Jdi na obsah Jdi na menu

podzimní sraz KCHL,klubová výstava KCHL,Bonitace 6.-8.9.2013

Máme za sebou podzimní a poslední sraz tohoto roku.Už jen počasí slibovalo nádherný víkend.
Pro nás byl dost akční .Berry byla přihlášena do otevřené tř. na klubovou výstavu bez zadání klubového vítěze,kterou posuzoval p. Kukla (61 leonbergerů).14 dní před tím dokončila na Národní výstavě v Mladé Bolaslavi Českého šampiona.Bohužel titul jí byl přiznán až 29.8 tedy po uzávěrce a nebylo možné Berrynku již přehlásit do tř. šampionů.Berry tedy nastupovala do otevřené třídy s dalšími 10 fenami.Nevedla si vůbec špatně,jako vždy a i přes velké teplo se nádherně vystavovala, běhala,prostě byla zase bezvadná.Po posouzení dostala známku výbornou.Pak se běhalo a vyřazovalo.Zbyli jsme 4 poslední do odpoledního finále.Zde byla Berry postavena na čtvrtou příčku.dsc00345.jpg
 
 

dsc00375.jpg

 

dsc00482.jpg

 
Po skončení výstavy se konal povahový test pro bonitované jedince.Ač jsem s Berry delší dobu necvičila,tak šlapala jak hodinky.Pan Krajíček ,který tomu velel,nám vyšvihl poklonu .Tím jsme povahový test úspěšně zakončili.
 

dsc00519.jpg

dsc00522.jpg

 
 

dsc00543.jpg

Večer byla skvělá zábava,a protože bylo teplo i venku tak jsme seděli na terase a dovnitř si chodili zatančit..
V neděli ráno pokračovala bonitace,pro Berry vlastně už jen celkové zhodnocení bonitačního kódu,který má vynikající.Partnera musím hledat vyššího mohutnějšího samce.
 
 

dsc00561.jpg

 

dsc00566.jpg

 
Takže víkend byl úspěšně zakončen a všichni jsme se spokojeně odebrali domů za naší Cittou,kterou hlídala dcera.Bohužel jsem netušila ,že s Cittuškou strávíme poslední týden života ….

dsc09748.jpg