Jdi na obsah Jdi na menu
 


Datum narození

14. 1. 2011

Z tohoto: http://www.vestirna.com/www2/_numerologie/index.php

Kdyby si to chtěl někdo taky udělat...

To, co je tučně vyznačené, na mě sedí...přesně...

Datum narození : 15.4.1995

Vibrační číslice : 7

     Představuje osudovost a záhadnost. Lidé s touto vibrační číslicí jsou velmi hloubaví, mají velkou představivost a hodně inspirace. Mají duševní úvahu, a proto rádi vyhledávají neprobádané situace a studují věci málo známé. Sedmička představuje symbol moudrosti a dokonalosti, proto je často používaná (např. 7 dní v týdnu, 7 tónů ve stupnici nebo 7 hlavních planet). Je symbolizovaná Saturnem, který je spojený se záhadami. Tato planeta bývá též nositelem neblahých předsevzetí. Člověk s touto vibrační číslicí je houževnatý, zdolává těžké překážky a mlčky překonává i velmi nepříznivé situace. Často bývá samotářský. Má léčitelské nadání a velkou magickou sílu.


Numerologická tabulka

3 (0) 6 (0) 9 (2)
2 (0) 5 (2) 8 (0)
1 (2) 4 (1) 7 (0)



 

Slovní vyjadřování
Dvě jedničky v mřížce - s vyjadřováním hlubších citů žádné potíže nemáte a cítíte potřebu o nich mluvit. Díváte se na situaci a problém z obou stránek, nejste tvrdohlaví, aby jste neviděli stanovisko druhého, ani tak hrdí, aby jste se nedokázali omluvit, když cítíte, že jste byli v neprávu a připadá vám přirozené, aby se stejně choval i druhý. V lásce komunikujete zcela bez zábran a vždy řeknete co se vám líbí a co vám vadí.

Intuice
Chybějící dvojka - nutnost naučit se spoléhat na vnitřní hlas, snaha ospravedlňovat své jednání, něž se učit z vlastních chyb. Neschopnost nahlédnout na věc i z jiného pohledu.

Pojmová představivost a mentální postřeh
Chybějící trojka - trpíte na neschopnost vnímat abstraktní pojmy, problémy s orientací a na neschopnost poradit si s jednoduchými logickými postupy.

Zručnost a asertivita
Jediná čtyřka v mřížce dodává stabilitu a vyvolává snahu po dokonalosti. Nejste spokojeni s tím, co děláte dokud to nebude přesně podle vašich představ. Tím trápíte sebe i ostatní, projevujete se na fyzické úrovni a jste manuálně dovední. V oblasti svého zájmu dokážete být puntičkářští a pořádní, ale naprosto vám uniká, že v mnoha dalších oblastech života máte naprostý chaos. Nedostatek sebejistoty. Materiální zabezpečení je pro vás krajně důležité a rádi stojíte oběma nohama pevně na zemi. Život vás těší daleko víc, když se můžete pohybovat v rámci uspořádané struktury nebo zaběhnuté praxe. Rozháraný způsob života vám velmi snadno může přivodit nemoc. Jako milenci jste vášniví a vroucí, a protože je čtyřka především fyzické číslo, vrhají se lidé se čtyřkou do milování aktivně a leckdy neúnavně.

Citová hloubka a vůle
Dvě a tři pětky v mřížce - Odhodlání a citová intenzita postupně narůstá a vytváříte hladinu energie, kterou je nesmírně obtížné udržet pod kontrolou. Když nevyužíváte vysokou hladinu energie pozitivním způsobem, začnete být podráždění a panovační, nebo vás začnou trápit bolesti hlavy, zažívací potíže a dokonce i potíže s dechem. Dokážete se chovat impulzivně, pokud vám to vaše touha velí. Jste však nadšenci, kteří do všeho, co dělají, vkládají všechno, co v nich je. Nikdy z ničeho neslevíte. Pětka je číslem svobody a širokých volných prostranství. V přírodě se také rádi milujete s veškerou citovou prudkostí, která je vám vlastní, ale jinak vásláska těší kdekoli.

Láska ke kráse, k domovu a k rodině
Chybějící šestka - cítíte od rodičů chlad a nepochopení, těžko s nimi hledáte společnou řeč. Máte problémy s pamětí, potřebujete často mnemotechnické pomůcky, seznamy a postupy.

Pochopení a účast
Chybějící sedmička - velká váhavost, těžko se prosazujete a mluvíte na veřejnosti, samota vás pak velmi tíží.

Logika a intelekt
Chybějící osmička - Snažíte se nejednat podle prvního popudu a pokaždé vše pečlivě zvážit, nesnášíte mravenčí práci, máte silný smysl pro humor, ale nedokážete přijmou vtip o sobě. Nesnášíte když si vás někdo dobírá.

Analytické schopnosti
Dvě, tři a čtyři devítky v mřížce - Symbolizují vysokou úroveň inteligence a vysokou hladinu mentální energie, která postupně vzrůstá s každou další devítkou. Tuto energii je třeba odvádět jak duševně, tak fyzicky, má-li zůstat zachována zdravá rovnováha. Někteří lidé s devítkami jsou velmi výbušní, ale u většiny vnější zdání klame. Rádi shromažďujete vědomosti o všem, co vás zajímá. Máte bystré analytické myšlení a vaše schopnosti třídění poznatků dokážete dobře využít. Při výběru partnera jste znační idealisté, vidíte ho spíš takového, jakého by jste ho chtěli mít, než aby jste ho dokázali přijmout takového, jaký skutečně je. Hledání pravdy se stává vaším celoživotním cílem, budete se vždy dívat pod povrch věcí, protože nedojdete spokojenosti, dokud neobjevíte pravdu. Projevuje se u vás extrémní zaměření na filozofii nebo určitou víru.

Vodorovné plné roviny
Žádná.

Svislé plné roviny
Žádná.

Příčně plné roviny
Rovina odhodlání – 1, 5, 9
Rovina dovednosti dává lidem vrozenou podnikavost a aktivitu a probouzí v nich velkou houževnatost. V lásce jsou pro ně klíčová slova "prudkost" a "vytrvalost", ale často jsou příliš soustředěni sami na sebe a nebývají zvlášť citliví a přizpůsobiví. Bez přítomnosti citlivějších čísel se musí naučit lépe vycítit potřeby druhého.

Prázdné roviny
Žádná.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář