Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. výroční setkání našich štěňátek z vrhu A

skupina.jpg

Alwin,Aston,Arwen,Artie,Alfie,Meg a Arnie

 

V sobotu jsem zorganizovala  1. výroční setkání "našich" ačkových štěňátek, která už dávno nejsou malá a vyrostli z nich nádherní psí rošťáci a velcí mazlíci. Na sraz dorazila všechna stěňátka z ČR - kluci Astonek, Arnie, Artie, Alwinek a Alfiček a za děvčata hájila čest Arwenka, chyběla jen Abbeynka (SRN) a Acer (Italie).

Kromě procházky čekalo pejsky a jejich páníčky také povídání o výstavých s praktickým nácvikem, kterého se ujala majitelka otce štěňat  ICh. El-Cida z Ochoze  Martina Štěpánová. Další část odpoledne pak byla věnovaná sportovní kynologii - poslušnosti a obranám, kde jsme prezetovaly s Meggie základy poslušnosti a majitelé měli možnost si i něco málo vyzkoušet.

A protože se mi podařilo domluvit i "osobního" a moc šikovného figuranta, tak si nakonec pejskové měli možnost vyzkoušet také obrany. Jak je patrné z fotogalerie, všechni pejsci prokazovali o obrany zájem, a tak si myslím, že Meggie má na světě další skupinku pracovně upotřebitelných berňáku. :-)

obrany.jpg

Aston Black Sunshine

Ještě jednou bych chtěla poděkovat všem majitelům štěňátek, nejen za to, že přijeli a přispěli k příjemné atmosféře odpoledne, ale také za to jakou péči a lásku pejskům věnují  - je vidět, že "štěňátka" jsou ve svých rodinách spokojená a štastná a to je nejlepší, co si můžu jako chovatelka přát.

 

Doufám, že jsme se neviděli naposledy a přeji všem pejskům i páníčkům do dalších let hodně zdraví, trpělivosti při výcviku, štěstí na výstavách a hodně radostných společných chvil. 

arnie.jpg

Arnie Black Sunshine

 

Více FOTEK ZDE