Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výzva k demonstraci v Chomutově dne 15.10.08

10. 10. 2008
 
Výzva k shromáždění občanů proti praktikám ČEZ a.s.
 
Toto není žádný politický mítink !!!
 
Vážení občané, tímto vás všechny žádám, aby jste mě přišli podpořit ve středu dne 15.10.2008 před obchodní dům Prior v Chomutově, kde se bude konat v 15.30 hod. shromáždění a protestní akce zaměřená proti ČEZu, který vám chce vzít střechu nad hlavou a nutí nás, aby jsme okrádali vlastní děti a rodiny o těžce vydělané peníze, za které budeme muset kupovat předražené byty a celé domy.Věřím, že se dostavíte všichni a nebudete se spoléhat na to, že tam půjde váš soused a ono to nějak dopadne. Když si to řekne každý z vás, tak tam budu stát sám. Naopak zazvoňte na všechny sousedy. Vysvětlete jim, jak je důležité, aby také šli a přiveďte je na toto shromáždění. Přijděte i s rodinou, také bych rád v Chomutově viděl občany z Kadaně, Klášterce a Jirkova. Do Kadaně také přijeli občané z ostatních měst. Na shromáždění, které je povolené jsem vynaložil mnoho času a nemalé finanční prostředky. Od nikoho z vás nic nepožaduji, chci jen, aby jste mě všichni, kdo jenom trochu můžete přišli podpořit, tak jako občané v Kadani. Děláte to hlavně pro sebe a své rodiny. Na shromáždění se dozvíte, co jsem pro naší společnou věc od doby podepsání petice udělal a dále věci které se ještě musí dokončit. Shromáždění je jeden z hlavních prostředků, jak ukázat našim politikům, že jsme jednotní. Byl bych nerad, aby se ukázalo jak tvrdí politikové, s kterými jsem jednal a kteří říkají, že lidi jsou pohodlní jít do ulic a problém umí řešit jen doma a v hospodách, a že se v Kadani sešlo tolik občanů jenom proto, že bylo pěkné počasí. Chtějí, aby jsme jim dokázali, že se sejdeme minimálně ve stejném počtu a pak se prý teprve rozhoupou. Po demonstraci v Kadani už vím, že nejsem jediný, kdo chce koupit byt za zbytkovou hodnotu a bez soutěže. Přijďte v plném počtu a za každého počasí. Žádná politická strana, ani byrokratický aparát si beztrestně nemůže dělat, co chce. Nic nechceme zadarmo, tak ať dělají, za co je platíme.
 
Očekávám vás všechny. Podpořit nás může každý občan tohoto státu, kterému se příčí nespravedlnost.
 
Nenechte mě v tom samotného. V Klášterci n/O, zatím s demonstrací nepočítám.
 
Ukažte svým dětem a rodičům, že je máte skutečně rádi, a že umíte vyměnit televizní programy za účast na tomto shromáždění.
 
Kdo se může na shromáždění dostavit, ale pro svou lenost nebo pohodlí nepřijde, tak ten si žádnou spravedlnost nezaslouží.
 
Vlastní transparenty vítány !!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Demostrace Chomutov.

(Proti Čezu, 16. 10. 2008 11:41)

Tak lidičky bylo to fajn, že jsme se zase šešli v Chomutově. A bylo nás dost, né jak se píše že se sešlo párdesítek lidí. Zkrátka pořád musíme držet při sobě a to je nejdůležitější. Vždyt i ty pejsci jsi zaslouží tu svojí boudu. No nebylo to hezké?????? Bylo a proto se všichni připravte na Prahu, aby nás tam bylo co nejvíce. Zkrátka jak vidíte ČEz nemá zájem, aby alspoň promluvil k nám demonstrantům. Hlavně prachy na ty čekají jako vosa na bonbon. Fuj. A klidně si to tady můžou číst do nekonečna. Možná se jim při tom rozsvítí a bude dobře.

