Jdi na obsah Jdi na menu

Webové stránky ministrantů jsou přesunuty na adresu www.ministrantiub.webnode.cz

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Ondra Man - Dobry napad. Ne ?

3. 9. 2008 18:13

Ahoj kluci hej jsem ministrant z Prakšic a chtěl jsem se zeptat jestli bysme nenavazali nejake ministranske kamaradstvi. Ze bysme treba spolu jeli o dalsich prazdninach nekam na tabor a nebo bysme spolu podnikali ruzne vylety. Ja se z nam z Vás jen s Petrem Sedlarem a s Ondru Talasem. Myslimm bysme se nejak domluvili ale napiste na praksicky stranky do diskuze jestli mate zajem zaleti to na Vas. Ja myslim ze je to dobry napad rozsirovat takovyhle krestansky okruh. A doufam ze bys snas byli dobri kamaradi. My o to stojime a nejsme ani tak daleko od sebe takze by to slo. Tak prosim pisnete. S poztdravem ministranti Prakšice a Ondřej Man.

Petr - 4. FT

29. 5. 2008 14:10

Už jsem si trochu zvykl, že zde píšu sám, ale toneva... Chlapci, do 10. červbna je třeba odevzdat přihlášku na farní tábor. Kdo ještě váháte, neváhejte. Máte to s obrovskou slevou, tak by byla škoda toho nevyužít. Navíc,a tato informace už není tajná, se připravuje rozsáhlá výporavná etapová hra Krysař, v jejíž realizaci se angažují taky šermíři a domnívám se, že bude dobrá. Chystáme pro letošek 2 velká překvapení, taky vynikající noční hru, prostě a jednoduše, garantujeme, že to bude stát za to! Vyzkoušíte to?

Vícinfa je na našich stránkách,když nebudete cokoliv vědět, stačí se ozvat na můj mejl, nebo na fascar@seznam.cz Mějte se!

petr - re:

22. 4. 2008 14:38

No vidiš. Nádhera.

admin - dík

17. 4. 2008 15:59

Díky. Už se na tom pracuje.

Zase já - A my taky

17. 4. 2008 9:29

Zase zdravím, už si připadám divně, jako jedinný diskutující, ale to neva. V nepřeberném množství klikátek Vám tu chybí nějaký klikátor Vzkaz adminovi.
A krom toho mám další pozvánku...Tentokrát na příští pátek po večerní na faru k čaju a buchtě a především k pohádce. Platí všem, velkým už kvůli recesi. Zapojujeme tak farnost do celostátní aktivity Celé Česko čte dětem. Buďte u toho!

To admin: u nás na stránce je baner k plagátu a dalšímu infu, kdybys měl chuť, můžeš ho sem někam...

Petr Sedlář - Ad Farská

31. 3. 2008 20:31

Zdar klucí,

trochu mňa aj i zamrzelo, že v sobotu vás přišlo míň než málo, tedy nikdo, ale nemám Vám to za zlé. Kdyby ste někdy chtěli na farskou vyběhnout- třeba na odpoledne,zahrát nějaké hry, a trochu tam vypomoct, byl bych rád.Stačí,když se dá do kupy třeba 5 lidí anapíšou mi mejl, já se pak domluvím. Přestože to bylo tak moc bez reakce, asi bude další podobná akce, protože si myslím, že to má smysl. Vzpomínám si, kolik času smestrávili na farské, dyž sem byl kluk já, a vždycky to byly krásné dny s hráběma i s kopačákem i se špekáčkem. Je to na Vás- minimálně bayxch se rád dočkal odpovědi, když už si vycvakávámprsty..

Zdraví petr

petr sedlář - Vrchovina 2008

18. 3. 2008 19:25

Tak ještě jednou já. Příjměte mé (a nejenom mé)srdečné pozvání na jarní akci, kterou pro Vás akčně připravujeme o víkendu po velikonocích- za odměnu za nácviky i ministrování a především pro radost. Víc informací na webu, nebo na nástěnce.

ještě jednou radostné prožití svátků Vzkříšení
s pozdravem Petr

post scriptum:
díky za zařazení do odkazů,
vážíme si toho.

Petr sedlář (jsmr@seznam.cz) - farní tábor 2008

17. 3. 2008 19:55

Nazdar kucí!

Předně: máte to zde útulné, jen bych (můžu li radit) potrápil na schůzce hlavičku a sepsal aspoň pár vět o sobě (o ministrantech) a dal tona úvod. Přecijen, vybafnout na příchozího s aktualitama je moc rychlé.


