Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šašek s píšťalkou

14. 5. 2009

Ve středu jsme se vydali na výlet do slunné Olomouce. Na tvarůžky nikdo neměl chuť, ačkoliv několika jedincům z tlamy táhlo solidně i bez tvarůžků. První utkání sehráli netradičně mladší dorostenci a tak měla naše „starší“ výprava hodinu a půl čas. Volno se rozhodli naši chlapci strávit v nedalekém hypermarketu Globus a místní prodavačky na ně určitě jen tak nezapomenou, neboť řada hráčů projevila svou pravou sexuální orientaci a navzájem se  skoro mazlili. V této činnosti pokračovali i během první půle zápasu mladších dorostenců. Na tribuně foukalo, ale bylo jim teplo…

 

Poprvé v této sezoně nastoupili v základní sestavě od začátku utkání M. Macek a L. Chudý, což byla reakce na neúčast M. Žočka a P. Hochmana.

Již před zápasem jsem při podepisování zápisu zjistil, že největší problém dne nebudou kvality Sigmáckých dorostenců, nýbrž šášula s píšťalkou. Ne, nejsem generál po bitvě, protože jsem tuto skutečnost ihned nahlásil trenérovi mužstva. A zápas mi dal za pravdu.

 

Nechápu, jak může takto imbecilní jedinec být na seznamu sudích pro divizi, protože při druhém gólu si spletl sport a místo fotbalu byl asi na judu. Dále mi nejde do hlavy, jak může zápas klubu řídit v roli AR člověk, jehož syn hraje za domácí klub. Myslel jsem, že to jde jen v Třinci, kde řádí gang Kantorů.

 

Utkání začalo a balon byl očekávaně více na naši půlce a na kopačkách domácích.

Ve 14´. vhazovala Sigma aut a tohle je na jaře pro nás ještě více nebezpečné, než pokutový kop. K balonu se dostal Zachar, jenž se i díky teči jednoho z vyškovských hráčů, trefil do sítě poprvé. O dvě minuty později potvrdil svou střeleckou impotenci v zápasech Vyškova olomoucký T. Hradil, když z nájezdu na Kuchynku zůstal na hřišti jen drn z Kuchynkova skluzu pod Hráčovi nohy. Nedal gól na podzim za nás a nedal ho ani nám. Naštěstí. No, ale Sigmu tvoří i další hráči a jeden z nich se ve 21. minutě trefil do prázdné brány. Tento moment mě doslova nasral a celý zápas jsem jmenoval lidský orgán po orgánu. Brance předcházel HNUSNÝ faul ze strany Sigmy (byl ovšem nechtěný), „rozhodčího“ ale zraněný, 5 metrů od brány ležící gólman Kuchynka nezajímal. Za 5 minut to bylo o tři branky, znovu se trefil M. Brada a na čáře už byl nachystaný náhradní gólman Vyškova Z. Bušina.

Od 26. minuty do konce první půle zaznamenával dění na hřišti náhradník V. Novotný, já musel se zraněným gólmanem do kabiny. Vincek to viděl takto:

29´. – P. Pazdera „nebezpečně“ vystřeli ze „16“.

30´. – P. Pazdera opět střílí, teď  8 m vedle, předtím 8 metrů nad.

32´. – vykopnutý míč mimo areál, pastva pro zloděje Yvettek

38´. – další neplodný pokus o gól, střela L. Kuběnského nad

43´. – J. Poprik snižuje!!! Bohužel pouze do tréninkové branky

 

První poločas skončil, náhradníci se šli rozcvičovat, hráči šli do kabin, kde byl i zraněný J. Kuchynka.

 

O druhém poločase Vám toho moc nenapíši, neboť jsem měl práci v kabině a jakmile jsem se vrátil na lavičku, tak jsem byl v takovém stavu, že nebylo možno cokoliv zapisovat. Jen jsem slintal nad tlačenkou pro Olmik, kterou vyráběl ten komik. Dokonce jsem řekl na lavičce našemu hostovi M. Šustrovi, že v sobotu bude v Gambrinus lize chytat, rupnou doma se Zlínem 0:1 a on chytí aspoň penaltu. To dokazuje nejen moji, ale myslím, že i celkovou frustraci z toho, že i kvalitnímu týmu typu SK SIGMA OLOMOUC, rád pomůže sudí v zápase s totálním outsiderem soutěže.

 

SK SIGMA OLOMOUC a.s. „B“ – SK ROSTEX VYŠKOV 6:0 (3:0)

Branky: 14´. ZACHAR J., 21´. BRADA M., 26´. BRADA M., 64´. KLOBÁSKA O., 84´. KLOBÁSKA O., 88´. SOVA F.

ŽK: 33´. BRADA M., 78´. ZACHAR J. – 40´. DANĚK J., 80´. CHUBIRKA V.

2 hráči Sigmy s píštalkou + AR 2: LANGHAMMER, SVOBODA, POSPÍŠIL (AR2)

diváků: 18

 

SESTAVY:

SIGMA: Slaný O. – Drda J., Maděrka O., Komenda T., Hloch P. (60´. Navrátil J.) – Klobáska O., Kotůlek M., Bábovka T. (85´. Svozil J.), Brada M. – Hradil T. (65´. Sova F.), Zachar J.

Trenér: Staroba L., vedoucí: Kostiček O., na lavičce byl ještě připraven náhr. brankář Pavlík V.

 

VYŠKOV: Kuchynka J. (26´. Bušina Z.) – Poprik J. (80´. Novotný V.), Gottvald J., Macek M., Forró D. – Daněk J., Chubirka V., Janovský P., Chudý L. (59´. Ondra P.) – Kuběnský L., Pazdera P. trenér: R. Gottvald, vedoucí: Já, na lavičce byl ještě do pole nachystaný D. Gottvald.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pan rozhodčííí

(Goty, 14. 5. 2009 20:33)

Ten pááán byl evidentně z jiné planety ...ikdyž ale pískal jako úplný k.... tak bavit se s ním dalo...škoda jen, že rozhodčí musí umět pískat né mluvit:D
k zápasu je zbytečný se vyjadřovat možná jen: čekal sem to horší!