Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s lvicemi

21. 1. 2009

V sobotu 17.ledna 2009 se utkaly týmy HC Lvice Dublovice a Stračenky Sedlčany. Před utkáním proběhlo představení jednotlivých hráček a pak tradiční focení obou týmů.

A pak začal vlastní zápas. Utkání začali lépe Lvice, které se ,,zakously,, do Stračenek hned od začátku a hezkými akcemi se dostávali šancí, které ale končily na připravené brankářce Stračenek. Po jedné s akcí ale nakonec Lvice skorovali zásluhou Marcely Spilkové - 1:0. Stračenky bojovaly ,ale několik dobře vypadajících akcí nedokázaly proměnit. Lvice měli v této třetině převahu, ale jejich šance končily většinou na dobře chytající brankářce Stračenek.

 Ve 2.třetině se Stračenky zlepšily ,lépe si přihrávaly a po několika nevyužitých šancích přeci jen vyrovnaly zásluhou Lucky Moulíkové 1:1. Stračenky branka ,,namlsala,, a dál se snažily dobívat branku soupeřek, Lvice ale také měli několik šancí, kdy rychlé protiútoky musela řešit až brankářka Stračenek. Další gól ale padl opět do branky Lvic, kdy se individuálně prosadila Eliška Chaloupková - 1:2.

Ve třetí části se snažily oba týmy o vstřelení branky,ale brankářky už byli proti. Na výsledku nezměnil nic ani závěrečný tlak Lvic. Stračenky si už vítězství vzít nenechaly a potvrdily své loňské vítězství v hokejovém turnaji žen.

 Po ukončení utkání přišly na řadu samostatné nájezdy ve kterých zvítězily hokejistky Lvic 4:2.

 

Po přátelském podání ruky po utkání a předání drobných dárků nejlepším hráčkám ( Za Lvice Jitka Macháčová  za Stračenky Lucie Moulíková ), byl vyhlášen finanční výtěžek z utkání, který činil 3150 kč. Tento obnos byl věnován Občanskému sdružení život dětem ,který má pomoci k nákupu lékeřského přístroje pro endoskopicé vyšetření tlustého střeva dětí ve FN Motol v Praze.

 

Utkání navštívilo včetně dětí cca.250 nadšeně povzbuzujících diváků.

 

Závěrem patří veliký dík všem kdo toto utkání navštívili a přispěli tak každý svou měrou k výsledku dobročinné akce.

 

 

LVICE DUBLOVICE - STRAČENKY SEDLČANY

1:2 ( 1:0, 0:2, 0:0 )

 

branky : Marcela Spilková - Lucka Moulíková , Eliška Chaloupková.

 

 

SESTAVA :

 Petra Jelenecká

 

 Olina Jiráčková, Andrea Svobodová,

Nikola Nováková, Jana Steigerová

 

Jana Krejčová, Zuzana Susserová, Petra Vystydová

Lucie Moulíková, Eliška Chaloupková, Michaela Mařincová

Lenka Kortánková, Kateřina Srncová, Lenka Eisenreichová