Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jirka Brett

23. 1. 2012

 Jako další v pořadí přichází k rozhovoru hokejový universál Jirka Bret.Tomu se v letošní sezoně příliš nedaří, ale přesto bojuje a snaží se pomoci svému týmu.Což mu teda moc nejde.Nicméně nám odpověděl na pár otázek.

 

1.Nastupuješ na postu útočník jsi spokojený se svou pozicí v klubu?

Tak spokojený nemůžeš být nikdy to by jsi se nezlepšoval.Já se v této sezoně pohybuju většinou na rozmezí druhé a třetí formace,někdy hraju i v obraně.Nemám problém s tím hrát kam mě majitel pošle takže ano spokojený relativně jsem.

2.Mimo sezonu pracuješ nějak na své fyzické kondici nebo jen hraješ zápasy v sezoně?

No tak na konci každé sezony si říkám, že to stálo zaprd a že v pauze budu na fyzičce pracovat,ale vždycky nějak zůstanu u tý teorieJ.Takže stížnosti mých spoluhráčů na to že se málo vracím a nebruslím asi budou oprávněný protože už po prvním střídání toho mám dost a šlapu víceméně vodu.

3.Jakou značkou hokejky hraješ a jak ses k ní propracoval? Zkoušel si jiné typy?.

Momentálně hraju s Combat 52 a v záloze mám starou dobrou Warrior, ale připravuju náký změny,který bych chtěl představit možná už v následujícím zápase.

4. Sleduješ své body v kanadském bodování nebo jen vyloženě body týmu?

 Tak přiznám se, že ty svoje body sleduju dost,ale je to spíš k pláči jak nepřibývají a psychycky mě to sráží víš co.Samozřejmě body týmu jsou u mě na prvním místě.

5.Zajisté si někdy zajdeš na pivko,vínko...v jaké restauraci mají fanoušci možnost tě nejčastěji zahlédnout?

No tak občas někam zajdu, ale vyloženě svůj podnik nemám.Spíš se snažím se různě pohybovat a nezanechávat za sebou moc stop což se někdy nepodaří.-)

6.Hokej přináší i jistou dávku mediálního shonu a známosti.Nevadí ti někdy přílišný zájem fanoušků resp fanynek o tvoji osobu?

Tak samozřejmě, já to mám těžší v tom, že jezdím ještě autocross takže když za tebou někdo přijde nevíš jestli podepisovat hokejovou kartičku nebo autocrossový plakát,ale snažím se mít u sebe vždy obojí a fanouškům dycky vyhovět.

7.Co říkáš na divácké návštěvy na našich zápasech? Jsou pro tebe diváci pověstným dalším hráčem?

No tak to víš, že to člověka žene dopředu.Ted na posledním zápase tam bylo myslím 6 lidí což už je hodně dobrý,myslím však, že vedení týmu by mělo pro zvýšení návštěv ještě dělat víc…víš co náký roztleskávačky a ták.

8.Jsi pro to aby vedení týmu angažovalo kustoda,který by se staral o hráče na střídačce při zápase?
Jo tak to je podle mě dlouholetý dluh vedení vůči nám hráčům.Já osobně hodně dodržuju pitný režim a kolikrát v tý flašce už máš na dně a potřebuješ to doplnit a nemůžeš odejít ze střídačky že jo.Takže to bych jako hodně uvítal.

9.Jaká je tvoje oblíbená střela?Trénuješ střelbu?

No s tou mojí střelbou je to hodně bledé.Právě, že netrénuji a to je špatně,ale víš co musíš šetřit hokejky,každá rána je potencionální zlomení hokejky takže si to musíš rozmyslet jestli pálit nebo převzít přihrávku.Kolikrát když je prudší tak to radši pustím.Chce to sponzora.

10.Jaký je tvůj nejméně oblíbený tým v souteži?

No tak bývali to Axsoni, ale dneska už mě vadí skoro každej:-)Když nám nechaj body za dobrý peníze tak většinou měním názor a chvilku je beru.

11.Je něco co by jsi chtěl vzkázat fanouškům,spoluhráčům,soupeřům?

Tak určitě,každá chvála a podpora od fanoušků mě teší,pokaždé když mě nechají soupeřovi beci projet k bráně mě to taky potěší,když mě nevynadá Mirek Duda že nenahrávám to mě taky potěší takže vzkaz je jasnej.Potěšujte mě dál.-)

 

12.Volné téma:je něco na něco jsme se ještě nezeptal a chtěl bys to říct světu?

Jsem hodně rád, že jsem dostal šanci v této organizaci a i když moje letošní výkony nejsou ideální tak vedení týmu mě drží a toho si vážím.Hokej hraju jako pro radost takže to, že zato bereme v týmu prachy nejní úplně stěžejní, ale potěší to.