Jdi na obsah Jdi na menu
 


čtverka od Sparty

28. 7. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – FC SPARTA BRNO 1:4 (0:2)

branky: 62´. na 1:2 Josef LIČKA (Filip Novotný) – 24´. na 0:1, 35´. na 0:2, 65´. na 1:3, 68´. na 1:4

rozhodčí: Mgr. Miloslav BRTNÍČEK

diváků: 20

 

hráno ve středu 28. července 2010 od 10:00 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci třetího přípravného zápasu léta 2010

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

1. poločas

 

Tomáš HOLÁSEK – Michal PETŘEK, Filip LUSKA, Josef LIČKA, Radek CHALABALA – Martin GREPL, David GOTTVALD, Petr ONDRA, Václav NOVOTNÝ – Tomáš SÁDLÍK, Filip NOVOTNÝ

 

2. poločas

 

Jakub KOPECKÝ – Miroslav MATOUŠEK, Filip LUSKA, Josef LIČKA, Radek CHALABALA – Martin GREPL (70´. Michal PETŘEK), David GOTTVALD, Petr ONDRA, Václav NOVOTNÝ – Jan MÜLLER, Filip NOVOTNÝ (75´. Tomáš SÁDLÍK)

 

trenéři: Petr MATULA & Richard GOTTVALD

 

Na středeční dopoledne se domluvilo utkání s týmem z brněnské čtvrti Komárov. Hostující starší dorostenci jsou již tradičním účastníkem druhé dorostenecké ligy. Za jejich hrají i naši bývalí hráči: gólman Zdeněk Bušina a běhavý halv Petr Líznar.

Koučům Matulovi s Gottvaldem chyběli Jakub Galia a Ondřej Bačovský a do „A“ týmu mužů přeřazený Tomáš Hradil.

 

Úvod zápasu patřil hostům ze Sparty hrajícím v tradičních rudých dresech. Vyškovští hráči jako by měli z druholigového týmu respekt. Z bobků, co naši hráči během prvních minut udělali, se bude krásně hnojit tráva...

Převaha fotbalistů v rudém úboru trvala zhruba pětadvacet minut, výsledkem tlaku byl úvodní gól do naší sítě ve 24. minutě. Po vstřelené brance trochu kvalita hry ze strany sparťanů upadla.

Ačkoliv se do konce poločasu hrála vcelku vyrovnaná partie, tak stačili Nádeníčkovi svěřenci zvýšit vedení na dvoubrankový náskok.

 

Do druhého poločasu poslali trenéři Vyškova do brány Jakuba Kopeckého, výměny se udály na pravé straně hřiště: do obrany nastoupil Miroslav Matoušek, ven šel Michal Petřek; pravý útok se stal místem Jana Müllera místo Tomáše Sádlíka.

 

V rozmezí od 46´do 65´. minuty vyškovští hráči Spartu tlačili, víc než snížení z tlaku nebylo: v 62. minutě kopal Filip Novotný roh, balon poslal hlavou Josef Lička do sítě, gólman Zdeněk Bušiny tak inkasoval gól na 1:2.

 

Sparťani svou sílu ukázali za tři minuty na tři minuty. Branka na jedna tři byla víceméně náhodná. Z trestného kopu trefil exekutor hráče domácího celku, respektive jeho hlavu, na změněný směr míče nestačil (a ani nemohl) reagovat gólman Kopecký. V 68. minutě zatloukli hřebíček do pomyslné rakve se stuhou „Výhra nad Spartou“ hosté v 68. minutě. Po rychlé akci po levém křídle se prosadil hostující hráč nečekanou a tvrdou ranou na bližší tyč Kopeckého brány – 1:4.

Zbytek zápasu se odehrál bez výraznějšího vzrušení, domácá hráči si tak po dlouhé době přičihnuli k zápachu prohry, byť se jednalo o přípravný zápas.

 

Příští (čtvrtý) přípravný zápas léta 2010 odehraje starší dorost Vyškova v neděli od 17:00 na luxusním pažitu v Lysovicích.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Benfica

(pepek , 28. 7. 2010 23:43)

kdy hraje becko s tim rouskem ? ja chci JIIITT!!!! :(