Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna zahájena vysokým vítězstvím - Deloni vs Z Donucení 13:0 (5:0)

21. 10. 2011

Ve středu 19.10. propukl pro Delony nový ročník „harcovky“. Úvodním soupeřem byl nováček soutěže, tým nesoucí název, jenž už leccos napovídal – „Z Donucení“. Deloni představili hned v úvodním utkání obě své nové akvizice a to Blážu a Kifiho. Na střetnutí naopak nedorazili hráči, kteří mají zatím hostování domluvené v jiných týmech z důvodu nabrání adekvátní delonské formy. Jedná se o Sakaláče (Fbc  Jiskra Harrachov) Pětimetra (Frisball club Leeds), Hondzka (neznámý večerní klub Praha) a Babku (Fbc DDI Turnov). *Pro neznalé zkratka DDI – domov důchodců a invalidů*

Utkání od začátku nabralo zajímavé tempo  protože branek bylo hodně zmíním jen střelce první branky sezony (Bláža – za rundu) – neznalost neomlouvá :-)  a střelce 10. golu – Hráč Bogen (taktéž za rundu). Runda pro nováčky pak je samozřejmostí :-)). Ke střetnutí je potřeba dodat, že Deloni od začátku bavili harcovské ochozy pohlednými kombinacemi, do nichž se zapojovala celá pětice – resp. u druhé lajny čtveřice hráčů, neboť Davida z Přestanova bolely nohy, a tak tam stál jak šafář a Džáva si holt zaběhal za dva. Nutno ještě zmínit nejlepšího hráče hostů – jejich goalkeepera, který se vytasil nejen několika dobrými zákroky, ale také se ukázal jako dobrý bejček, neboť na svém chrbátu ochotně dobrých pět vteřin povozil Pádla, který se k němu zatoulal při náhodné procházce kolem soupeřova brankoviště. Po utkání se část Delonů přemístila na základnu k Hrochovi a srdcaři nevynechali ani tančírnu na kopečku.

Druhé střetnutí sehrají Deloni za 14 dní, tedy ve středu 2.11. od 22.15 proti týmu nesoucí zajímavý název L.Í.H. Takže sportu zdar a florbalu zvláště.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář