Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekJmenuji se Hana Cermánková, žiji a pracuji v Trutnově. Vyučuji kurzy metody One Brain, kurzy Reiki, semináře rodinných konstelací a pracuji s klienty při soukromých konzultacích.
Kromě této práce, která mě velmi těší, je mojí velkou zálibou cestování, vážná hudba a pobyt v přírodě.
Jsem matkou dvou již dospělých dcer.
Byla jsem mnoho let učitelkou a tato metoda mi  pomohla najít možnosti, jak pomoci dětem při jejich obtížích v učení a dospělým vrátit do života klid a pohodu. 

V průběhu soukromých konzultací hledám společně s klienty řešení problému a nalezení jejich nové cesty k sobě samému. Tato cesta není lehká a vyžaduje mnoho práce a trpělivosti. 
Absolvovala jsem lektorský výcvik metody " One Brain" a od roku 2001 vyučuji kurzy této metody. Svoji práci opírám i o práci s energií Reiki, vyrovnávání energií v meridiánech a principy rodinných konstelací. Používám také Bachovy esence a léčivé kameny.

Obrazek


 
Soukromé konzultace zaujímají v mé práci velmi významné místo. Ti klienti, kteří chtějí poznat hlouběji sebe sama a změnit svůj život, mají možnost účastnit se práce na svém rozvoji na seminářích. Práce ve skupině má jiný a mnohem intenzivnější účinek a každý zde může najít a poznat své skryté možnosti a schopnosti. Každý z nás je jedinečný a má možnost svůj život měnit podle svých představ.

Při svém studiu i práci jsem potkala mnoho skvělých lidí a učitelů, kteří mi pomohli najít novou životní cestu. Bez nich bych svůj život nedokázala sama změnit.

Ve své Psychologicko-kineziologické poradně nabízím zájemcům
- terapii prováděnou zkušeným terapeutem  s mnohaletou  praxí a vysokou odborností
- různé metody terapie
- kurzy
- možnost naučit se léčit sebe a pomoci i druhým bez rizika  jakéhokoliv ublížení (předávaná energie nevysiluje)
- certifikáty z absolvovaných kurzů
- skripta  obsahující  probrané učivo
- možnost kontaktovat terapeuta kdykoliv v případě potřeby