Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Lokomotiva Č.Budějovice - Sokol K.Újezd

16. 9. 2010

Nominace hráčů na zápas :

Augusta, Beneš, Červonyj, Dvořák, Fischer, Krůček, Otava ml., Otava st., Petr, Petrů, Píšek, Sirotka, Soukup, Stegbauer, Svobodný, Zeman

V pátém kole soutěže zajíždíme na hřiště českobudějovické Lokomotivy. Náš sobotní soupeř je v současné době na 14.místě tabulky se ziskem 1 bodu za remízu v Bavorovicích 1:1. Zbývající 3 zápasy "Lokotka" prohrála ( doma s Hrdějovicemi 0:2, na Dobré Vodě 1:4 a doma s Malšicemi 2:3 ). Skóre z dosud odehraných zápasů má 4:10.

Naše poslední vzájemné měření sil se uskutečnilo 26.2.2010 v rámci Hlubocké zimní ligy. Na tamní umělce jsme vyhráli 3:2 (1:0), když naše branky stříleli Zeman, Fischer a Strnad.

Hodnocení dosavadních zápasů Lokomotivy na jejím webu :

Bavorovice - LOKO 1:1 (1:0)

branky : 17´ Babka -  60´Bobek P.

ŽK : 1:1 rozhodčí: Hynek, Bumba, Řehoř ,delegát: Šafránek

Do utkání jsme vstoupili aktivně a byli jsme lepším mužstvem. Hned v 7´ se dostal do slibné akce Harant, ale na poslední chvíli hasil vše domácí obránce. V 16. min se hosté radovali, když míč uklidil do domácí sítě hlavou Rossmann, leč předčasně, protože asistent odmával ofsaid ?! Hned na to vyrobil fatální hrubici Dohnal a domácí nabídnutou šancí nepohrdli 1:0. Lokotka se z těžké rány dlouho vzpamatovávala, ale postupně opět přebírala otěže zápasu. Ve 24´ Bobek P. střílel dobře, leč domácí brankář míč stačil míč vytlačit na břevno.

I  do druhého poločasu vstoupila aktivněji Lokotka. Nejprve ve 48 ´Hostek trefil z přímáku pouze spojnici, ale v 60´ již bylo vyrovnáno. To Harant sklepl na Rossmanna, který uvolnil ideálně Bobka P., který s přehledem nedal domácímu brankáři šanci. V 65´ vyslal ideálně Bobek Haranta a ten v tváří tvář brankáři ještě teď přemýšlí, jak mohl minout. V gólové pozici se ocitl v 82´ i Bobek P., ale jeho střela z otočky minula domácí branku jen o vlásek.

Domácí si za celý zápas prakticky šanci nevytvořili, hrozili jen ze standartních situací a proto si Lokotka myslí, že tentokrát bod z venku nezískala, ale dva ztratila.

sestava LOKO: Kříž - Bobek J., Zýka , Choutka, Dohnal - Bobek P., Rossmann, Milota, Mikšátko (76. Koller) - Hostek (78. Fošum), Harant (89. Beneda)

Jiří Pečenka- trenér : Do utkání jsme vstoupili aktivně, nebyl nám uznám pro údajný ofsaid vedoucí gól. Po naší již tradiční velké hrubici jsme sice prohrávali, ale postupně jsme soupeře stále více a více přehrávali. Druhý poločas byl vyrazně v naší režii, vyrovnali jsme, nastřelili dvě břevna, ale další šance jsme již bohužel neproměnili. Domácí jsme k ničemu nepustili a ti hrozili pouze ze standartních situací. Před zápasem bych bod bral, ale po zápase jsme se s týmem shodli, že jsme tentokrát dva body ztratili.

LOKO - Malšice 2:3 (1:1)

branky : 43´ Bobek J., 84´ Harant - 15´ vlastní (Milota), 49 ´Rejlek, 68´ Starý

ŽK : 6:3, ČK 2:1 vždy po 2 ŽK  89´ Liška, 92´ Kapoun -  82´ Kluzák

rozhodčí: Ťupa, Linhart, Sajtl

delegát: Haškovec

sestava LOKO: Kuruc - Hauser, Bobek J. (59. Kapount), Zýka (79. Fošum), Dohnal,  - Bobek P., Rossmann, Milota, Liška - Hostek, Koller ( 59. Harant)

Jiří Pečenka - trenér : Patřil nám sice začátek zápasu, ale pak jsme si dali smolně vlastní branku, nicméně do poločasu jsme ještě vyrovnali.  Co je to platné, že máme soupeře na polovině, máme i šance, když mu hloupými chybami umožníme vstřelit dvě branky a  prakticky rozhodnout utkání. V dané chvíli ani soupeře nepotřebujeme, protože se porazíme sami.

