Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Sezona 2009/2010

World tournament ZELL AM SEE 2010 

 Tady najdete průběh finále !!!

http://www.hockeyserver.net/wt19/gr.php?l=de&g=58&lid=1

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Turnaj s HTA a VAJGAREM v Pelhřimově byl zlatý a stříbrný!!!

   Tentokrát jsem hrál za dva týmy s HTA jsme měli zlatou medaili a s VAJGAREM jsme měli stříbrnou medaili výborně jsem si zahrál !!!!!        

 

 

 

 

  


 

 

   6.Třídy: Vajgar-Hvězda Praha 6:0

Komentář: Poslední zápas sezóny byl SUPER. Se Samkem jsme si je dělali jak malé DĚTI!!! Jeli jsme dva na jednoho Samko mi na hrál já spátky jemu a on do prázdné kasy. Nebo přesilovka kdy si beci vyměnili puk a Kikin Linhart vystřelil já tečnul a ještě jsem dorazil puk do brány SUPER ZÁPAS ŠKODA ŽE JE KONEC SEZÓNY.


 

 

5.Třída DOHRÁVKA : KLH VAJGAR- KLADNO   13:3  ! !

Komentář: Opět se nastartovalo vajgarské dělo. Nejlepší gól byl jak mi Mates nahrál na střed já jim ujel a parádičkou pod nohou pod horní růžek!!! Prostě skvělé takhle si představuji předposlední zápas sezóny SUPER!!!


 

 

Zítra začíná příprava na Zell am See!!!!

 

 

 


 

 

 PZ Kladno-Vajgar  3:14!!

 Komentář: Náš pan trenér řekl ať na ně vlítneme hned od první minuty a taky to bylo vidět. První naše lajna po 25 sekundách vstřelila branku. Potom jsme mohli dát taky branku ale, bohužel jsme ji nedali. Ale hned naše druhé střídání jsem nahrál Matesovi ten mi přenechal tandemem a já pořádnou ránou z kruhu dal gól - brankářovi proletěl puk podpaždím a rozvlnil síťku. Potom jsem měl další dva brejky jeden jsem dal bakendovým blafákem a ten druhý jsem dal tak, že jsem naznačil blafák jejich brankář mi puk chtěl vypíchnout ale, já mu to střelil mezi nohy. V poslední třetině  nahrál Mirda mě já Matesovi, Mates mě, já vrátil z první Matesovi a ten dal úplně do prázdné branky. Potom bek nahrál Matesovi, Mates mě na brankovou čáru a já jsem propálil brankáře z téměř nulového úhlu! Další gól sem dal tak že, se ke mě dostal puk a já vystřelil mezi kruhama k tyči, takže tento zápas jsem měl 5+1. Výborně jsem si zahrál.

 

 


 

 

 

 Dneska pocestuji na Individuál !!!!

 

 

 


 Veselí n.L.-Vajgar 4:4

 

 

 

Komentář: V první třetině jsme se nechali zaskočit Veselí nám dalo 2 rychlé góly ale, my jsme se nedali a Kikin Čeloud dal první gól Vajgaru. Gól na 2:2 jsem dal po Mirdově nahrávce do prázdné brány. Potom jsem měl čtyři brejky ale, dal jsem jenom jeden gól na 2:3. Gól na 2:4 dal Mirda do prázdné branky. Ale oni ještě dali gól na 3:4. V poslední třetině jejich bek vystřelil a několika tečmi skončil v naší síti veliká škoda ale, dobrý zápas.

 


 

 

 

 

 5.Třídy: Vajgar- Meteor Třemošná 4:6 

Komentář: S Třemošnou jsme hráli velmi vyrovnaný zápas ale, nedotáhli jsme ho do výtězného konce. Škoda třetí třetiny kterou jsme pokazili.

 


 

4.Třídy:  Vajgar-Písek 13:0!

