Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trocha vědy

Příspěvky

Vědci netuší, proč Země mění svou vibraci

30. 3. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

Indičtí Rišiové v dávných dobách nazvali frekvenci 7,83 Hz frekvencí Om.

Je to také přirozený srdeční rytmus matky Země známý jako Schumannova rezonance. Podle Wikipedie jsou „Schumannovy rezonance globálními elektromagnetickými rezonancemi vyvolanými výboji blesků v dutinách utvářených zemským povrchem a ionosférou.“

 

Aktivace DNA

19. 8. 2016

| Komentářů: 1

| Rubrika: Trocha vědy

DNA neboli deoxyribonukleová kyselina je velká molekula ve tvaru dvojité šroubovice. Hraje úlohu jakéhosi chemického kódu, obsahujícího instrukce známé jako geny, které určují, jak tělo a jeho jednotlivé části budou růst, vyvíjet se, fungovat a udržovat se. Skoro ve všech lidských buňkách je DNA uspořád&aacut e;na do 46 útvarů ve tvaru písmene X, které se nazývají chromozomy a nalézají se v buněčném jádru. Obrovský seznam instrukcí, které DNA nese, má podobu dlouhých tenkých molekul ve tvaru dvojité šroubovice, z nichž na každý chromozom připadá jedna. Každá tato dvojitá šroubovice má dva prameny připomínající vývrtku, které se kolem sebe ovíjejí a pro molekulu DNA vytvářejí jakousi páteř.

 

Kvantová fyzika - Vítejte v Matrixu!

21. 12. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

 

Vědci objevují Jednotu

6. 5. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

Pokus, který se vzpírá logice: částice spolu komunikují ze záhrobí
 
Člověk už si pomalu zvykl na to, že se ve světě elementárních částic dějí roztodivné věci, které se často vymykají zdravému rozumu, ale že by spolu mohly být ve spojení dvě částice, z nichž jedna vlastně ani neexistuje, je přece jenom trochu moc. Jenže přesně tohle ukázal nedávný pokus izraelských vědců.
 

Vědecký důkaz, že lidská rasa byla vytvořena mimozemšťany

16. 4. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

Nelekejte se, ale máte ve svém genetickém kódu mimozemskou DNA, říkají vědci.
Skupina výzkumníků pracovala po 13 let na projektu lidského genomu. Tento projekt byl dokončen v roce
2003 a naznačuje, že vědci učinili udivující historický objev: Domnívají se, že takzvaných 97% nezakódované sekvence v lidské DNA není ničím menším než genetickým kódem mimozemských životních forem.

 

Začínáme v sobě tvořit čtyřvláknovou spirálu DNA

20. 3. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

Zdroj obrázku ZDE
Na světové vědecké scéně zavládlo vzrušení. Vědci univerzity v Cambridge poprvé v historii identifikovali čtyřvláknovou spirálu lidské DNA. Co to znamená? Hodně.

 

 

Co jsou Genové klíče?

17. 1. 2014

| Komentářů: 1

| Rubrika: Trocha vědy

Lidská DNA, nosič genetického kódu – informace, která do této chvíle ovlivňovala to, kým jsi. Není to však genetická informace, co určuje tvůj osud. Genetická informace je pouze surovinou, potenciálem. Tvůj vlastní přístup k životu je tím, co určuje, zda bude potenciál ve tvé DNA rozvinut nebo pokřiven a nevyužit. Hru, jež hrajeme každý sám se sebou, udržujeme při životě tím, že svým představám věříme, tím dáváme hře svůj souhlas. Pochopením síly lidského vědomí versus bezmoci způsobené souhlasem ke hře, máme všichni možnost vystoupit ze začarovaného kruhu a stát se svobodnou bytostí. Jedinou možností je být TADY a TEĎ. Co nám však brání být v přítomném okamžiku? Jsou to naše neustále opakované programy myšlení a chování – vyhýbání se nebo přehrávání, dva extrémy. Sestavení osobního profilu (podle času a místa narození) ukazuje, jaké programy jsou do naší osobnosti zabudové. Následná celostní vědomá práce s programy a tělem (a jejich propojení) nám umožňuje naučit se je rozeznávat a zůstat s nimi v přítomnosti, kde se mohou sami proměnit.

 

Věda opatrně přiznává: lidé jsou bytosti tvořené světlem

16. 1. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Trocha vědy

Biofotony. Lidské tělo je vysílá, používá ke komunikaci a samo doslova existuje čistě na základě světla. Vědci začínají pomalu bourat čistě materialistické paradigma.
 

Stáří lidské DNA udivuje genetiky

8. 8. 2013

| Komentářů: 2

| Rubrika: Trocha vědy

Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.

 

Lidská DNA: Průlomové objevy na počátku 3. tisíciletí!!

24. 1. 2013

| Komentářů: 2

| Rubrika: Trocha vědy

Ovšem ve chvíli, kdy reprodukci přijímaných dat posuneme za tuto "přednastavenou" hranici, se začneme dostávat k vážně odlišným závěrům, jelikož v tu chvíli začínají být ve hře data, která jsou během klasického režimu dekódování prostě odfiltrována, takže vůbec nezasáhnou naše fyzické vědomí. Moderní neurovědecké disciplíny, jako například neurokybernetika, stále častěji poukazují na to, že ve skutečnosti "vidíme pouze to, co chceme vidět". V tomto ohledu vyznívá poměrně směšným způsobem onen starý známý příměr - "potřebuji to vidět na vlastní oči". On by jinak i fungoval, jenomže to bychom museli ze svého fyzického vědomí absolutním způsobem odstranit veškeré předsudky, předpojatost, memy, vlivy víry a vnitřního přesvědčení.