Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 9. 2006

PŘEVZETÍ DESKY

Dnes je přesně 5.9.2006, ráno začalo vstáváním do školy v 5.30 hod., kdo nás zná, ví že je to pro nás hodně smrtící hodina, takže nic moc! Normální rozmístění dětí po škole a školce, šla jsem ještě nakoupit, protože jediné co jsme sebou vezli byly rohlíky na celej den.

A šinu si to pěšky k hale, když vidím mladou dlouhovlasou slečnu pobíhající kolem muže středních let, taky dobře vypadajícího, kterej hlavně razil červenou vestou, jak trdlíkují po naší desce, zatím jenom s metrem. Zarazilo mě, že měřili bez nás, nu co, vyložím nákup a jdu to omrknout.

Pán měří, prej nás k ničemu zatím nepotřebuje, slečna postává opodál a spíše se nudí. Tak jsem se chopila z vlastní iniciativy metru neb mu stále padal z okraje, a tak ho jen přidržovala. Začali jsme spolu měřit, protože jsem věděla, že stejně nepůjdu pryč, tak to nebylo špatné, přímo se účastnit vlastní popravy.

Ta nenechala na sebe dlouho čekat, že občas uhne nějaká ta strana o nějakej ten cenťák nevadí, když však jedna uhlopříčka sedí na milimetry a druhá lítá o pět centimerů...no to by problém mohl bejt! Čili co se nám to povedlo? MÍSTO SKORO ČTVERCE JSME POSTAVILI KOSOČTVEREC!

Naštěstí pán byl vstřícnej a že je to navíc, je dobrý, kdyby to chybělo, tak se sbalí a jede o dům dál a my bychom museli předělávat. Prostě vzal kalkulátor a přepočítal co se dalo, posunuli jsme to trochu jinak, a je to! NA KOSOČTVEREC POSTAVÍME KOSTKU!

Začala fáze dvě a tou je měření nejlépe ideální rovnosti povrchu desky, no už od pohledu to nebylo ono a to i přesto, že to měli dělat profíci. Občas tam byl hlubší zářez a to mohl bejt problém. tak jsem poskakovala po čtverečních metrech, přesněji po cca 120 cm  s "nivelákem" v ruce ve všech směrech a společně jsem vyměřili 9x9 bodů, což je 81 tuším, no a vyšlo nám, že nejnižší je 5,6 a nejvyšší 7,1, rozdíl 1,5...přesně do tolerance...verdikt...VYHOVUJE!

Tento den se dá prostě nazvat, jako výplata po provedené práci, ne že bychom už byli ukonce, ale víme, že co jsem dělali nebylo pro nic, že deska prošla, že nám ji převzali, že je tím zhodnocena celá naše snaha a úsilí. Vím že jsem hlásala, že pokud projde, vzhledem k tomu, jak se to vše vyvíjelo,  se naučím i pít, protože tohle si zaslouží pořádnou oslavu, tak se veřejně omlouvám, asi nezačnu, ale stejně jsem mooooooooooooooc ráda a všem děkujeme, co tuhle radost sdílí s námi, je k nezaplacení :) Kačka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Jarka

kačka, 17. 9. 2006 0:37

No jak vidíš, tak jsem se polepšila doplnila jsem sem všechny fotky co jsem našla, takže už můžeš vidět jak to bude vypadat. Jinak děkuji za palečky, myslím, že je ještě budem potřebovat. A na otázku...ano už třetí den se odvíjí náš dům :)PS: Ve čtvrtky jezdíme do SPC Srdce na logopedii, tak se někdy můžem vidět, myslím...jezdíme na jednu, páčko kačka

Deska

Jarka, 15. 9. 2006 11:10

No vidíš, jak vám to hezky jde. Samozřejmě, že se radujeme s vámi. I když v těchto dnech by jste již měli stavět, že? I nadále držím palce. Papá