Komentář: Zase jsem si dobře zahrál. První 2 třetiny jsem hrál na beku. Poslední třetinu jsem hrál v útoku a dal jsem si 2 góly. Škoda že, tento zápas byl poslední. Ale myslím si že, si všichni hráči dobře zahráli.

 


 6.Třídy: Příbram-Vajgar  3:6 

Komentář: První třetina byla trošku ospalá. Ale stejně jsme ji vyhráli 1:2. V druhý třetině jsem nahrál v oslabení Samkovi a ten si lahodně vychutnal brankáře. V poslední třetině se nastartovalo Vajgarský dělo a vstřelili 3 branky. Příbram se probudila v poslední minutě a dala nám 2 branky ale, stejně jsme vyhráli.

4.Třídy: Vajgar-Veselí n.L.  14:3          


 

 

 

Komentář: Jako vždy v neděli hraju zápas za 4.Třídy. A zápas skončí velikým rozdílem. Zase jsem si dobře zahrál.


 5Třídy:Vajgar- Veselí n.L.  5:1

Komentář: Veselí si chtělo vzít zpět dva naše hráče Škodu a Nováka který nám dali na začátku sezóny. Trenér nám řekl jestli budeme hrát dobře tak nám je nechaj,ale moc dobře nehráli ani nebruslili,ale zastavu 3:1 jsem dal gól a už to bylo 4:1 potom jsme přidali ještě jeden gól a vyhráli jsme 5:1 doufám,že nám kluky nechaj.


 14 dní máme pauzu!!!!!!!

 


4.Třídy:Č.Krumlov- Vajgar 0:12

Komentář: Tentokrát jsme zavítali do Krumlova. Zase v útoku. Dělali jsme si je jak malí děti. Hráli jsme zase výborně skvěle jsme si zahráli. V zápasech za 4. třídy jsi mužeme skoušet co nás napadne. Prostě super.

 

 


 

 

 

4.Třídy: Vajgar-Milevsko 13:4 

Komentář: Nedělní zápasi jsou vždy dobré. Hezky si zahrajeme zastřílíme. Tentokrát jsem hrál na obraně a i tak jsem vstřelil jednu branku.bylo to super. 

 


 

6.Třídy:Třemošná-Vajgar 3:3

Komentář:Hráli jsme výborně,ale oni stříleli góly do naší sítě. Už to vypadalo zle,ale potom jsem vsřelil s přihrávky od Davida Kohúta a bekendem jsem zavěsil pod horní růžek 3:2. Ve třetí třetině jsme skoro nevystřelili na branku. Byli skoro furt v našem pásmě,ale výbrný brankář Kudrfalec nás podržel. A potom to začalo David Kohút zaves do pásma nahrál Peckovi ten vystřelil šudl od brankáře se puk odrazil a já vstřelil svojí druhou branku utkání do prázdné branky 3:3. Zápas se mi moc líbil bojovali jsme a to se mi líbilo. 

 


 

5.třídy: VAJGAR-Příbram  18:2 !!!

Komentář: s Příbramí jsme hráli skvěle. Nenechávali jsme si dávat góly,ale naopak jsme je dávali.  Příbram není silný,ale ani slabí podle mě rozhodla touha po vítěztví.

 


 

 

Obrazek

 

Zima u nás doma.

Nádherně jsme si zabobovali společně se Samkem a s mým bratrancem Jirkou, udělali jsme skokánský můstek. Koulovali jsme se a Jirka mě zaházel do sněhu. Byl jsem celý od sněhu a studený obličej.

Zleva jsou já a Samko,uprosřed moje sestra Romanka

a zprava druhá sestra Danielka a můj bratranec Jirka.

  U nás napadlo 30 až 50cm sněhu.

 


 

 Vajgar-Sparta Praha 1:9

Komentář:Na tento výsledek jsme hráli výborně. Každý hráč hrál výborně.První třetina byla výborná prohráli jsme jenom 0:2. Druhá třetina byla už horší byli jsme mockrát vylučováni a dostali jsme zbytečné góli prohráli jsme 0:5. Třetí třetina byla dobrá dali jsme jeden gól ale Sparta další 2 přidali 0:2 ale jinak se mi to líbilo.

