubrice aktuálně "Změnový list" a v dalších článcích. Postup je také popsán přímo v nabídce na odkoupení bytové jednotky. Pomohou Vám také přímo na Městské energii.

Smlouva

(Pavel, 24. 5. 2010 8:55)

Pane Kucharský,jaký počet smluv máme mít když kupujeme byt jako manželé.Byly nám doručeny jen čtyři kusy.Myslím si,že jich má být pět.Kam se o ni máme hlásit.

PODĚKOVÁNÍ

(Dana, 12. 5. 2010 23:34)

Dobrý večer pane Kucharský,chtěla bych vám touto cestou moc poděkovat zato jak jste za nás nájemníky bojoval při prodeji bytů.Jak jste se za nás za všechny dokázal postavit a vzdorovat tak velké společnosti jako je ČEZ.Myslím že nikdo nevěřil tak jako já že by to mohlo dopadnout tak výborně jak to dopadlo.Že nikdo z nás nečekal že cena bude tak přijatelná,i když my budeme mít byt za cenu vyšší protože nemáme smlouvu na neurčito ale věřím že to dobře dopadne.Vážím si vaší odvahy postavit se tolika lidem a řešit naše problémy,vážím si toho kolik času jste věnoval a neustále věnujete nám všem při našich otázkách.Z celého srdce Vám moc a moc děkuji a přeji Vám hodně zdravíčka,štěstíčka a aby už bylo vše vyřešené a vy jste mohl v klidu odpočívat.Děkuji,Dana