Svatební a reklamní agentura REPROS 

Antonín Jech

Adresa naší nové provozovny : Mradice 2, 440 01 Postoloprty                           
poloha  GPS:  50.3307596534, 13.676966491

Telefon : 608 920 620777 627 790

E-mail : repros@volny.cz

www.repros.estranky.cz        

www.facebook.com ........ vyhledat "Svatební a reklamní agentura A. Jech"

 

Provozní doba : na objednání

 

Poskytujeme snoubencům naprosto kompletní a profesionální svatební servis ve zcela diskrétním prostředí. Nabízíme Vám letité zkušenosti, neboť v našem oboru působíme již od roku 1990. Zapůjčíme luxusní i jednoduché svatební šaty a svatební doplňky, pánské obleky, smokingy a společenské šaty.

Pořizujeme digitální videozáznamy a fotoreportáže , i z dronu. 

Vyrobíme Vám svatební oznámení (přímý výrobce-ceny od 10,-Kč viz. náš E-shop), tisk svatebních novin, poděkování rodičům, jmenovky na stůl atd.,

snubní prsteny-300 druhů

Přijďte se podívat, těšíme se na Vás.

 

 

Ceny půjčovného:  

SVATEBNÍ  A SPOLEČENSKÉ ŠATY   500 - 3.500.- Kč.

PÁNSKÉ OBLEKY  500 - 1.300,- Kč

 

Ceník našich služeb :

Půjčovné : - svatební šaty a společenské šaty (vel. 34 - 52)   500 - 3.500,- Kč, závoje 250 - 350,- Kč, slimové pánské obleky a smokingy (vel. 46-62)  500-1.300,- Kč, ozdoby na auta, prsteny, květy, panenky 350,- Kč, dětské šaty a společenské oblečení 250-650,- Kč

 

Svatební oznámení od 10,- Kč/ks včetně tisku a obálky, možnost tisku i na počkání. Možnost sestavení vlastního svatebního oznámení podle vašich představ. Každé takto sestavené oznámení se poté stává originálem. Více v galerii svatební oznámení.

 

Snubní prsteny z bílého, žlutého, červeného zlata 9.000 - 22.500,- Kč za pár, (vše v návaznosti na provedení a hmotnosti prstenů ) stříbrné prsteny 2.900,- Kč za pár,  rytina do snubních prstenů u nás zdarma.

 

Videozáznamy full HD:

- Videozáznam obřadu - od příchodu do místa svatebního obřadu, nesestříhaný proslov oddávajícího, přípitek, gratulace, končí východem z obřadní síně... 2.200,- Kč  ( v ceně střih, dabing, titulky, záznamy Full HD ukládáme na flash disc zákazníka ) 

-Celodenní natáčení svatby cca 12 hodin. Průběh celého svatebního dne, natáčení příprav, obřadu, po obřadu, rozbíjení talíře, svatební hostina, přípitek, první tanec atd., včetně retuší a uložení dat. V ceně je výroba svatebního videoklipu, střih, dabing, titulky, záběry z dronu (pouze tam, kde je létání povoleno) a doprava do 100 km. Záznamy Full HD ukládáme na flash disc zákazníka   ......15.900 Kč

 

Cena za videozáznam jiné akce a jiné délky natáčení je na dotaz. Ceny jsou individuální a odvíjí se dle požadavků na zpracování a délce videa. 

 

Možnost výroby svatebního klipu. Ukázka zde: https://www.youtube.com/watch?v=5X2mq6ub2PE   

 

 

Fotoreportáže

-  20 ks fotografií v digitální podobě včetně uložení dat na flash disc zákazníka..........1.200,- Kč

-  40 ks fotografií v digitální podobě včetně uložení dat na flash disc zákazníka..........2.400,- Kč    

    fotoreportáž z celého průběhu svatebního obřadu, focení po obřadu, skupinové foto, portréty novomanželů, foto v parku nebo v blízkosti obřadní síně včetně retuší a uložení dat na flash disc zákazníka.   

-  80 ks fotografií v digitální podobě včetně uložení dat na flash disc zákazníka..........3.950,- Kč  

- 110 ks fotografií v digitální podobě včetně uložení dat na flash disc zákazníka.........4.900,- Kč

- fotoreportáž z celého průběhu svatebního obřadu, focení po obřadu, skupinové foto, portréty novomanželů, foto v parku nebo v blízkosti obřadní síně, rozbíjení talíře, svatební hostina, přípitek, první tanec atd., včetně retuší a uložení dat na flash disc zákazníka.. Cca 4 hgodiny focení. Doprava zdarma do 50 km cca 4 hodin focení.  

- min 500 ks fotografií v digitální podobě včetně uložení dat na flash disc zákazníka.........15.900,- Kč

- celodenní fotoreportáž z průběhu svatebního dne, focení příprav, obřadu, po obřadu, skupinové foto, portréty novomanželů, foto v parku nebo v blízkosti obřadní síně, rozbíjení talíře, svatební hostina, přípitek, první tanec atd., včetně retuší a uložení dat na flash disc zákazníka.. Doprava zdarma do 100 km cca 12 hodin focení. 

Balíčky s počtem ks fotografií a délkou focení jsou orientační, lze dohodnout balíček na míru.

Videozáznamy a fotoreportáže pořizujeme i z dronu pouze tam, kde je povoleno létání.

Fotografie lze objednat v papírové podobě vyvolané ve fotolabu, dle aktuálního ceníku našeho dodavatele.

 

Možnost zhotovení i zvětšenin, tisk na plátno, dle ceníku v naší provozovně.

Ukázky některých našich fotoprací naleznete v galerii  " Foto naše nevěsty ".