 

 


 

 

  Vajgar-Písek 6:5

 Komentář:Jako vždy naše první třetiny,už po první třetině jsme prohrávali 4:1. Po první třetině nám trenér domluvil a druhá třetina skončila celkově 0:4 pro vajgar. ve třetí třetině jsme hned dali gól. Inkasovali jsme gól až 24 sekund před koncem.Dohráli jsme zápas už celkem v klidu už se těším na zápas se Spartou.

 

 


 

   Vajgar- Plzeň 0:9

 

 

Komentář:Hráli jsme katasrofálně.Moc jsme se nesnažili ani dát gól.Prostě se mi to nelíbilo.                                     

Dál komentář poskytovat nebudu!!

 

 


 

 

 

  

 HOCKEY TALENT ACADEMY turnaj v Milevsku

Klikněte na odkaz je tam zpráva z TELEVIZNÍCH NOVIN

 http://embed.acapela.tv/Embed/GoodOldTimesEmbed.swf?id=96902334_c0bccd40ece31

 


 

TAKHLE SE MI MALÍ HOKEJISTI NECHOVÁME.TAKHLE BLBĚ !!!

KLIKNĚTE NA ODKAZ ale pozor !!! mládeži nepřístupné

"http://www.youtube.com/v/7hMOSw0BU-s&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=cs_CZ&feature=player_embedded&fs=1"></param><param  

 


 

  

Dneska 14.12.2009 začal Christmas Cup v Mostě.Máme tady 2 týmy

Daří se nám dobře.Výsledky ve skupinách.

HTA 1-MOST  10:0                          HTA 2-Chomutov 1:4

HTA 1-Team AUSTRIA 6:0           HTA 2-Košice         6:0

Hraju za HTA 1 a vyhráli jsme skupinu.HTA2 postoupilo do čtvrtfinále ze 2.místa a zítra hrajeme proti sobě.Po zápase sem muselodjet na hotel protože mi není dobře.Ale zítra budu v pořádku a snad budu hrát.Tak čtvrtfinále hraje HTA1 proti HTA2 a já už ležím doma v posteli.Mám angínu !!!

Čtvrtfinále : HTA 1-HTA 2       4:0

Semifinále: HTA 1-EASTERBunies  2:1

Finále         : HTA 1-Žďár n/S      3:5  MÁME STŘÍBRO !!!

 

 OPĚT JSEM HRÁL ZA ČTVRTÉ TŘÍDY.                                             

STRAKONICE  VAJGAR  2:5                                             

Komentář : přijeli jsme na pomoc 4.třídám proti dobrým Strakonicím.Hrál jsem za Vajgar na beku s Tomášem Homolkou.Strakonice nebyly špatný,ale s náma to měly těžký.Dal jsem jim 2 góly a na jeden jsem nahrál Tomášovi Homolkovi.Jejich gólman byl dobrej.Hodně šancí ještě chytil.Byl to docela dobrej zápas.

 5.třídy

VAJGAR     VESELÍ  10:3

KOMENTÁŘ: PROTI VESELÍ JSME ZAČALI DOBŘE . I KDYŹ SE VESELÍ SNAŽILO,NEMĚLO PROTI NÁM ŠANCI.SKÓRE SE POŘÁD ZVYŠOVALO A NAKONEC SI VESELÍ ODVEZLO DÉSÍTKU !!! ZA VESELÍ HRAJOU I KLUCI ZE SOBĚSLAVI A Z MILEVSKA,ALE MOC SE JIM TO NEDAŘÍ.

 

 HRÁL JSEM ZA 4 TŘÍDY PROTI PÍSKU.                                     