To snad není ani pravda

(Je nás hodně, 15. 10. 2008 8:18)

Tak to už je vážně moc!
Co se to vlastně děje? Opravdu normálnímu člověku se až hrůzou ježí vlasy nad arogancí moci Čezu.Pamatuji si jak kdysi dávno byli elektrárenští pyšní na to že dělají pro elektrárnu,která byla pro ně jistotou práce a bydlení.
Na co teď myslí Ty nahoře? Jak z obyčejných lidiček vytřískat co nejvíc peněz?
Vždyť spousta lidí už u nich nepracují a dopracovali se tam až k důchodovému věku a to mají za odměnu?A co Ti mladí kteří tam pracovali a museli z jakéhokliv důvodu skončit? Kdo jim vydělal tak obrovské jmění s kterým teď disponují?
Jedině my!!!!!!!!
A proto si myslím,že se musí spojit všichni,ať už stále pracující,důchodci a každý koho se to týká!!!!!!!
Držíme palce panu Kucharskému a tímto mu i děkujeme za vše co zatím pro nás udělal.

Co 7 principů ČEZu - např. jednáme fér

(Maruška , 14. 10. 2008 18:41)

Zahnat zaměstnance do kouta s tím, že když budou zvýhodněni,nepůjdou s Kucharským do stávky. Opravdu férové jednání.

prodej bytů

(nájemnice, 14. 10. 2008 4:57)

Co to je zase za sviňárnu od toho ČEZu????????????????????? CO to tady čtu. To snad není možné co pořád vymýšlej???????????????????????????? Buďme prosím jednotní ve všem. Snažejí se nás rozdělit a to přeci nejde. !!!!!!!!!
Že se už trochu někdo na tom ČEZu, ale opravdu nestydí. Říkáme ne!!!!! Prodej ano, ale všem za stejných podmínek.Opravdu nejme ovce co jdeme na porážku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nenechte se rozhádat

(Václav Kucharský, 14. 10. 2008 1:30)

Jirko a vy ostatní, nebojte se, vím o tomto návrhu již od pátku 10.10.08 v jiné podobě. Zítra vše vysvětlím, nebo na důležité demonstraci 15.10.08 v Chomutově. Nedejte se a nic nepodepisujte. Úsekový důvěrník nemá právo na vás požadovat podpis, pro průzkum jejich předsedů, kteří mají splečnou poradu s vedením ČEZu dne 15.10.08 v Praze. Předsedové tam jsou od toho, aby prosazovali vaše zájmy a ne zájmy zaměstnavatele. Na EPRU II dne 13.10.08 Zelená směna jednotně řekla NE!! návrhu, zda někdo ze zaměstnanců nechce bezúročnou půjčku cca 400-500 tisíc Kč od zaměstnavatele (ČEZ) na koupi bytů za tržní hodnotu. To je m² za 4000-6000,- Kč. Na ETU II byla nabídka 200 tisíc Kč. Nechte jim jejich "Jidášovi" peníze a nenechte se rozhádat. Jsou to cílené provokace !! Buďte jednotní a v pohodě.

No tohle?

(Jirka, 13. 10. 2008 23:34)

Dnes 13.10.2008 jsem se dověděl od úsekového důvěrníka návrh zaměstnavatele (ČEZ) odborům na řešení problému prodeje bytů.
Zaměstnavatel navrhuje upřednostnit při prodeji ty, kteří jsou stále ještě zaměstnanci ČEZu nebo dceřiné společnosti. Navrhuje přednostní právo odkupu bytu za TRŽNÍ CENU!!!!! Pro ostatní nájemníky, kteří již nejsou v zaměstnaneckém poměru (= důchodci, bývalí zaměstnanci) ponechává možnost odkupu podle původně navržených podmínek!!!!!
Tento návrh ve mě vyvolává dojem pokusu o rozdělení a znesváření nájemníků. Jejich rozdělení na zaměstnance a ty ostatní.
PŘECE JIM NA TO NESKOČÍME.

demonstrace Chomutov

(Boženka, 11. 10. 2008 17:51)


Halooooooooooooo, probuďte se všichni z Kadaně, Klášterce a Jirková
a hurá ve středu do Chomutova.Ať ČEZ vidí, že opravdu se nedáme!!!!!!!!