Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední aktualizace 23.12.2023

(Odchod Dorinky, Pepi na DKK, Chiqui vítězkou MKVZ a Pepi všestranná - viz Novinky)


Vítám Vás na stránkách chovatelské stanice anglických kokršpanělů ŠTĚPROVÁ.

Tyto stránky jsou věnovány mým čtyřnohým miláčkům se kterými jsem spojil svůj život a kteří mi tvoří společnost nejen doma, ale také, a to hlavně, při výkonu práva myslivosti. Jelikož se mi jeden pes zdál málo, tak se postupně má smečka začala rozrůstat  a také mé cíle se začaly zvyšovat:-)

Svou chovatelskou činnost zaměřuji na odchov zdravých a temperamentních kokrů, kteří svým novým majitelům budou dělat radost a budou typickými představiteli svého plemene.

V počátcích mé kynologické činnosti jsem měl velké štěstí na setkání s lidmi, kteří mi byli a stále jsou velkými rádci a vzory a kteří mě svým přístupem k chovu a výcviku výrazně ovlivnili. Byli to pánové Miloš Kašpar, Ing. Zdeněk Antonovič, Ing. Jiří Pekárek, Martin Petráň, paní Božena Antonovičová a mnoho dalších. Za jejich vstřícnost a ochotu podělit se o zkušenosti a v případě potřeby pomoci a poradit jim velmi děkuji.

Díky patří také MVDr. Dominiku Gregoříkovi a MVDr. Pavlíně Stokláskové, kteří pečují o zdraví mých svěřenců. Což mnohdy není jednoduché:-)

Pokud máte chuť seznámit se s mou smečkou, vstupte dále, jste vítáni!!!

Jaroslav Šarman