PÍSEK VAJGAR J. HRADEC  2:25                                                              

DOBŘE JSME SI ZAHRÁLI... JÁ HRÁL V LAJNĚ S MATESEM JÁ DAL 6 GOLU A NA 5 PŘIHRÁL CELKEM JSEM MĚL 11 BODU.  S MATESEM JSME SI TAK DOBŘE NAHRÁVALI ŽE ZA JEDNO SŘÍDÁNÍ JSME DALI 3 GOLY. NEMÁM CO NAPSAT BYLO TO SKVĚLÉ DOBŘE JSEM SI ZAHRÁL.

 

 DOMÁCÍ SLAVIA NEMÁ ANI BOD!!!!                                              

HC SLAVIA PRAHA VAJGAR J. HRADEC  3:6                                                 

KOMETÁŘ: HRÁLI JSME SUPER. ALE SLAVIA NEBYLA TAK HROZNÁ. NECHTĚLI JSME NAPODOBYT PÁTˇÁKY KTEŘÍ PROHRÁLI 8:2. HRÁLI JSME SVOJI HRU SAMKO SOLENSKÝ DAL 5 GOLU A DAVID KOHÚT DAL 1GOL. NEJVÍC SE MI LÍBILA AKCE TŘI NA JEDNOHO,SAMKO VZAL PUK NAHRÁL HO MĚ JÁ ZAVES DO PÁSMA NAHRÁL JSEM DAVIDOVI TEN SAMKOVI SAMKO VÍKO!!!!

   

 TŘEMOŠNÁ: VAJGAR 4:1                                                                                                                    HRŮZA!!!!!!                                                                                                  HRÁLI JSME CELKEM DOBŘE BYLI JSME LEPŠÍ ALE ONI DÁVALI GOLY A MY NE. HNED ZE ZAČÁTKU JSEM MĚL VELKOU ŠANCI ALE PUK NEPAD DO SÍTĚ. POTOM JSME ASI PŘIBLIŽNĚ V 9 MINUTĚ DOSTALI GOL 1:0.POTOM JSEM JEL JEDNA NA JEDNOHO Z MODRÝ JSEM VYSTŘELIL GOLFÁKEM DO RAMENA BRANKÁŘE ALE  ROZHODČÍ PÍSKNUL MASKU. MATYÁŠ FILIP DORAZIL ALE TEN ROZHODČÍ.CHTĚLI JSME HRÁT ALE NEŠLO TO. 

 VAJGAR:PŘÍBRAM 14:4                                                                                                                  

 komentář: S Příbramí jsme hráli velmi dobře.Ale tentokrát jsem hrál za pětky a dostali jsme gol jako první.Ale pak jsme se rozběhli a dali góly.Druhá třetina byla ještě lepší. Přidali jsme dalších pár golu a už nebylo o čem mluvit.Na třetí třetinu jsem hrál s Mírou  na beku a byla to hrůza při střídání se mi strhla hrana na brusli.Ale na konec to dopadlo dobře.

V Jihlavě to byla hrůza skončili jsme ze čtyřech

Obrazek

týmů  na 4 místě. Hned první zápas jsme prohráli s Jihlavou 4:2. Druhý zápas s Českýma Budějovicema  jsme prohráli také 4:2 a poslední zápas jsme s Konínem prohráli 8:0. Tam jsme se moc neukázali no prostě příští turnaj to musí být lepší.

 

 

  

ČESKÉ BUDEJOVICE : J.HRADEC 3:2

KOMENTÁŘ: PRVNÍ TŘETINA BYLA CELKEM OSPALÁ. DOSTALI JSME GOL NA 1:0 PŘIBLIŽNĚ 5 MINUTA. POTOM JSME TLAČILI ,ALE PUK NECHTĚL ZAJECT DO BRANKY. DRUHA TŘETINA BYLA ZASE DOBRÁ , ALE DOSTALI JSME GOL NA 2:0 . TŘETÍ TŘETINA BYLA NEJLEPŠÍ KONEČNĚ SE HRÁL POŘÁDNEJ HOKEJ . NEJPRVE DOMINIK PECKA VSTŘELIL BRANKU NA 2:1 A POTOM JSME UJELI DVA NA JEDNOHO JÁ NAHRÁL JOROMÍRU PYTLÍKOVI TEN VYSTŘELIL BRANKÁŘ VYRAZIL PUK PŘED SEBE A JÁ DAL GOL NA2:2. POTOM JSME HRÁLI NA DVĚ LAJNY A JÁ MYSLÍM ŽE SI ZA TO MŮŽE TŘETÍ LAJNA SAMA. HRÁLI JSME VÝBORNĚ ALE V 16 MINUTE JSME DOSTALI NA3:2 SKOUŠELI JSME I POWERPLAY ALE NIC PO ZÁPASE MĚ TRENER POCHVÁLIL

  

VAJGAR:HVĚZDA PRAHA 7:3                                                                                                            

KOMENTÁŘ: KONEČNĚ SE NÁM POVEDLO PO DLOUHÉ DOBĚ VSTŘELIT PRVNÍ GOL. SAMKO SOLENSKÝ PUK VZAL NA ČERVENÉ ČÁŘE A DAL GOL 1:0. JINAK JSME HRÁLI CELKEM 2.TŘETINY ŠPATNĚ POTOM NÁS TRENER DAL  DOHROMADY A TŘETÍ TŘETINA BYLA SUPER PROTOŽE JSME NECHTĚLI NAPODOBIT  PÁTˇÁKY KTEŘÝ PROHRÁLI 4:5.

HC SPARTA PRAHA : J.HRADEC 9:5                                                                                          

KOMETÁŘ: JAKO VŽDY JSME PRVNÍ DOSTALI GOL. POTOM JSME ZABRALI A V PŘESILOVCE JSME DOLI GOL ZÁSLUHOU DANIELA KLUSÁČKA.JÁ HRÁL NA BEKU A MÍSTO MĚ HRÁL JAN ŠERGL.SNAŽILI JSME SE HROZNĚ MOC ALE ONI DÁVALI GOLY A MY NE.

    

AJGAR : VAJGAR - PÍSEK 9:2                                                                                                                            

KOMENTÁŘ: ZAČÁTEK BYL HODNĚ DOBREJ. VŠICHNI JSME SE SNAŽILI JÁ ZAZNAMENAL SVŮJ PRVNÍ HATRICK ZA TUTO SEZONU. UŽ NEMÁM CO NAPSAT PROSTĚ SKVĚLÉ.

 

 

 

 

 PLZEŇ : VAJGAR  8:4                                                                                                        

KOMENTÁŘ: ZAČÁTEK CELKEM DOBREJ  . PO PRVNÍ TŘETINĚ JSME PROHRÁVALI 2:1 . DRUHÁ TŘETINA BYLA JEŠTĚ LEPŠÍ . VYROVNALI JSME NA 2:2 ALE HNED POTOM NÁM ODSKOČILI NA 4:2 SAMKO SOLENSKÝ HNED ODPOVĚDĚL GOLEM NA 4:3 . A JÁ SEM VYROVNÁVAL NA 4:4. TŘETÍ TŘETINA BYLA HROZNÁ HNED NA ZAČÁTKU JSME DOSTALI 5:4 A UŽ NEBYLO OČEM MLUVIT A TAK JSME PROHRÁLI 8:4.

VAJGAR:KLADNO 13:2                                                                                                      

KOMETÁŘ : PRVNÍ TŘETINA BYLA HROZNĚ OSPALÁ . ALE DOKÁZALI JSME ŽE UMÍME DÁVAT GOLY . 4:1V DRUHÉ TŘETINĚ JSME  DOSTALI GOL NA4:2 . A HNED POTOM JSME ODPOVĚDĚLI MY. NA 8:2. V TŘETÍ TŘETINĚ  JSME PŘIDALI DALŠÍCH 5 GOLU A VYHRÁLI JSME 13:2

https://akalaj.estranky.cz/admin.php?akce=c_detail&c_id=44
    /clanky/hokej-vajgar-hradec/lokomotivu-jsme-vykolejili___