Jdi na obsah Jdi na menu
 


DORNOVA METODA PRO ZVÍŘATA a já

Celý život se motám kolem zvířat, koneckonců i při volbě povolání tomu nebylo jinak, a i když práci veterinářky teď zrovna nedělám, snažím se i tak zvířatům pomáhat.

 

Před několika lety jsem narazila na Dornovu metodu pro zvířata. Moc jsem o masážích či jiných uvolňovacích technikách nevěděla, měla jsem za sebou jeden kurz masáží pro lidi, byťvelmi užitečný,  a to bylo vše - i když mamka říká, že na to mám buňky  a maminky mívají vždycky pravdu wink         

O Dornově metodě jako takové jsem měla jen povědomí ve smyslu "jemná technika". Takže jsem ze zvědavosti vyplnila přihlášku, poté sbalila psa a vyrazily jsme na kurz.
 

 

 

14462876_1068876276499551_2184766601046572151_n.jpg

 Překvapil mě přístup, který byl velmi   profesionální a bylo to hlavně něco    jiného než s čím jsem se doposud v terapii setkala.  Je velice důležité zvíře vnímat, poslouchat, co vám říká. Netlačit na pilu, ale počkat, až vás pustí dál.

 

 

                                                                                                                                                   V současné době mám za sebou základní kurz pro psy a koně školy Dornovy metody pro zvířata a také oba rozšiřující semináře, jak pro malá zvířata, tak pro koně. Malých pacientů mi sice ještě rukama mnoho neprošlo, ale u koní, které dělám déle, se už nějaký ten úspěch dostavil. Snažím se být poctivá ve vyšetření i nápravě problému, a tak by to asi mělo být.

Tož pokud bude někdo chtít vyzkoušet mé služby, jsem zde smileyyes