 Dobrá Voda - LOKO 4:1 (2:0)

sestava LOKO: Kuruc - Bobek J. (70. Harant), Zýka, Čapek, Sahan (22. Choutka) - Bobek P., Mikšátko, Milota, Liška (46. Kapoun) - Hostek, Rossmann

Jiří Pečenka - trenér : Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec a domácím jsme jejich vítěství hodně usnadnali chybami, za které by se museli stydět i žáčci. Domácí vyhráli vysoko naprosto zaslouženě a to nás ještě hodně podržel brankář Kuruc.

Zdeněk Frolík - předseda D. Vody: "Derby začalo vyrovnaně. První šanci hostům vykryl brankář Pauer. První gól padl z penalty po faulu na Koptyše, Novotný ji s přehledem proměnil. Rozhodující asi byla 43. minuty, kdy po krásné Koptyšově uličce Tomandl obešel brankáře a z těžkého úhlu zvýšil na 2:0. Druhá půlka přinesla další dva góly v síti hostů, kteří snížili na 3:1, ale my kontrovali na 4:1 a po zásluze vyhráli, což po derby uznal i soupeř."

LOKO - Hrdějovice 0:2 (0:0)

branky : 73´ Strnad, 87´ Hučík

ŽK : 3:2

rozhodčí: Jarolím, Šafránek Fr., Ovčáček

delegát: Švarc

K úvodnímu utkání nového ročníku nastoupila obě mužstva v rozdílném rozpoložení. Domácí postrádali dvě své opory, kteří jsou v zahraničí a navíc i nedolečeného Milotu, naproti tomu hosté představili dvě velké posily a to Kochlöflera (naposledy S.Ústí) a exroudenského Prázdného.

V prvním poločase se odehrával zejména boj o střed hřiště, ve kterém dominovaly zejména obrany. Více ze hry měli o trochu více domácí, kteří zahrozili v 18. min Rossmannem, kterého po kličce srazil hostující brankář ve vápně, leč rozhodčí to k údivu posoudil opačně a navíc za údajné "nafilmování" udělil domácímu útočníkovi ještě ŽK !?!?!?. Ve 24. min vyřešil ošemetnou situaci domácí brankář Kříž, stejně tak jako následnou sérii 3 standartních situací. Ve 39. min se ocitl v gólové pozici domácí Hostek, ale nikým neatakován volil střelu z první, která však skončila daleko od soupeřovy branky. O 3 min později se dostali do brejku hosté, ale jejich samostaný brejk zachránil v poslední chvíly domácí Čapek.

Do druhého poločasu vstoupili o poznání aktivněji hosté a to zejména díky přesným pasům Kochlöflera. V přetížené domácí obraně se přece jenom začaly objevovat trhlinky. Nicméně branka padla po špatně zahrané standartní situaci a následném brejku v 74. min, na jehož konci prostřelil Strnad domácího brankáře 0:1. Domácí sice dřeli, vypracovali si i dobré příležitosti (Harant, Fošum, Mikšátko), zatlačili soupeře k vápnu, ale nic z toho nebylo. V 87. min se hostům povedl do otevřené obrany brejk, když se zdálo, že míč převzal v ofsajdové pozici Tomka, kterého ještě Kříž vychytal, ale na dorážku osamoceného Hučíka byl již krátký, ale ze strany domácích tento gól prakticky již nic neřešil. Hrdějovice nakonec vyhráli za svojí aktivitu ve 2. poločase asi zaslouženě, ale Lokotka se po komplikované přípavě určitě zvedá.

sestava LOKO: Kříž - Hauser, Zýka, Čapek, Sahan - Bobek P ( 81. Fošum)., Mikšátko, Kapoun, Liška -. Hostek (62. Harant), Rossmann (68.Koller)

Jiří Pečenka - trenér : V oboustranně takticky vedeném zápase jsme byli, proti notně posilněnému soupěři, asi o trochu lepší v prvním poločase, kdy jsme nevyužili dvou velkých příležitostí ke skorování a ani se nepískala penalta po nedovoleném zákroku hostujícího brankaře. Po přestávce převzali taktovku zápasu hosté a po naší velké chybě vstřelili čtvrthodiny před koncem vítěznou branku. Druhou pak přidali těsně před konce, kdy jsme vše vrhli do útoku a nechali oteřenou naší obranu, ale pro nás tato branka již nic neřešila.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář