Jdi na obsah Jdi na menu
 


přetěžký duel v Břeclavi

 

MSK BŘECLAV – SK ROSTEX VYŠKOV 0:0 (0:0)

ŽK: 58´. František MACHOVSKÝ (faul na Chalabalu) – 42´. Jakub GALIA (faul)

rozhodčí: Milan PLESAR – Zdeněk HULCKÝ, Josef VAŠEK

diváků: 80


 

hráno v sobotu 2.4.2011 od 10:15 na trávě stadionu Slovanu v Břeclavi v rámci 17. kola divize st. dorostu sk. „D“


 

SESTAVA MSK BŘECLAV


 

Lukáš MAŇÁK – František MACHOVSKÝ, Roman VEJVANČICKÝ ©, Josef NEŠPOR, Jakub DOBŠÍČEK – Tomáš POSPIŠ (71´. Rostislav KURIAL), Jaroslav HROMEK, Michal POLÁŠEK, Patrik LEVČÍK (62´. Milan SYCHA) – Jan DUNKA, Adrian SEGUNDO (57´. Tomáš KRUTÁK)

na lavičce byl připraven náhradní gólman Lukáš POLACH

trenér: Luděk ZLÁMAL, asistent: Milan KICL


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Václav NOVOTNÝ, Radek CHALABALA, Petr ONDRA (67´. Roman SEDLÁŘ) – Tomáš SÁDLÍK, Jakub GALIA, Filip LUSKA, Michal PETŘEK (58´. Tomáš MUSIL) – Filip NOVOTNÝ (82´. Filip NOVOTNÝ), David GOTTVALD, Josef LIČKA ©

na lavičce byl připraven náhradní gólman Ondřej KOSTELKA

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

 

V sobotu 2. dubna obsolvovali naši dorostenci přetěžký zápas v Břeclavi. Úkol zněl jasně – pokrýt Segunda a po vyplnění zápasu přibyl ještě jeden – zneutralizovat Jana Dunku. Dunka nás po celý zápas svým uměním fotbalově strašil, Segundo šel dolů v 55. minutě, náladu si tak spravil v neděli, když skóroval za U18 v duelu KP se Slatinou.

Řízením zápasu byl pověřen nejvyšší muž otrokovické kopané, předseda TJ Jiskra Otrokovice, Milan Plesar.

 

Od prvních minut se balon více posouval z kopaček domácích hráčů, nebezpečný především prostor levé lajny, odkud posílal centr za centrem hráč s gumovými kotníky Patrik Levčík. Naše obrana hrála disciplinovaně, díky svému postu často vynikal Filip Luska odvracející mnoho centrů mířící na první tyč. Ale bylo by velmi nespravedlivé vyzdvihovat pouze Filipa Lusku, pochvalu zaslouží celá defenziva.

Samozřejmě jsme se neprezentovali pouze prešovským betonem, ačkoliv naše pozice v tomto zápase nám přikazovala vycházet hlavně z obrany.

Lehké nebezpečí před gólmanem Břeclavi Lukášem Maňákem bylo v 10. minutě, když F. Novotný prostrčil balon Tomáši Sádlíkovi, bohužel se dostal za střelecké pozice, proto následoval míč do pravé lajny, odkud Václav Novotný čepoval balon do „16“ domácích, stoper Roman Vejvančický balon důrazným odhlavičkováním uklidil lépe než Mr. Propper vaši domácnost.

Další možnost centru od půlící čáry po faulu domácícho hráče, balon z nohy Jakuba Galii našel pouze hlavu levého beka Břeclavi Jakuba Dobšíčka.

Obrovskou porci umění předvedl Tomáš Holásek, když vytáhnul střelu Michala Poláška mířící do šibenice na rohový kop, po rohu neúspěšného šibeničníka Poláška vykopával balon z prázdné brány Radek Chalabala. Prakticky z protiútoku vyzval Václav Novotný k zakončení Novotného Filipa, jemuž se střela nepovedla....

 

Ve druhé poločase se hra opticky vyrovnala, více jsme se začali pouštět do útoků, především po tom, co přišel na hřiště Tomáš Musil. V 70. minutě dokonce nastřelil pravou tyč Maňákovy svatyně, balon jsme už viděli v bráně, to by ale brána nesměla mít šířku sedm metrů, nýbrž devět, poněvadž od tyče mířil balon díky falši za brankovou čáru, bohužel pro nás kousek vedle levé tyče. Musil nevyužil ani dvou nájezdů na bránu, když jej Maňák vychytal.

Břeclavský tlak větší než plechovce sardinek jsme v závěru zápasu přežili bez inkasování, když sudí Milan Plesar naposledy zapískal do píšťalky, byli jsme všichni soudní spokojeni s bodem.

 

V sobotu 9. dubna se od 10:15 utkáme na Městském stadionu ve Vyškově s předposledním týmem tabulky, celkem Viktorie Otrokovice. Pro své chlapce mám varování před podceněním a před mou návštěvou v pozdních hodinách v jistých podnicích....

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář