Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo KHL v Horce II.

3. 10. 2010

8. kolo KHL v Horce II.

 

V sobotu 2.10 jsme se letos naposled sjeli na osmém kole Kutnohorské hasičské ligy a tentokrát nás přivítali pořadatelé v Horce II. Většina z nás jela do Horky II. poprvé a myslím, že mohu mluvit za většinu soutěžících, když řeknu, že jsme byli všichni velice kladně překvapeni. Nově vybudovaný krásný hasičský plácek s betonovou základnou, pěkné zázemí pro diváky a krásné ceny za osmé kolo. 

A teď k samotné soutěži. My jsme šli na základnu po domácím družstvu jako první z ligových. Já jsem byl hodně nervózní, protože nám v pátek onemocněl strojník a já jsem ho měl nahradit a naposledy jsem to běžel v Malešově . Začátek útoku jsem moc nevnímal, jen vím, že jsme v čase 23s stříkali a to stříkání bylo nekonečné. Časomíra se zastavila na čase 35,62 s  a to byl pro nás všechny šok. Chtěli jsme bojovat s Novýma Dvorama o čtvrtou příčku o kterou jsme se před posledním kolem dělili. Kluci na proudu tvrdili, že proti sluníčku, které bylo přímo za terčema nic neviděli a ještě foukal vítr. Družstva, která šla po nás měla také dlouhé nástřiky a tak jsme jen čekali jak vše dopadne. Nové Dvory zaběhly čas 37,38 s my jsme věděli, že nám čtvrtý flek už nikdo nezveme . V průběhu soutěže jsme viděli hodně pěkných útoků a ještě víc dlouhých nástřiků. Ke konci soutěže se podmínky malinko zlepšily, ale časy se o moc nezlepšily. K našemu velkému překvapení jsme zjistili, že nám dnes čas 35,62 s stačil na pěkné čtvrté místo . V kategorii žen stojí určitě za zmínku pěkně sehraná scénka holek z Krchleb, kterou sehrály ve spolupráci s klukama z Nových Dvorů před startem . Po ukončení posledního pokusu dne, jsem se stal obětí spiknutí našich a Novodvorských kluků a i přes velkou snahu jsem se nevyhnul ledové koupeli . Jediné, co mě poté hřálo, je to, že koupeli se nevyhnul ani hlavní organizátor celé koupelové akce Sanka .

Celkové umístění v letošním ročníku KHL je pro nás velkým úspěchem. Je určitě znát, že družstvo běhalo celou sezónu v téměř stejné sestavě. Doposud jsme skončili nejlépe na 7. místě a to letošní 4. místo je po celoročních poměrně vyrovnaných výkonech zasloužené . Po sečtení celkových výsledků jsme zjistili, že máme stejně bodů jako třetí Křesetice, ale oni měly větší počet lepších umístění a asi zaslouženě jsou letos na bedně. My si na tu bednu ještě počkáme a je to pro nás určitě velká výzva. A co se týká celkových vítězů v obou kategoriích, což jsou „roboti“ ze Zibohlav a holky z Krchleby, tak je vidět, že kdo umí ten umí a vítězství obou týmů bylo suverénní a zasloužené.

My se už těšíme na soutěžní pauzu, protože letošní sezóna byla opět docela dlouhá a namáhavá. Máme za sebou hodně soutěží a jiných akcí okolo hasiččiny. Ještě nás v brzké době čeká pořádání drakiády a nějaké ty povinnosti v nově opravené hasičárně a pak trochu toho odpočinku .

 

Celkové pořadí v KUTNOHORSKÉ HASIČSKÉ LIZE 2010

 

 

Muži:

1.    Zibohlavy

2.    Uhlířské Janovice

3.    Křesetice 

4.    Močovice 

5.    Nové Dvory

6.    Červený Hrádek A

7.    Církvice

8.    Červený Hrádek B

9.    Kořenice

10.     Konárovice

11.     Radovesnice I.

12.     Poličany

13.     Malešov

14.     Onomyšl

15.     Suchdol

 

Ženy:

1.    Krchleby

2.    Zibohlavy

3.    Kořenice

4.    Horka II:

5.    Červený Hrádek

6.    Křesetice

7.    Konárovice

8.    Suchdol

9.    Olšany

 

Podrobnější informace na http://www.sdh-ndvory.com

 

 TM

 

Náhledy fotografií ze složky KHL Horka II.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář