Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společenský večer SDH Bělice se vydařil!

26. 1. 2009
Účast na zábavě SDH Bělice byla z naší strany výtečná. Myslím že jsme v hojném počtu reprezentovali naše SDH a mělo to i kladný ohlas u kolegů z Bělice. Tombole kralovalo třiatřicet krásných dortů, které si sami hasičky upekly a nazdobily. Ovšem naší největší hvězdou večera byl opět náš Kevin. Zářil po boku své krasotinky jak měsíček!!!! Dokonce Pražák ze Stranného si přijel zatančit a trošku se pobavit! Já děkuji všem za účast na této akci a doufám že zkušenosti nasbírané na této zábavě zúročíme na té NAŠÍ!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Že by..???

(Páťa , 1. 2. 2009 10:52)

Tak jsem mluvil s otcem a vypadá to že by na naší zábavu mohl dorazit i on se svou přítelkyní Markétou.
Tak jsem zvědav jak to vše dopadne a kdo všechno přijde.
čus

SRY..OPRAVA

(Páťa, 28. 1. 2009 19:00)

oprava---překlep.....abstinent

JAK BLBĚ !!!!!!

(Páťa, 28. 1. 2009 18:56)

Žádný blbě nebude.....já se budu šetřit......jsem apstinent...vzdyť ste to viděli...
Takže všeho s mírou.......ups....tedy s romčou :-D
JISTĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ

pro Páťu

(Romča UzlíkoŠeba, 28. 1. 2009 13:45)

Jak nikam nepůjdeš!potřebuji mít u sebe svého béékatele a pijana:-)Tak se připrav na sobotu věřím, že ti bude ráno v neděli blbě:-))))tak zdar našemu jistěěěěěěěěěěěěěě!

Nikam už netáhnu

(Páťa, 27. 1. 2009 20:12)

Já fakt raděj nikam už nepotáhnu...vostuda hadr,,,ještě že mi nebylo blbě....zaplaťbpámbůh za ty dary....HAPPY NEW YEAR

novodobá podoba tance:-)

(Mája, 27. 1. 2009 15:20)

Myslím, že hlavní STAR večera byl rozhodně Páťa , kdo nezažil neví , ale jeho taneční kreace byli no nepopsatelný.Po těch pár panácích s mojí drahou polovičkou se pořádně rozjeli a bééékali a bééékali.Jen tak dál:-) a 7.2 znovu a vidět připitého pana Patrika Šulka s doutníkem, se jen tak nevidí.Bylo to super jen mi příště toho mého šetři:-)nevím jak to ty kluci od Šulků dělají:moc nepijí a když se jednou rozjedou tak toho vypijí jednou tolik co ostatní a ostatní jsou na plech a oni jsou v poho.No holt vydrží dost!Budu se těšit na další taneční kreace

...

(Venoušek , 27. 1. 2009 9:23)

No ještě jsem se neozval já ..... vlastně není v podstatě o čem vyprávět :-) . Jen bych chtěl poděkovat mojí terince, že mě v pořádku odtáhla domů ....

Pozor pozor!!

(Já Páťa osobně, 26. 1. 2009 21:39)

Tak abych to uvedl na správnou míru.Nevím,jestli jsem byl tou pravou hvězdou já , ale co by to bylo za KRČMU kdyby si tam člověk nemohl ZABÉÉKAT. :-D Mé tzv. Nedokumentované Variace byla jen NOVODOBÁ OBDOBA TANCE " POLKA " Holt svět se mění...a je mu potřeba pomoct..a jak jsem si všiml tak měl velice kladný ohlas....i od muzikantů.Nejhorší je ,že se to ale už nedá zopakovat..takže kdo neviděl má peška.
Je mou povinností nepomenout mého spolubéékatele a pijana Romču UzlíkoŠebu bez kterého by to nemělo takovéé správne gráády viď?!! Holt ve dvou se to lépe táhne.
A v neposlední řadě také naše drahé ,milované partnerky Kétku a Máju že to vydržely a vytrvaly i když jsme byli trošičku hlučnější (což si nemyslím-ale většina tvrdí opak...buřt na Vás!!!!! :-D ).
Ať se daří našemu JISTĚĚĚĚ!!! JISTĚĚĚĚ!!

VIP páry

(Josef, 26. 1. 2009 21:36)

Beru na vědomí a příští oslovení bude krásná Kristýnka!!! Takže na obzoru máme další VIP páreček (prvním párečkem je Venca s Terezkou!!) Kevina s krásnou Kristýnkou!!! Blahopřeji!!!!!!!!!!!!

Krasotinka

(Kevin (rellic), 26. 1. 2009 21:15)

Tak abych to uvedl na správnou cestu.Nevím,jestli jsem byl tou pravou hvězdou, určitě si tam dosti lidí pamatuje výkony Venci či mého Staršího Bratra Páti a jeho extrémních Tanečních Nedokumentovaných Variací.Ale když už tu padla zmínka o mé Krasotince, což takovému oslovení nenamítám, rád bych, aby to příště bylo pod jejím stejně tak krásným jménem Kristýna.Takže oficiálně se pro následující budoucnost, budu na akcích objevovat po Boku krásné Kristýnky.Co se týče Akce Bělice..moc vydařená a těším se na další.