Ale píšu kvůlivá táboru. Možná jste postřehli, že letos bude společný- farní. Víc informací najdete na www.fascar.cz.tl myslím, že se tam zorientujete velmi rychle.Cena je pro Vásd se slevou- asi 850, ale je to v jednání. Těm, kdo s náma jedou poprvé doporučuju mrknout i na fotky z Gaudia, hodně vám to prozradí, o co jde. Každopádně prosím všechny, kdo by chtěli jet, aby se co nejdřív ozvali...třeba se stavte v CPR pro přihlášku, nebo si oni napište na webu.
Těším se, že se o prázdninách (a možná dřív) uvidíme.

Přeju všem hezké Velikonoce, webmasterovi hodně úspěchů v dalším tvoření a všem krásné jaro!

S pozdravem z rozpršené Opavy
petr sedlář

Bára - paráda

3. 2. 2008 19:30

chtělo by to aby každý ministrant měl samostatné foto jinak paráda

Gabriel Dada - Ondra Kadlec

6. 8. 2007 17:36

Jeste jeden dovetek bych pricinil. Stranky Strakonicke jevi se velmi dynamickymi. Je treba aby cirkev pracovala s modernimi prostredky komunikace, aby doslo k novym podnetum. Je treba se priblizit mladezi a to vse nas spojuje. Ondra Kadlec ukazuje cestu a ja pro ni hlasuji. Je to jasna vyzva vsem jak postupovat. Hledejme nove cesty a pristupy. Musime byti veskrze moderni. Je to jedina cesta v ere digitalniho veku. Cauky

Gabriel Dada - http://www.farnoststrakonice.estranky.cz

6. 8. 2007 17:28

Tak jsem se dival na ty stranky co o nich hovori Ondra kadlec. Myslim ze jsou skutecne velkolepe, famozni, nadherne. Vase stranky taky. Proste je to fajn. Ten Ondra je asi profik. To se musi nechat.

ministrant ze Slavičina - zdravím všechny ministranty

30. 7. 2007 14:07

mate to tu moc pěkne.tak ahojte

ministranti Česká Lípa - Ahoj!

15. 7. 2007 12:04

Zdraví Vás kolegové z děkanství Česká Lípa. Rádi Vás uvidíme na našich stránkách
http://ministranti-cl.ic.cz - zanechte pls svou stopu v naší návštěvní knize.

Ministranti Dobrá Voda - ahoj

15. 6. 2007 20:41

Nazdárek kolegové
to jsme my ministranti Z malé obce na Vysočině a rádi bychom vás přivítali na naších webových stránkách www.midovo.estranky.cz v knize návštěv

vojta .- adalbertus - ahoj. omluva

12. 6. 2007 22:29

ahoj omlouvam se nevsiml jsemsi mého odkazu na vasich stránkách. ahoj. vojta

vojta - moje stránky

12. 6. 2007 22:22

ahoj máte skvelé stránky. psal jsem vám email abychom si vymenili odkazy na stranky ale neodpovědeli jste. moje stránky jsou www.adalbertus.estranky.cz

více napiste a domluvíme se na emailu: vsikl@email.cz

všichni ministranti mi piste a vymenime si odkazy stránek.moji stránku navstevuje denne 130 lidi a tím muzeme zvýšit návstěvnost.ahoj vojta

ks. Krzysztof i Bielanki - Pozdrowienia z Warszawy

13. 4. 2007 19:58

Pozdrowienia od Bielanek z Warszawy. Bielanki to dziewczyny, które służą Bogu jak ministranci. Bielanki sa lektorkami, komentatorkami etc.... Zapraszamy na nasza stronę: www.bielanki-orione.org

Ondřej Kadlec - Dopis

17. 3. 2007 10:16

Ahoj! Jsem ministrant ze Strakonic a všechny vás zdravím. Máte to tu moc pěkné. My máme stránky farnosti. Najdete je na http://www.farnoststrakonice.estranky.cz

Daniel Zouhar - Nabídka spolupráce

2. 1. 2007 16:12

Kluci! Vznikl nový portál pro ministranty z celé České republiky. Bude však fungovat jen pokud pomůžete jeho rozvoji alespoň tím, že jej budetepravidelně navštěvovat a případně do něj také přispívat. Stránky najdete na adrese: www.ministranti.estranky.cz

ks. Krzysztof Wojtynia FDP - dziękujemy

14. 11. 2006 9:35

Pozdrawiamy z Warszawy. Dziekujemy za wizytę na naszej stronie i wpis w ksiedze gosci naszej parafii. Zapraszamy do wspólpracy.
przewodnik@bialo-zolta.kalisz.pl